#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Takımın bankosu olması hiç bir şey göstermez. Biz şampiyon olduğumuzda Barış bankoydu. Ya da geçen yıl M.Sarp bankoydu.

Adamın EPL hayali vardı, gitti ve babasınında söylediği gibi en büyük isteklerinden biri bir gün Galatasaray'da oynamakmış. O teklifte gelince gitmek istedi, mecburen ucuza sattı S'Land.

EPL hayali de vardı tabi ama Deschamps'la papaz olmuşlar, gitmesinde ki en büyük neden bu.

Tüm sistem çökmüs, aradan bir tane futbolcunun iyi oynamasini nasil bekliyorsunuz ? Sistem çökmüs, ona ragmen bugüne kadar oynadigi maçlarda en az 20 tane net pozisyonu kesmistir...

Ya bırakın G.saray aşkıymış falan hikaye bunlar çokta umrundaydı Arnavut adamın Galatasaray.Sempatisi olabilir, ama G.saraya tapan adam gibi göstermeyin bu adamı.

Merih'im şu an bunlara cevap veremediğin için kafayı yediğini biliyorum, boşver çık konudan. :asd:

Düz mantık yapmayın arkadaşlar :D

Ama şu bir gerçek.Cana bu takımın futbolcusu değil.Marsilya'da falan iyi oynamış nasıl oynadıysa :)

He geçen sene iyi oynamadı zannediyosun sen öyle mi:o.Geçen sene de çok iyiydi.Arsenal'le falan çok uzun süre adı geçti.

Bir takim bir futbolcuyu gönderiyor diye o futbolcu kötü anlamina gelmez.. Bugün Keita diye inletti taraftar stadi, biz kalmasini istedik ama yönetim gönderdi, Keita kötü müydü ? Degil

Cana'da kötü degil, ben Fransizca bilen bir insanim, Fransiz forumlarina çok girdim, Marsilya'lilar Cana hakkinda tek bir kötü söz söylemiyor.. Arada futbolu bilmeyen iki üç tane çürük elma çikiyordu ama onlari da pek kaale alan yok...

Ya bırakın G.saray aşkıymış falan hikaye bunlar çokta umrundaydı Arnavut adamın Galatasaray.Sempatisi olabilir, ama G.saraya tapan adam gibi göstermeyin bu adamı.

banane GS sevgisinden yahu topunu oynasin yeter

sabri gibi GS delisi olup bir cacik olmayan insanlar var takimda

canayami uyuz oluyorsunuz

Alakasi yok.Bende Arnavutum, ama Galatasaray delisiyim.Ve benim gibi Turkceyi bilmemesine ragmen Galatasaray tapan arkadaslarim var.Hemde birsuru.Ister inan ister inanma.

Eleştiriyorsunuz iyi güzel de bu adam stoper mi beyler?Değerlendirmenizi buna göre yapın.

banane GS sevgisinden yahu topunu oynasin yeter

sabri gibi GS delisi olup bir cacik olmayan insanlar var takimda

canayami uyuz oluyorsunuz

Bi tezim var belki saçma gelicekte,adam çok fazla yakışıklı diye taraftarların bi kısmının ciddi ciddi kıskandığını düşünüyorum:o.Dünya futbolunda da bi Ronaldo örneği var çünkü,gerçek bu.

"X oyuncu Y takimindan ayrildiktan sonra takim kurtuldu, sampiyon oldu" gibi cahilligin diz boyu oldugu laflari kullanan kisilerle futbol tartismamanizi öneriyorum. Buna bakilirsa Ibrahimovic falan da futbolcu degil.

Bi tezim var belki saçma gelicekte,adam çok fazla yakışıklı diye taraftarların bi kısmının ciddi ciddi kıskandığını düşünüyorum:o.Dünya futbolunda da bi Ronaldo örneği var çünkü,gerçek bu.

Evet yakışıklı olduğu için her maç gole sebep olacak hatalar yapıyor.

Ancak adı geçerdi :asd:

cana.gif

Zamanında almıştı Arsenal Cana'yı fakat çalışma izni çıkmamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt