#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Aldığımız bonservise bakarak adam kıyaslıyor yahu. :D :asd: :D

O zaman Pino ve Stancu, Simao'dan iyi.

Bak Pino 3, Stancu 5, Simao 900 bin Euro. :D

Arsenalin gücü yetmemiş 4 milyon vermeye bize gelmiş.İbrahim üzülmez real madridle adı anılırken çemişgezekspora transfer oldu:D

cana.gif

Zamanında almıştı Arsenal Cana'yı fakat çalışma izni çıkmamıştı.

Ben onu bunu bilmem.Geçmişine de birşey demedim zaten çünkü geçmişini bilmiyorum.

Fakat ben Cana'yı beğenmiyorum.Gönderildiğinde çok sevineceğim.

Savunanlar takım adına bir tane yararlı hareketini göstersinde bizde neden savunduklarını anlayalım.

Rijkaard gibi yani.Gidince Kina yakarsiniz ,sonra pisman olursunuz.

Ben pişman olmam :)

Ben ayağı iyi olan futbolcu isterim.Sırf savaşçı diye Cana'yı sevemem.Bu herkesin şahsi fikridir.Sen seversin ama ben sevmem.

Sonuçta savaşa gitmiyoruz, futbol oynuyoruz :)

Cana Arsenal'in kapısından dönmüş. Bakalım bizim büyük(!) kaptan Arda nereye gidecek. Oturarak İngiltere Premier ligine transfer olunacağını mı sanıyorsunuz.

Savunanlar takım adına bir tane yararlı hareketini göstersinde bizde neden savunduklarını anlayalım.

Bizim su an onu savundugumuz gibi, o da Galatasaray'in kalesini savundu, net kestigi 20 tane pozisyon hatirliyorum :) Su an belki Bank Asya'ya hazirlik yapiyorduk, saka degil...

Tamam bazı arkadaşlar üzülmesinler bu ada marsilya ve sunderland tarihinin en iyi oyuncusu.Marsilya yaşadığı mali sıkışıklığı(:D) gidermek için sunderlandda türkiyeye gitmek istedi diye zarar ederek gönderdi kulüp kendi çıkarına bakmadan cananın isteğini yerine getirdi

Al bak ayağı iyi Hakan Balta. Savaşmıyor ama olsun ayağı iyi.

Tabiki hem savaşçı hem ayağı iyi olsun isteriz.Demek istediğimi ben aktaramadım sanırım.

Mesela Mehmet Topal Cana kadar savaşçı bir futbolcu değildi.Ama kesinlikle değişmem Cana'ya Topal'ı.

Hakan Balta dersen de o kadar formsuz bir futbolcuyu ayağı ne kadar iyi olursa olsun savunmam.

Cana bu lige göre adamdır. Lig sert, sert adamlar gerek. Ayağı iyi diye gelen adamlar pek bişey yapamıyor, çok eziliyorlar.. Elano vs.

Hakan Balta nın ayağı mı iyi?

Tıbbi açıdan konuşuyorsun heralde.Futbol olarak öyle değil kesinlikle.Daha kendisinin topu kaldırıp bir orta yaptığı görülmemiştir.

Hakan Balta mi topu kaldirmiyor ? Hakan orta yapmak icin en iyi futbolcumuzdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt