#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Lorik Cana kötü futbolcudur görüşündeyim.

Ama tabiki ona gelene kadar temizlenmesi gereken bir çok adam var takımda.

Marsilya'nin Gerets döneminde bir maçini dahi izlememis adamlar gelmis Cana'nin Marsilya macerasindan bahsediyor. Ilginç bir durum.

6 maddenin 6'sida iyi futbolcu oldugunu gøstermez. Sadece karakterli savasci bir futbolcu oldugunu gøsterir.

ahahahha. Sus sus tamam açıklama yapma. Açıklama yapmaman daha iyiymiş. Bende harbiden sağlam bi kaynağın var sandım. :D

Komik olan nedir ? Arkadaşım Marsilya maçlarını bayağı takip ederdi, Galatasaray maçlarından sonra beraber izlerdik arada sırada. Ayrıca bu Cana olayını biraz araştırdım, bol keseden sallamıyorum.

6 maddenin 6'sida iyi futbolcu oldugunu gøstermez. Sadece karakterli savasci bir futbolcu oldugunu gøsterir.

Bana sanırım. Bende karakterli diye dursun diyorum zaten. Cana dünyanın en iyi ön liberosu diyen olmadı zaten. Bu kadar karaktersiz topçunun arasından gönderilcek en son isimdir Cana.

What is the Onur Gurel?

- He is a pencil.

Formasını satmış bir adamı takımda tutup, Cana gibi karakterli bir adamı yollamaya çalışmanızı yeminle anlamıyorum. Adnan Polat değil, hain olan yeminle sizsiniz.

Sizinle birşey tartışılmaz yemin ediyorum. Adam soruyor Marsilya'mısın diye, bende sıkı takipçisiydim geçen sene diyorum. Komik olan nedir bunda ? Böyleleri forumdan soğutuyor insanı.

Ahmet anlamamak için kasıyorsun. Neyse, ahahaha sustum sustum. :D

Onur, Allah bir desen inanmam. O yüzden boşver, sen yazdıklarımı okuma, bende senin yazdıklarını okumayayım.

Cana gibi savaşçı bir adamın teknik olması imkansız, dünya da böyle bir futbolcu yok.

Culio denmiş ama Culio temposu iyi olan bir adam, ileri geri iyi gidiyor, Cana gibi rakibi bezdiren top kapması üst seviyede bir oyuncu değil.

Haa bu orta saha için Cana'yı övdüğüm anlamına gelmesin, Cana bizim gibi bir takımda orta sahada oynayamaz, ama stoper olur.

Orta sahada Biglia ve Selçuk İnan gibi top tekniği üst seviye oyuncu isterim, defansta ise toptan kaçmayan, geri çekilmeyen, sürekli ısıran bir oyuncu isterim.

Mücadeleci oyuncularını orta sahada kullananlar ile futbol tartışmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt