#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Cana'nın bugün yaptığı tek hata vardı, o da Mendy'nin kaçırdığı pozisyon. O pozisyonda fazla öne açılmıştı, arkasına bir top atıldı, onu da röveşatayla kesmeye çalıştı ama beceremedi.

Cana'nın bugün yaptığı tek hata vardı, o da Mendy'nin kaçırdığı pozisyon. O pozisyonda fazla öne açılmıştı, arkasına bir top atıldı, onu da röveşatayla kesmeye çalıştı ama beceremedi.

pas hataları hariç ayrıca ilk yarı direkten dönen topta rakibini kaçırıp topa vurdurması.bu maçtaki hataları bunlardı.bide önceki maçları yazalım mı.

Arkadaslar, farkli düsüncelere sahip olabilirsiniz ama hakaret etmekte ne oluyor? Lütfen biraz daha dikkat edelim düsüncelerimizi ifade ederken.

stoper oynayinca cok goze batiyor sankki ayaklari protez gibi, herseyi gectim bu adam defansif libero diye alindi 2 sene daha kontrati var neil stoper olarak alindi sezon sonu kontrati bitiyor ve defansif orta saha oynuyor, ah hagi ah

Bu adamin yanina Emre Güngör iyi giderdi aslinda.

Bence bu adamın yanına, Kâllström ve Biglia iyi giderdi.

-Cana-

Biglia-Kâllström

Bence harika bir orta saha olurdu.

-Cana-

Biglia-Kâllström

ben nedense hagının cana yı defansta oynatmasını dogru bulmaya basladım.cana top kullanmayı maalesef bılmıyor.bugunde cogu topu ılerı dıktı taca attı.cok zayıf topla olan ılıskısı

culio selcuk ekici

muhtesem bı orta saha olurdu

Birileri Cana hata yapsında,gelip burada eleştirelim diye pusuda bekliyor.

Hep dediğim gibi hala diyorum Cana asla büyük hedefler düşünen GS ın ortasahasını kaldıracak bir oyuncu değildir top tekniği,top çalma yeteneği ve futbol zekası buna müsait değil.

Şimdilerde stoper oynuyor ve stoper performansıda iyi ama Neill daha iyi stoper olarak.

Sezon sonu satılmalı hazır para yaparken.

Tamam mücadele gücü yüksek ama stoperde oynadığı zaman tek hamlelik. Mendy karşısında zor durumda kaldı.

Pasları, ayağı abartıldığı kadar kötü değil. Geriden oyunu kuran oyuncu da Cana zaten. Bugün taca attığı bir top var, evirip çevirip her topu taca atıyormuş gibi yazmanın mantıklı bir açıklaması yok. Ayağı Sarp'tan, Servet'ten kötü diyenler var ki onlara diyecek birşey bulamıyorum zaten, bok atıcam diye ipin ucunu kaçırmanın manası yok.

Polemiğe girmeye gerek yok Stoperde oynayacaksa oynamasın daha iyi.Çok sırıtıyor bence..

-Cana-

Biglia-Kâllström

Hocam Culio varken Kallström'ü almak mantıklı değil. Biglia'yı anlarım çünkü bütün sıkıntı, Biglia'nın yerinde Sabri'nin oynuyor olup, presli oyununa rağmen pas yapamamasından çıkıyor. Ledesma-Biglia tarzı bir adam bizi kurtarırdı.

Bu zamana kadar nasıl orta saha oynamış, anlamak mümkün değil. Ön liberoda oynayacak adamın ayağının düzgün olması lazım. Cana'nın en faydalı olacağı yer stoperdir.

Neill'ın ayağı düzgün de ne oluyor ? O bölgede top kullanabilen adamlar bile zorlanıyor. Çünkü belki de sahadaki en önemli pozisyon defans ve ofans hattını koordine edip takımı yönlendirmen gerekiyor. Onu geçtim o bölgede topu iyi kullanabilen adamımız zaten kaç yıldır yok. Bari Cana oynasın da orta saha mücadelelerinde üstünlük kuralım.

Stoper oynamaya devam ederse özellikle büyük maçlarda kritik hatalar yapabilir. Zamanında Mehmet Topal'ın yaptığı gibi.

Pasları, ayağı abartıldığı kadar kötü değil. Geriden oyunu kuran oyuncu da Cana zaten. Bugün taca attığı bir top var, evirip çevirip her topu taca atıyormuş gibi yazmanın mantıklı bir açıklaması yok. Ayağı Sarp'tan, Servet'ten kötü diyenler var ki onlara diyecek birşey bulamıyorum zaten, bok atıcam diye ipin ucunu kaçırmanın manası yok.

Tamamen katılıyorum. Basit top kayıpları yapıyor bazen evet ama attığı iyi toplar çok daha fazla. En azından dikine oynamaya çalışıyor çoğu zaman.

Hocam Culio varken Kallström'ü almak mantıklı değil. Biglia'yı anlarım çünkü bütün sıkıntı, Biglia'nın yerinde Sabri'nin oynuyor olup, presli oyununa rağmen pas yapamamasından çıkıyor. Ledesma-Biglia tarzı bir adam bizi kurtarırdı.

Sene başı iyi hayal kuruyorduk ya hatırladım da;

Cana

Ledesma - Rosicky​

:)

bu adami stoper oynatmak komediden iki adim ote bir davranis degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt