#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

golünüde yazdi aslan ikinci yarida canla basla bi topa kaydi evde ben havaya zipladim

1297015084-basliksiz-9.jpg

Reis hatasız oynadı. Çok güzel bir yatarak müdahalesi vardı :) Topu da oldukça iyi çıkardı bugün.

bugün bir kez daha takdir ettim cana yı. maçın 3-2 olduğu sıralarda yada 3-1 de olabilir bir pozsiyon oldu top ceza sahasına çıktı hakanın kanadıydı hakan koşmadı savunma inci gibi dizilmiş adam vurdu savunmada servete çarptı galiba pozisyon oldu ceza sahasında bi şekilde uzaklaştırdılar topu. Cana hemen hakana doğru koştu niye koşmuyorsun gibilerinden işaretler yaptı yani adamın vurduğu yönü gösterdi ben öyle anladım hakanda el kol hareketi yaptı bişeyler söyledi görev bölgesine dönüyordu sonra yol üzerinde servet vardı servet boldu gibisinden bişeyler yaptı hakanda birşey söyledimi bilmiyorum geçerken ama boşver gibisinden el hareketi gibi bişey yaptı.

offf yoruldum lan :D

ama kendi yorumum cana haksızdı. sol bek olarak onun karşılaması sol tarafımızı boş bırakırdı rakip oraya kaçıp serveti sürükleyebilirdi defans bloğu açılırdı. Oraya gitmesi gereken ama tabiki gitmeyen iki stoperin arasında put gibi duran m.sarptı. hadi o karşılamıyor culio nun karşılaması gerekirdi ama sarp bey oyuna yeni girmişsin zaten zahmet edip gitmeye gerek yok dime.

seneye Türk olursa çok iyi olacak ama Arnavut milli takımında oynuyor nasıl olcak ben onu anlamadım.

Adnan Sezgin de dedi Türk statüsünde oynatmak için elimizden geleni yapıcaz demişti

Lorik Cana maç sonu röportajı:

Ben her iki pozisyona da aşinayım. Takımda böyle alternatiflerin olması iyi bir şeydir. Benim burada bulunma amacım takıma faydalı olmak. Bu her pozisyonda da olabilir. Her geçen gün kendimi iyi hissediyorum. Bana hangi pozisyonda ihtiyaç duyulursa elimde geleni yapmaya hazırım. Zaten ilerleyen yıllarda daha fazla stoper olarak kariyerime devam edeceğimi düşünüyorum.

Muhtemelen koyulmuştur şu resim ama bence Cana'nın ne olduğunu gösteren bir resim. Dikkatle bakın, maç şampiyonlar ligi finali falan da değil.

Maç 0-0 iken Eskişehir atağında Eskişehirli oyuncunun şutunun önüne müthiş bir şekilde atladı ve pozisyonu bitirdi.Herhalde Cana'yı en iyi açıklayan pozisyon buydu. :)

Staddan izleyen biri olarak söylüyorum dediğinin aksine her zaman ayakta kalmaya çalışan,arkadaşlarının açığını kapatmaya çalışan bir aslan o.

benim anlatmak istediğm o değil ki.savaşmasına,yürekten oynamasına kafa göz girmesine bişey demiyorum.bunları yaptığı için su an takımda oynuyor zaten,bana göre dha kaliteli biri alınabilirdi.birde hatalarını görmek isteyen görebilir.ben mücadelesine bişey demiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt