#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Lorik-Cana_4.jpg

:D

[video=youtube;QkwbD7obNno]https://www.youtube.com/watch?v=QkwbD7obNno&feature=related[/video]

O Stadda gol atacak ilk yabancı Kewell olacaktı Canacığım. Kafanı sabit tutsaydın azıcık oluyordu da. Isguzarlıgın luzumu yok. Adamın numarasını aldın, simdi de bu olayın icine ettin. Ha seni cok seviyorum tabe o ayrı :ays:

Cana bir bayrak için savaşır gibi oynuyor ,hissediyor ; bu kulübün tarihini biliyor.Galatasaray onun için manen çok ayrı bir yerde ,bence Cana'nın atması daha iyi oldu.

Teknik özellikleri ve fiziği Cana gibi olan pek çok oyuncu;kazandığı tecrübenin olumlu ve zamanla temposunun düşmesinin olumsuz etkisiyle kariyerine stoper mevkiinde devam etmiştir...Rijkaard ın Cana ya önlibero olarak pek itibar etmediği belliydi,anlaşıldı ki Hagi de farklı düşünmüyor,istemediğimiz olası bir değişiklikte yeni gelecek T.D. de öyle düşünecek gibi,Cana nın önlibero performansını objektif şekilde değerlendirirsek...Cana-Neill mevki değişikliğinin önlibero mevkiindeki sıkıntıdan doğduğu da bilinen bir şey;stoper performansı gayet iyi 33 yaşındaki Neill in önliberoya geçişine başka izah aramanın anlamı yok...Takım biraz daha oturur,Cana da fizik durumunu biraz daha düzeltirse yerli kaliteli stoper sıkıntısı olan bir ortamda defans sorunu çözülür,zaten Neill de gidecek gibi...Tabi yerli statüsüne geçebilse daha da iyi olur...Yalnız ''Cana ya o kadar bonservis ve yıllık ücret,stoper mevkii için verilmeli miydi?'' sorusuna kişisel cevabım;''Hayır''...Ben orta sahada başarılı olmasını tercih ederdim...

Gaziantepspor macinda gercek mevkisinde oynayacakmis. Antep´in süratli hücum oyuncularina önlem olarak galiba. Bence de dogru karar olur bu mac icin.

Arkadaşlar haberiniz var mı bilmem ama, bugün Arnavutluk'un Slovenya ile dostluk maçı vardı. Slovenya maçı 2-1 kazandı. Arnavutluk'un attığı tek golün asistini Cana yaptı.

Cana ya Arsenalden teklif gelmişti sezon başında. Adamın kalitesi ortada laf yok

Arkadaşlar haberiniz var mı bilmem ama, bugün Arnavutluk'un Slovenya ile dostluk maçı vardı. Slovenya maçı 2-1 kazandı. Arnavutluk'un attığı tek golün asistini Cana yaptı.

Maçı izledin mi peki? Nasıldı asist? Cana nasıl oynadı?

Cana ya Arsenalden teklif gelmişti sezon başında. Adamın kalitesi ortada laf yok

Buna inanmayanlar var birde Batuhan. :)

canaya bank asya topcusu dedi. sergen yalcın:) bu herif carsı grubuna takılıptamı programlara geliyo diye düsünmüyo degilim. malum tiner olayı:D

canayla neil süper 2 li olurdu yahu defansta. cana defansta olmaz diyenler. valla lugano oluyosa canada olur defansta:)

aslında defansta bi tane iyi adam olsa servetin yanına ki emrah yollu bile olur ki emrah yollu bu :).u17 şampiyonasında kendinden daha kalıplı siyahi futbolculara göz açtırmadı ,top tekniğide fena değil,sol ayağı çokda iyi,duvar emrah lakabı :Duzun lafın kısası cana -neil -culio ortasaha olmazmıydı ?:(

culio forvet arkası oynucaksa isterim. gene öyle amele gibi kosmucak gerektigi kadar koscak. ozman olur:)

Lorik Cana karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, 90 dakika forma giydi. Cana, takımının tek golünün asistini yaparken, 90. dakikada ise rakip oyuncula yaptığı faulle penaltıya sebep oldu. Slovenya bu penaltı atışını gole çevirerek, karşılaşmadan galip ayrılırken, Arnavut oyuncu bu faul sonrası sarı kart gördü

Hem asist yapmış, hemde penaltı yaptırmış.

Lorik Cana karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, 90 dakika forma giydi. Cana, takımının tek golünün asistini yaparken, 90. dakikada ise rakip oyuncula yaptığı faulle penaltıya sebep oldu. Slovenya bu penaltı atışını gole çevirerek, karşılaşmadan galip ayrılırken, Arnavut oyuncu bu faul sonrası sarı kart gördü

Hem asist yapmış, hemde penaltı yaptırmış.

defanstamı oynamıs peki ön liberomu..

Onu bilmiyorum,Maç özetini buldum;)

[video=youtube;7Fo5iPpKPaM]https://www.youtube.com/watch?v=7Fo5iPpKPaM[/video]

Ortasahada oynuyor sanırım.Kaptan çıkmış.Asisti veriyor ama oyuncuda iyi vurmuş uzaktan.

Gecenin 3'ünde bunlarla uğraşıyorum.En iyisi yavaş yavaş yatalım:D

Asisti verirken:D

bu pozisyonda penaltı felan yok atmıs kendini. arnavutlugun attıgı gol ayrıca süper gol olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt