#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Beklemeye gerek kalmiyor ki, adam hemen hemen her mac bir terslik yapiyor sagolasin, olumsuz noktalar cok.

bu penaltimi guldurmeyin adami

cana dumduz gidiyor adamin ise nereye gittigi belli degil

3 kere izlemek lazim tabi

ilk goruntuye aldanmayin

Cana 'nın topa müdahalesi yok o belli ama adama da dokunmamış gibi. Görüntü bozuk dokunduysa da göremedim. Penaltı değil bana göre.

Takımdada ne kadar kaptan olacak adam var ya :D ama şu andaki olana bakın ayhan :sopa::sopa::sopa::sopa:

Adama dokunmuş dokunmamış,penaltı verilmiş verilmemiş önemli değil...Bu tür gaddarca bir dalışı yerli yersiz her an yapma potansiyeli taşıması esas kötü olan...Niyetinin topa müdahale olmadığı çok açık,halbuki topa yönelmiş olsa dokunamasa bile adamı bozması pekala mümkün;rakip oyuncu iyiki çekmiş ayağını (Çekmesede ayağı birkaç yerinden kırılsa mutlu olacak kişiler var maalesef)...Bu tür hareketleri kahramanlık değil bilakis acizlik ve hatta kalleşlik olarak gördüğümü belirtmeliyim,yapan kim olursa olsun farketmez...Galatasarayımızın formasıyla fazla yapmaz böyle şeyler diye ummak istiyorum...

Adama dokunmuş dokunmamış,penaltı verilmiş verilmemiş önemli değil...Bu tür gaddarca bir dalışı yerli yersiz her an yapma potansiyeli taşıması esas kötü olan...Niyetinin topa müdahale olmadığı çok açık,halbuki topa yönelmiş olsa dokunamasa bile adamı bozması pekala mümkün;rakip oyuncu iyiki çekmiş ayağını (Çekmesede ayağı birkaç yerinden kırılsa mutlu olacak kişiler var maalesef)...Bu tür hareketleri kahramanlık değil bilakis acizlik ve hatta kalleşlik olarak gördüğümü belirtmeliyim,yapan kim olursa olsun farketmez...Galatasarayımızın formasıyla fazla yapmaz böyle şeyler diye ummak istiyorum...

Gaddar bir adam değildir Cana, oyun yapıısı bu. Abartmayın

28-gallata-rrotulluese4.jpg

yuh be bukadarda abartılmaz. sen bu yazıyı yazmak icin baya calıstın galiba. ayak kırmaya gitmiş sendeki göz kartalda şahinde yok be helal olsun ama sana bukadar kötülemeye calıstıgın icin..

''Gaddarlık'' , ''Psikopatlık'' , ''Oyun yapısı''...Hangisiyle adlandırıldığı hiç farketmez,hele de bu hareketlere maruz kalan rakip ya da hakem için...

Sen bu adamma gaddar, psikopat tarzı yaklaşımlar ile karalayamazsın.Gaddar adam emre belözoğluudur, lugano'dur.Cana topa girer, faul yapsa bile efendi efendi özürünü diler.Böyle bir futbolcuya ısrarla bok atma çabandan vaz geç.

Futbolda ayak kırılması da var,sert müdahale de var,kaş-göz yarılması da var var oğlu var.Bunları göze almayan çıkıp sahaya top oynamaz zaten.Cana zaten topa sert girer tabir-i caizse,ama rakibine sert girse bile bu çok doğal olurdu çünkü futbol bu.

Sen bu adamma gaddar, psikopat tarzı yaklaşımlar ile karalayamazsın.Gaddar adam emre belözoğluudur, lugano'dur.Cana topa girer, faul yapsa bile efendi efendi özürünü diler.Böyle bir futbolcuya ısrarla bok atma çabandan vaz geç.

Başüstüne efendim!...

yuh be bukadarda abartılmaz. sen bu yazıyı yazmak icin baya calıstın galiba. ayak kırmaya gitmiş sendeki göz kartalda şahinde yok be helal olsun ama sana bukadar kötülemeye calıstıgın icin..

Yahu adama uçmuş işte,daha ötesi var mı?...Senin insan gözlerine gayet masum bir topa müdahale niyeti olarak göründüyse gözünde ya da algılamanda sorun olabilir...Cana yı kötülemeye çalışmıyorum ama bu kadar garanti görülen bir transfer benim için -şimdilik ve beklentim yüksek olduğundan- hayal kırıklığı...Başarılı olur,takıma katkı sağlarsa tabi ki mutlu olurum...Başka herhangi bir yabancı oyuncunun olmasını istediğimden çok daha fazla isterim kendisinin başarısını...

Eleştirin eyvallah da adama kötü niyetli kasap yakıştırması yapmasın. Ayıptır.

Yahu adama uçmuş işte,daha ötesi var mı?...Senin insan gözlerine gayet masum bir topa müdahale niyeti olarak göründüyse gözünde ya da algılamanda sorun olabilir...Cana yı kötülemeye çalışmıyorum ama bu kadar garanti görülen bir transfer benim için -şimdilik ve beklentim yüksek olduğundan- hayal kırıklığı...Başarılı olur,takıma katkı sağlarsa tabi ki mutlu olurum...Başka herhangi bir yabancı oyuncunun olmasını istediğimden çok daha fazla isterim kendisinin başarısını...

adama ucmus diyon poizsyona iyi bakarsan adama dokunmuyor topun önüne atlamaya gidiyor. ama ben yinede kaymasına karsıyım o baska. adama dalıyor deme bide. bu adam marsilyada psgde sunderlandde oynamıs. bunlardami adama daldıgı icin bu futbolcuyu transfer etmişler..

Yeterince kapak takmadi mi Cana? Artik vazgecin bu tipik Türk mantigindan. Teknik degilmis falan filan. Taraftarin cogunlugu Cana´nin önemini ve yaptiklarini görüyor. Cana´nin oynamadigi maclarda 1-0 yenik basliyoruz zaten. Sertse sert kardesim size ne? Hakem misiniz siz? Varsa gaddarligi atilir. Su ana kadar en efendi oyuncularin basinda gelir Cana. Lugano, Bilica, Emre´nin yaptiklarini cabuk unutuyorsunuz. Bir takimda Cana ve Neill gibi sert oyuncular olmali mutlaka. Hele Türkiye´de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt