#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

galatasaray sözlük'te de yazdım, bu adama spartacus lakabı versek, tt arena'da, 50 bin kişi, roma arenası gibi spartacus spartacus diye inletse stadı :D:D

tabii kendisine de haber vermek lazım, noluyo lan demesin sonra :D

Hehe çok bilmiş arkadaşlar nereye kayboldular acaba görmek istiyorum kendilerini :)

"Ama Cana pas yapamıyor, ama Cana tek hamleli, ama Cana yavaş, ama Cana abartılmış, ama Cana futbolcu değil, ama Cana..."

Aslantepe'nin anahtarını Lucas Neill ile birlikte Lorik Cana'ya teslim etmek lazım. O derece güvenirim bu adamlara.

ah bir turk stoper olsa

kral otesi bir orta sahamiz olur

hem neill deli gibi yorulmaz 60. dakkada

culio neill

cana

bence mukemmel bir orta saha

Cana Cana bir seni sevdim dünyadaki o Can sensin.. sen bizim gözbebeğimiz bitanemizsin.. Cana reyizzz

sabri nin orta saha olması nasıl?? pır pır bi adam lazımdı orta sahaya sabri cuk oturdu :D kanat adamı cok zaten :)

cana'nin futbolculugunu ve profesyonelligini elestiren insanin zekasindan ve niyetinden suphe derim, acikca soyluyorum, bu adami kimse kolay astirmaz, adam öyle dandik vasat bir adam degil, adam yillarca marsilya gibi bir takimin kaptanligini yapmis, oynadigi bir yilda sunderlanda kaptanlik yapmis, psg de oynamis bir adam,

adam agzini açmiyor, mucadelesini yapiyor, 120 dakika bile olsa sonuna kadar ayni hirsla asilir bu maça, bazilari cana'yi galiba sadece FM den taniyorlar,

Cana bu takimin vazgeçilmezidir, eger bu takima bir kaptan lazimsa iste o adam canadir,

Cana düşmanları bu maçı tekrar tekrar izlesin. Stoper olmasına rağmen süperdi.Golünü falan geçtim çok sağlam müdahalelerde bulundu, özellikle maç başında bi top kesti belki de 1-0 yenik başlamamıza engel oldu.

cana'nin futbolculugunu ve profesyonelligini elestiren insanin zekasindan ve niyetinden suphe derim, acikca soyluyorum, bu adami kimse kolay astirmaz, adam öyle dandik vasat bir adam degil, adam yillarca marsilya gibi bir takimin kaptanligini yapmis, oynadigi bir yilda sunderlanda kaptanlik yapmis, psg de oynamis bir adam,

adam agzini açmiyor, mucadelesini yapiyor, 120 dakika bile olsa sonuna kadar ayni hirsla asilir bu maça, bazilari cana'yi galiba sadece FM den taniyorlar,

Cana bu takimin vazgeçilmezidir, eger bu takima bir kaptan lazimsa iste o adam canadir,

fm'den tanıyanlar fm'yide bilmiyordur. Bu adam bende her maç 1 gol yazıyordu.

Adam boş yere tartışılıyor kimse ne benim, ne senin,ne onun görüşünü değiştiremez... Benim, senin, onun kafasındaki oyuncu stilli neyse hep o kalır düşünceler değişmez...

Hep söylemisimdir. Direncli ve iyi futbol oynayan bir takimda, Cana cok önemli bir rol oynar. Kadromuzda bulundugu icin cok mutluyum. karakteri itibariyle cok uzun yillar bizde kalabilecegini düsünüyorum ve umuyorum.

Lorik Cana:

''Ben her iki pozisyona da aşinayım. Takımda böyle alternatiflerin olması iyi bir şeydir. Benim burada bulunma amacım takıma faydalı olmak. Bu her pozisyonda da olabilir. Her geçen gün kendimi iyi hissediyorum. Bana hangi pozisyonda ihtiyaç duyulursa elimde geleni yapmaya hazırım. Zaten ilerleyen yıllarda daha fazla stoper olarak kariyerime devam edeceğimi düşünüyorum.''

Seneye Türk statüsünde oynayacak Cana. İyi bir ön libero alırsak eğer, çok iyi bir yerli stoper kazanmış olacağız.

Adam Arnavutluk milli takımında tanrı gibi görülüyor zaten, demek ondan stoper olarak oynuyordu son zamanlarında.Cana reise saygımız sonsuz :D

bazen dengesiz hareketleri oluyo ama genelde iyi oyuncu tam görev adamı.

bana göre hiç de abartılacak kadar iyi değil.yabancı kontenjanı için cok gereksiz.kim aldırdı gercekten cok merak ediyorum.aşırı ağır ve pas yüzdesi cok kötü.ve stoperde berbat oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt