#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

- Cisse -

- Lucho - Cheyrou -​

Marsilya geçtiğimiz sezon şampiyon olduğunda orta sahası bu idi. Söylenenlere göre Deschamps,

Cana'yı ön liberoda yetersiz buluyormuş. Cana'nın yerine aldıkları adam, Beşiktaş'ın beğenmeyip yolladığı Cisse. Cisse'yi bonservis bedeli ödemeden alıyorlar. Ek olarak Cisse, Deschamps'ın banko oyuncularındandı.

ne on liberosu arkadasimmmmmmmm

son iki sene stoperdi cana:)

- Cisse -

- Lucho - Cheyrou -​

Marsilya geçtiğimiz sezon şampiyon olduğunda orta sahası bu idi. Söylenenlere göre Deschamps,

Cana'yı ön liberoda yetersiz buluyormuş. Cana'nın yerine aldıkları adam, Beşiktaş'ın beğenmeyip yolladığı Cisse. Cisse'yi bonservis bedeli ödemeden alıyorlar. Ek olarak Cisse, Deschamps'ın banko oyuncularındandı.

Ne alaka? :D :D :D

Bizde Mondragon'u gönderip, kaleye Orkun'u alıp, şampiyon olduk.

Bu anlamda, Orkun>Mondragon mu? :D

- Cisse -

- Lucho - Cheyrou -​

Sanki marsilyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu.Marsilyanın en kötü sezonlarına kaptanlık yapmış deschamp tarafından kovulmuş yerine beşiktaşlı cisse alınmış ve şampiyon olmuşlar.Sunderland almış ve beğenmeyip aldığından daha ucuza satmış.Abartılacak hiç bir tarafı yok

Cana'nın Galatasaray performansı tam bir hayalkırıklığı

Hala Cana iyi mi kötü mü tartışması yapan adama kızarım ben aga. Çağlar konuşmayın olm işte. Konuşup konuşup susacaklar cevap verecek biri olmayınca. Bırakın takılsınlar. O övdüğünüz Servet anca Galatasaray gibi 10.luğa oynayan bir kulübün kaptanı olurdu, oldu. O kadar düşürdüler işte kulübü bu adamlar. 3 sene önce Servet kovulsaydı, Skibbe gibi bir adamı harcamasaydı ne Misimovic sorunu olacaktı, ne Cana kötü tartışması yapacaktık.

Abi cevap vermeyeceğim diyorum tamam da adam milleti kandırmaya çalışıyor dayanamıyorum cevap veriyorum. Yok Marsilya'da son 2 sezon stoper oynadı, yok Sunderland'den, Marsilya'dan kovuldu. Marsilya Cana ayrıldığı sene 3 tane ön libero aldı yerine lan, 3( üç ) , yine de dolduramadılar boşluğunu. Zaten

Lucho Gonzales ile Cana'nın mevkisini aynı gören adamla değil futbol Sualtı rugbysi bile tartışılmaz..

Sanki marsilyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu.Marsilyanın en kötü sezonlarına kaptanlık yapmış deschamp tarafından kovulmuş yerine beşiktaşlı cisse alınmış ve şampiyon olmuşlar.Sunderland almış ve beğenmeyip aldığından daha ucuza satmış.Abartılacak hiç bir tarafı yok

adam stoperdi hani nasil yerine on libero almislar

zuhahahaahahahhahahah

O zaman Misimovic dünyanın en kötü oyuncularından biri. :(

8 milyona alınmış, 8 maç oynatılıp daha fazla dayanılamamış ve kadrodışı kalmış, şimdi 4-5 milyona satılacak en fazla.

Düz mantık yapmayın arkadaşlar :D

Ama şu bir gerçek.Cana bu takımın futbolcusu değil.Marsilya'da falan iyi oynamış nasıl oynadıysa :)

Demagoji yapıp adamın asabını bozma. Cisse'nin de önemli katkısı var diyorum şampiyonlukta. Adam takımın bankosu...

Takımın bankosu olması hiç bir şey göstermez. Biz şampiyon olduğumuzda Barış bankoydu. Ya da geçen yıl M.Sarp bankoydu.

Adamın EPL hayali vardı, gitti ve babasınında söylediği gibi en büyük isteklerinden biri bir gün Galatasaray'da oynamakmış. O teklifte gelince gitmek istedi, mecburen ucuza sattı S'Land.

Adama bak lan. Sanki Marsilya kulübünün yöneticisi. Misimovic olayında özel durum var diyip, 901247120947109 senelik Marsiyalı gibi hoca beğenmedi, yeteneksiz diye yolladı oluyor.

Ulan sinirlenmiyorum artık. Cidden komik.

Adama bak lan. Sanki Marsilya kulübünün yöneticisi. Misimovic olayında özel durum var diyip, 901247120947109 senelik Marsiyalı gibi hoca beğenmedi, yeteneksiz diye yolladı oluyor.

Ulan sinirlenmiyorum artık. Cidden komik.

Ben sinirlenmeyi çoktan bıraktım reis. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt