#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Cana iyi performansını beğeniyorum. Belki dün iyi değildi ama genelde çok iyi.

Uzun lafın kısası bu adamdan ne stoper olur ne de ön libero!

oyuncu felan değil malesef tek hamleli bi oyuncu vede ağır...

Bu takıma bredleyi alacaktın Adnan sezgin efendi..

İnsanların fikirlerine güzel argumanlar ile yazanlara saygımız sonsuz.Herkes sevecek değil ama burayı da spor haber sitelerinin altındaki yorumlar kıvamında yazılar ile doldurmamak lazım.

Sezon başında Mahamadou Diarra'yı almalıydık bence.

cananın pas özelliği berbat ileri attığı pasların çoğu hatalı hırsı mücadelesi eyvallah ama paslara özen göstermezse forma şansı azalır.

3. golde yediği çalım çok basitti.Stoperde oynayamaz bu adam.

cana kötü oynayamaz mı arkadaş? adamlar 34 maçın 34'ünü de berbat oynuyor, cana çok bize!

stoper oyanyamayacagini gorememek inanilmaz birsey

aklim almiyor

bu adam rakibi onune alip dondurmemek, top kapmak, faul yapmak yada pozisyonunu bozup arkasindaki arkadasina kolaylik saglamak icin yaradilmis. Yani rakip ustune gelirken geri gitmez, kontrol etmez vesaire. Adamin amaci ne yapip edip topu kapip yanindakine b2b ye vermek.

bu nedenle hem agir hem de daha onemlisi donusleri yavas olmasina ragmen, agirlik merkesi hep onde egilerek oynuyor tam bir on libero gibi yani rakibe yaklasana kadar buyuk adimlar, rakip mudahele mesafesine gelince kucuk adimlar, dizler kirik.

boyle defans adami olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

defans adami rakibin icine girmez (bkz. 3. gol) arada mesafe birakir, sut cekmesini engellemek onemlidir topu kapmak degil

sen bu adamin dengesini bozarsan, ters ayakta yakalanmasina mahal verirsen boyle olur.

kelimelerle anlatamiyorum bu olayi sahsen

Allah sonumuzu hayir etsin

mukemmel bir on liberoyu al defansa koy:(

Her futbolcu gibi illaki bir kaç maç kötü oynayacak, gereksiz eleştiri yapmayalım, yada konuşmak için konuşmayalım.

şu bir kesin ilk geldiğin de yazmıştım.sunderland-manu maçını banttan seyretmiştim.o maçta lorik cana bana hiç iyi bir izlenim vermemişti.buraya yazmıştım.bence mehmet topal ı gönderip bu adamı almamız ve yabancı kontenjanını doldurmamız cok gereksiz ve anlamsız.sadece savaşıyor diye takıma adam alınmaz.geldiğinden beri de hiç bir extra katkısını görmedim.inşallah daha iyi olur

biz buna 5 milyon verdik bjk ernste 3 milyon verdi, adamlar daha ucuza daha kaliteli bi adam almislar

Oyuncu değil de dendi ya artık yorum yok. :)

Son maçta kötüydü.1 maç kötü oynama hakkıda olsun be...Diğerleri gibi her maç sahada uyumuyor ya ... !

Reis..:tiphat::tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt