#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Savunanlar takım adına bir tane yararlı hareketini göstersinde bizde neden savunduklarını anlayalım.

Hemen gülüm.

Maddeleri istersen çoğaltırım ama şimdilik bu yazacaklarım yeter.

1- Arda'dan daha çok Galatasaraylı.

2- Sunderland/Marsilya gibi Galatasaray'ın üstündeki takımlarda -özellikle şu son senelerde- kaptanlık yapmış, potansiyeli olan, görmemek için kör olmak gereken bir oyuncu.

3- Servet, Balta gibi hocasını satmıyor.

4- Servet gibi bir kere oynatılan sisteme şikayet ettiğini duymadım. Rijkaard yedek bıraktı, hiç sesini çıkarmadı. Servet antremanda yedek takımla çıktı diye ''karizmamı çiziyorsun'' dedi.

5- Farklı mevkide oynatıldı, yine sesini çıkarmadı. Yine Servet Skibbe zamanında bu sistemle oynanmaz, çok yalnız kalıyorum diye uzatılan mikrofonlara konuştu.

6- Devre arasında Galatasaray'ın 2 katı kulüpler teklif yaptığı halde gitmedi. Malum, Servet gitmiyorum çünkü Galatasaray'da aldığımı kimse vermiyor. Aslında bıraksalar koşarak giderim açıklamasını yapan bir adam.

Yeter mi? Yetmez muhtemelen sana. Ama kendi prensiplerimin dışına çıkmıcam. Tartışmam ben Cana'yı. Nasıl zamanında Hagi'yi tartışmadıysam Cana'yı da tartışmam. Siz kötü bilin çok umrumda.

Hadi bağırın Servet Çetiin oleey.

Burda bazı insanlar anlamak istemiyor ama Marsilya, Cana'yı yetersiz olduğu için yolladı. Cana mücadeleci ve yürekli bir futbolcu, ama hedefleri olan bir takımın banko futbolcusu değil malesef.

hem savaşçı hem ayağı iyi olan topçu olsaydı ligimizde, ligimizin adı la liga olurdu.

Burda bazı insanlar anlamak istemiyor ama Marsilya, Cana'yı yetersiz olduğu için yolladı. Cana mücadeleci ve yürekli bir futbolcu, ama hedefleri olan bir takımın banko futbolcusu değil malesef.

Ulan nerden biliyorsun? Misimovic'i de Galatasaray yetersiz diye yolladı. Hergün Marsilya forumlarında takılıyor, hergün Marsilya maçları izliyor, deplasmanlara gidiyor gibi konuşmuyor musun, yeminle deliriyorum.

Cana'ya laf at Sabri'yi yuhala. Nesiniz kardeşim siz. Şu takımda en azından düzgün oynayan/oynamaya çalışan adamları da gereksizce eleştiriyorsunuz. Cana'nın kestiği topları video klip eşliğinde yollasak ilgili arkadaşa da sussa bir zahmet artık.

Takımdaki takozlar kazmalar eleştiri almıyor, iş Sabri ve Cana'ya gelince sürekli eleştiri. Salak futbol yorumcuları sandığımdan çok daha etkileyici çıktı. Baksana milleti nasılda gaza getiriyorlar. Cana gidince takımın bütün problemleri çözülecek zaten. Mustafa Sarp mükemmel oynamaya başlayacak bütün garezi Cana'ya. Cana gitse Mustafa ortasahada maestro olur.

bizimde bi hedefimiz olmadığına göre daha iyi birini mi bekliyorsun ? senin dediğine göre tam bize göre bi adam o zaman

Hemen gülüm.

Maddeleri istersen çoğaltırım ama şimdilik bu yazacaklarım yeter.

1- Arda'dan daha çok Galatasaraylı.

2- Sunderland/Marsilya gibi Galatasaray'ın üstündeki takımlarda -özellikle şu son senelerde- kaptanlık yapmış, potansiyeli olan, görmemek için kör olmak gereken bir oyuncu.

3- Servet, Balta gibi hocasını satmıyor.

4- Servet gibi bir kere oynatılan sisteme şikayet ettiğini duymadım. Rijkaard yedek bıraktı, hiç sesini çıkarmadı. Servet antremanda yedek takımla çıktı diye ''karizmamı çiziyorsun'' dedi.

5- Farklı mevkide oynatıldı, yine sesini çıkarmadı. Yine Servet Skibbe zamanında bu sistemle oynanmaz, çok yalnız kalıyorum diye uzatılan mikrofonlara konuştu.

6- Devre arasında Galatasaray'ın 2 katı kulüpler teklif yaptığı halde gitmedi. Malum, Servet gitmiyorum çünkü Galatasaray'da aldığımı kimse vermiyor. Aslında bıraksalar koşarak giderim açıklamasını yapan bir adam.

Yeter mi? Yetmez muhtemelen sana. Ama kendi prensiplerimin dışına çıkmıcam. Tartışmam ben Cana'yı. Nasıl zamanında Hagi'yi tartışmadıysam Cana'yı da tartışmam. Siz kötü bilin çok umrumda.

Hadi bağırın Servet Çetiin oleey.

Madde madde cevaplayayım

1-Galatasaraylı olmak takımda oynama için yeterli değil

2-O söylediğin takımlar canayı zarar ederek elden çıkardı oralarda başarılı olduğu koca bir yalan

3-Servet ve Baltanın hocasını sattığına dair kanıt bulursan bizede göster

4-Bir oyuncu haksız yere oynatılmazsa mutlaka tepki verir.Servetin tepkisi normal

5-Farklı mevkiiler dediğin stoper.Zaten milli takımındada aynı mevkiide oynuyor ve marsilyadada o mevkiide oynadığı maçlar var

6-Devre arası teklif olsa zaten satılırdı teklif falan yok menajer uyduruğu

Son olrak servet diye bağırmaya devam edicez çünkü servetin şu anki performansı canayı cebinden çıkarır daha iyisini alırsak gitsin tabii ama şu şartlar altında takımın en iyi savunma oyuncusu servet

Onur Gürel şaka mısın :asd:

Ahahaha :asd:

Az önce Deschamps'la papaz olduğu için gitti, şimdi de yetersiz olduğu için Marsilya gönderdi. :asd:

Servet>Cana diyen adamla ben pişti bile oynamam agalar. Hadi size iyi tartışmalar. ahahah olaya bak lan. Yeminle hiç moralim yoktu kahkaha attım. Favori adamım sensin bundan sonra, forumda sadece seni takip etcem. :D

Servet>Cana diyen adamla ben pişti bile oynamam agalar. Hadi size iyi tartışmalar. ahahah olaya bak lan. Yeminle hiç moralim yoktu kahkaha attım. Favori adamım sensin bundan sonra, forumda sadece seni takip etcem. :D

Deschampa görede servet canadan iyi cana nın 6 milyona yetersiz bulunup satıldığı yıl marsilya serveti almak için bi tarafını yırttı

kadro meselesi , öyle bir takımınız vardırki şiir gibi ama defansın önüne bir tane mücadeleci oyuncu lazımdır ,pas yapmasına falan gerek yokdur o oyuncunun keza takımın diger oyuncuları alası ile yapar o işi , işte o zaman tamam lorik olsun dersiniz ama sarpın,baltanın,aynanın say say bitmez döküntünün arasına koyacagız lorik cana kazmadır kardeşim kazma beş parada etmez...

Ahmet o söylediğim söze cevap vermediğin sürece komik durumda olmaya devam edeceksin. Marsilyalı mısın? Nerden biliyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt