#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

İzliyorlar rıdvanı, mustafa doğanı geliyorlar.Adamlar işlerini çok iyi yapıyor, güzel manipule ediyor. Yazık. Takımda son eleştirilmesi gereken adama yapılan laflara bak.

Daha Cana Türkiye'ye gelmeden basın başladı tabi,sert oyuncu,yok müdahaleleri sert diye,futboldan gram çakmayan hıyarlar da gazete haberlerinin altına ''kasap,zalim'' gibi sıfatları döşediler,insanlarının bilinçaltına çok ilginç bir Cana profili yerleştirdiler.Şimdi rakip takım taraftarları özellikle fenerbahçeliler yaptı bunu kendi takımlarındaki pisliği görmezden gelerek.Bizim taraftar da daha ön libero yada stoper kavramını bilmeden sallar hale geldi bu adama.

Gidin başka işlerle uğraşın.Farklı sporlara ilgi duyun,hobiler filan edinin cidden.

bu arada GS futbolcusuna kimse kalleş diyemez....

Orda genelleme yapmışım,kim olsa diye...Evet,rakibe tabanıyla uçma eylemini sıkça yapan futbolcu kalleştir benim gözümde,değil Arda,babamın oğlu olsa farketmez...Cana hep böyle yapıyor da demiyorum,burda ''Çok normal bir müdahale'' diyenlere sözüm...Kaldı ki istatistikleri ortada,Cana nın öyle çok fazla kırmızı kart görmüşlüğü filan yok...

Daha Cana Türkiye'ye gelmeden basın başladı tabi,sert oyuncu,yok müdahaleleri sert diye,futboldan gram çakmayan hıyarlar da gazete haberlerinin altına ''kasap,zalim'' gibi sıfatları döşediler,insanlarının bilinçaltına çok ilginç bir Cana profili yerleştirdiler.Şimdi rakip takım taraftarları özellikle fenerbahçeliler yaptı bunu kendi takımlarındaki pisliği görmezden gelerek.Bizim taraftar da daha ön libero yada stoper kavramını bilmeden sallar hale geldi bu adama.

Gidin başka işlerle uğraşın.Farklı sporlara ilgi duyun,hobiler filan edinin cidden.

Noktayı koymuş dağılın

Eleştirin eyvallah da adama kötü niyetli kasap yakıştırması yapmasın. Ayıptır.

Sözlerimden öyle anlaşılabilir ama genelde kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum,o pozisyon içindi yorumum,samimiyim bu konuda...Ben kendisinin nedense eski temposuna ulaşamadığını,fizik kondüsyonunun yetersiz kaldığı durumlarda da bu tür panik hareketler yapmaya başladığını düşünüyorum...Fiziğiyle ön plana çıkabilen bir futbolcuyu sahada güçlü görmek istemek hakkımız,taraftar olarak...Yalnız 2. yarı ile birlikte temposu biraz daha artmış gibi geldi bana,umarım çok daha iyi olur...

Benim en çok güldüğüm, zamanında Servet'i eleştirirken "Futbol topla oynanan bir oyundur" gibi klişeler kullanıp, Canayı savunmak için 40 takla atmalarıdır, o futbol bilgileri nedense hiç sabit kalmıyor bazılarının yoksa "Canaya bok atalım da millet bize cevap versin" diye kimsenin düşündüğü yok, tutarlı olun tutarlı

Sert ve rakibi bitirmeye yönelik hamleler yapan oyuncu varsa, bu adam; Axel Witsel'dir. Cana'yı bu kategori içinde değerlendirmek, haksızlık olur.

ben sana özel demedim amca, futbol cahilleri diye nitelendirdiğin insanların yanında, tutarsız entellektüelleri de görmezden gelme diye yazdım

Herkesin her yorumunu,tutarlılık açısından inceleyecek zamanım ve gücüm yok genç :) Ama Cana'yı savunan bariz kişiler arasında hiçbiri konuya popülist yaklaşmıyor için rahat olsun :)

Cana'ya laf edenin alnını karışlarım.

Kim ne derse desin son zamanlarda takıma en faydalı olan futbolcudur kendisi...

Cana takımın en istikrarlı oyuncusudur. Bu takımdaki hiçbir oyuncuya Cana kadar güvenmiyorum hiç kimse bu adam kadar özverili olamaz remen bir insanlık dersi verircesine işine bağlığını , profesyonelliğini gösterio bence bütün gençlerin örnek alması gereken bir oyuncu

cristian, emre, lugano, bilica, i.toraman, m.aurelio, alex gibilerinin yaptığı çirkefliğin 10'da 1'ni yapmamış bir adam kasti bir hareketini ben görmedim bugüne kadar, diğer futbolcuların hepsi kasti olarak rakibe tekme atmış, sakatlamaya yönelik müdahale etmiştir ama cana'nın bugüne kadar rakibine kasti olarak bir hareket yaptığını görmedim.

cananın nesini beğenmiyorsunuz acaba?adam marsilyada kaptanlık yapmış,sunderlanda ilk senesinde kaptan olmuş birisi devre arasında lazio ve aston villa gibi takımlar istedi bu adamı lazionun aston villanın yöneticilerinden dahamı iyi biliyorsunuz futbolu?

Cana'ya kasap deniliyor ama daha bir kişi sakatlamamış.Topa sertlikle,adama sertliği birbirine karıştırmayalım.

cananın nesini beğenmiyorsunuz acaba?adam marsilyada kaptanlık yapmış,sunderlanda ilk senesinde kaptan olmuş birisi devre arasında lazio ve aston villa gibi takımlar istedi bu adamı lazionun aston villanın yöneticilerinden dahamı iyi biliyorsunuz futbolu?

Boyle bir mantik yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt