#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Bende cok kizdim ilk baslarda hagiye fakat su an icin loric stoper oynayacak gibi aksi halde neil ile yer degistirirlerse orta sahada oyunu acan bir oyuncumuz olmiycak maalesef dortlunun onundeki tek libero neill olmalidir fakat hagi bazi maclarda 2 onlibero oynatirsa cana tekrar yerine gecebilir

Cana hırsı, çalışkanlığı yeter...Birde topları oyuna daha iyi sokabilseydi süper olurdu.

Abimmiş gibi seviyorum lan bu adamı.Yolda filan görsem sarılırım direk ``Futbolu burada bırak ağabey.`` diye.Reyisliğin tanımı.:tiphat:

G.Saray için 4 kulübü reddetti

Loric Cana’nın menajeri Ceylan Çalışkan Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda Arnavut futbolcuyla ilgili çok özel bir bilgiyi açıkladı.

Çalışkan, devre arasında Lazio, Aston Villa, Fulham ve Bolton Loric’e resmi teklifte bulundu; ama Lorci, Galatasaray’ı bu zor günlerde bırakıp gitmem diyerek 4 teklifi de geri çevirdi” dedi.

HER İKİ MEVKİİYE DE ALIŞIK

Loric Cana, PSG’de 3 yıl, Marsilya’da ilk iki yıl orta saha oynadı. Son iki yıl stoper oynadı. Tekrar orta sahaya döndü. Arnavut Milli Takımı’nda da 5 yıldır; stoper oynuyor. Kısacası onun için sıkıntı yok. İki mevkiiye de alışık bir oyuncu.

ESKİŞEHİRSPOR MAÇINDA İLK DEFA GERÇEK PERFORMANSINI SERGİLEDİ

Loric Cana, Eskişehirspor maçında, Türkiye’ye geldiği günden bu yana ilk defa gerçek performansını sergiledi. Bu da kendisi dahil herkesi mutlu etti. Loric Cana, Eskişehirspor’a attığı golleri Marsilya’dayken PSG’ye attı, Şampiyonlar Ligi’nde Liverpoll’a attı.

LAZİO VE ASTON VİLLA ÇOK İSTEDİ

Devre arasında Loric Cana için bana direkt teklifte bulunan Avrupa Kulüpleri oldu. Aston Villa’nın Teknik Direktörü Gerrard Houllier ile Paris’te 3 saat toplantı yaptık. Cana’yı istediğini söyledi. Bunun yanı sıra Fullham, Bolton Wanderers’tan teklif bana ve babasına teklifte bulundular; ayrıca Loric’i de bizzat aradılar. Daha önemlesi Lazio’dan teklif geldi. Lazio’nun Sportif Direktörü Storia da aradı. Resmi olarak 4 Avrupa Kulübü’nden teklif geldi.

Bu teklifleri Loric’e ilettik. Gitmek istemediğini, özellikle de Galatasaray’ı bu kötü durumunda bırakmak istemediğini söyledi. Galatasaray’da kendini ispat edip, başarılı olmak istediğini söyledi. Biz de bu kararına saygı duyduk.

4 BUÇUK MİLYON EURO'YU HEMEN VERMEYE HAZIRLARDI

Loric Cana’ya ödenen 4 buçuk milyon Avro, Aston Villa ya da Lazio için büyük paralar değil. Cana kabul etseydi; hemen bu parayı vereceklerdi. Türkiye’de bu paralar abartılsa da onlar için büyük paralar değil. Hatta, bu fiyatı ucuz buldular. Houllier, bu fiyat bizim için çok uygun dedi.

GALATASARAY SEMPATİZANI, PSG’DE OYNARKEN GALATASARAY FORMASI İSTEDİ

Cana’yı 8 yıldır tanıyorum. PSG’de oynarken benden Galatasaray forması istedi. Loric böyle bir futbolcu. Galatasaray tarihini çok iyi biliyor; ne için geldiğini çok iyi biliyor. Sunderland’te aldığı parayla Galatasaray’da aldığı para aynı. Herkesin bir hayali vardı. Onunki de Galatasaray’da oynamaktı. Evine yakındı. Kesin kararlı olarak geldi. Galatasaray’ı kötü günlerde bırakıp gitmem. Babası Agim Cana’dan dolayı Galatasaray’a hep sempati duydu” dedi.

Kaynak: Hurriyet

Bize CANA gibi kişilikli oyuncular lazım.Yürü be koçum,arkandayız.

Hürriyet Gazetesinin Galatasarayla adını yanyana vermeyimn artık bu gazete Galatasaray kötülüğü için herşeyi yapar Azizenin iti olmuşlar

bütün sitelerde hürriyet haberleri yasak burda niye değil?

Hürriyet gazetesi sahibi zamanında bir açıklama yapmıştı : Benim gazetemi sadece Fenerliler okur.

İçerik öenmli değil herkesin kendi fikri de,niye koyu yazıyorsun? Bakın ben herkesin düşündüğünün aksi yönde yorum yaptım, mümkünse cevap verin aman atlamayın vs mi? yoksa tamamen denk geldi mi?

Birazcık tarayıcı bilgin varsa, benim önceki yazdığım mesajlara bi bak bakalım, ince yazılanı görebilecek misin.. Herkeste bir atlama turlarıdır gidiyor arkadaş..

Belki muhteşem bir futbolcu değil bir lampard bir ribery değil ama ne bileyim nedense ilk geldiği günden beri bu adama hayranlığım var gerek Profesyonelliği, Disiplini, Sağlam fiziği, Galatasaray aşkı, Mücadeleci yapısı, Lider ruhu, Dayanıklılığı, Tekmeye kafa sokması benim için 2 metre boyunda bir kalastan çok daha fazlası bu adam Bantsız kaptan Lorik Cana !

Yasaklanan bir şey yok, çarpıtıp forum yönetimini hedef göstermeyin. Sadece, düzgün Türkçe yazmaya daha fazla özen gösterilmesi rica edildi ki Türkçe de "Reyis" kelimesi diye bir kelime bulunmamakta ...

Yasaklanan bir şey yok, çarpıtıp forum yönetimini hedef göstermeyin. Sadece, düzgün Türkçe yazmaya daha fazla özen gösterilmesi rica edildi ki Türkçe de "Reyis" kelimesi diye bir kelime bulunmamakta ...

Boş boş konuşma istersen.Kimseyi hedef göstediğim falan yok.Bak bakayım ne yazmışım hem o konuya hem de Abdullah abinin profiline.Saçma saçma konuşup hedef göstermeyin diyerek sallama.

[video=youtube;FPQuwOo0s2g]https://www.youtube.com/watch?v=FPQuwOo0s2g[/video]

ferguson kalkmis ayaga:)

adam on liberoda oynadiginda mac basina 7-8 top calma ortalamasini tutturur bence:)

inanilmaz bir istatistik

O Stadda gol atacak ilk yabancı Kewell olacaktı Canacığım. Kafanı sabit tutsaydın azıcık oluyordu da. Isguzarlıgın luzumu yok. Adamın numarasını aldın, simdi de bu olayın icine ettin. Ha seni cok seviyorum tabe o ayrı :ays:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt