#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Onur, Allah bir desen inanmam. O yüzden boşver, sen yazdıklarımı okuma, bende senin yazdıklarını okumayayım.

Tamam bu sana karşı son mesajım.Adamın hatalarını görmemek için bu kadar kasma .Haftaya yine hata yapacak ben yine yazacam ve sizinde bu adamı savunacak yüzünüz kalmayacak

Cana gibi savaşçı bir adamın teknik olması imkansız, dünya da böyle bir futbolcu yok.

Culio denmiş ama Culio temposu iyi olan bir adam, ileri geri iyi gidiyor, Cana gibi rakibi bezdiren top kapması üst seviyede bir oyuncu değil.

Haa bu orta saha için Cana'yı övdüğüm anlamına gelmesin, Cana bizim gibi bir takımda orta sahada oynayamaz, ama stoper olur.

Orta sahada Biglia ve Selçuk İnan gibi top tekniği üst seviye oyuncu isterim, defansta ise toptan kaçmayan, geri çekilmeyen, sürekli ısıran bir oyuncu isterim.

Mücadeleci oyuncularını orta sahada kullananlar ile futbol tartışmam.

????

Isabet olur tartismaman. :o

emre belözoğlu... formasını değil belki benliğini sattı... ama şu an mevkisinde ki en iyi yerli oyuncudur tartışmasız...

bize ne karakterinden performansına bakalım... karakteri işe yaramaz diye karalamak ne oluyor onu anlamadım...

bugün büyük hataları vardı, eleştirilebilir... ama futbolu ile karakterinin alakasını anlayamadım...

Sizinle birşey tartışılmaz yemin ediyorum. Adam soruyor Marsilya'mısın diye, bende sıkı takipçisiydim geçen sene diyorum. Komik olan nedir bunda ? Böyleleri forumdan soğutuyor insanı.

Eee geçen sene takipçisi olmanın Cana'yla ilgisi ne? Cana geçen yıl Sunderland'deydi.

Cana gibi savaşçı bir adamın teknik olması imkansız, dünya da böyle bir futbolcu yok.

Culio denmiş ama Culio temposu iyi olan bir adam, ileri geri iyi gidiyor, Cana gibi rakibi bezdiren top kapması üst seviyede bir oyuncu değil.

Haa bu orta saha için Cana'yı övdüğüm anlamına gelmesin, Cana bizim gibi bir takımda orta sahada oynayamaz, ama stoper olur.

Orta sahada Biglia ve Selçuk İnan gibi top tekniği üst seviye oyuncu isterim, defansta ise toptan kaçmayan, geri çekilmeyen, sürekli ısıran bir oyuncu isterim.

Mücadeleci oyuncularını orta sahada kullananlar ile futbol tartışmam.

Caner'im, fazla yok desen daha iyi.

Hem savaşçı, hem teknik; Gerrard var mesela.

Reis, beraber izlediğimiz Lyon maçını hatırlar mısın? Velodrome'de ne gündü ama...

Bi gün mahalleden gencolarla toplandık, Paris deplasmanı yapıyoruz. Stad önünde, içtik tabi bi güzel. Sonra ''çekmişiz kafaları, dalmışsız hayallere, 2012'de şampiyonlar liginde koyacaaaaz real madrid'e tezahuratını söylüyoruz. E kafada güzel. Maç mı? Boşverin, biz taraftarız. Maçı taraftar kazandı. İşte o gün, herkes bizim tribünü konuştu.

Yazan; bir marsilya emekçisi olan Okan Çelik.

Cana dediler geldik.

Gidiyimmi :)

Bi gün mahalleden gencolarla toplandık, Paris deplasmanı yapıyoruz. Stad önünde, içtik tabi bi güzel. Sonra ''çekmişiz kafaları, dalmışsız hayallere, 2012'de şampiyonlar liginde koyacaaaaz real madrid'e tezahuratını söylüyoruz. E kafada güzel. Maç mı? Boşverin, biz taraftarız. Maçı taraftar kazandı. İşte o gün, herkes bizim tribünü konuştu.

Yazan; bir marsilya emekçisi olan Okan Çelik.

bunlara hic bakmam.ama uzaktan bir akrabamiz vardi.kendisi güzel bir bayan.benden kucuk tabiki.aramizda iyiydi,surekli konusurduk.dedim;kudurdunmu bunlari izliyon dedim.tabi kizdi bana daha da konusmadi.birazda peynir gibiydi.yaklasik 1-2 ay sora haberini aldim.erkeklerle icerken,bunu tuzaga dusurmusler.hamile kalmis

ahahahahah. Hiç gülesim yokken iyi geldi lan bu. :D

bütün mac iyi oynadı. göz göre göre mustafanın üstüne attıgı top hrseyi poh etti. herkes yerinde güzel önlibero oynamalı...

rıjkard 5 metre önündeki adama pas veremeyen oyuncular var demişti. Lorik cana olayı aştı bomboş sahada yanındaki adama çarptırıp rakibe asist bile verelibiliyor nasıl bir teknoloji kullanıyorsa.

Sadece 2. gol değil ilk golde yaptığı pozisyon hatasıda akıl almaz

burada herkesin temennisi,oynayan her oyuncunun galatasaraya faydali olmasi.ama cana bize ne kattigini burada okuyunca gercekten hayret ediyorum.cana yalandan zipliyor,topa daliyor,rakibe daliyor...ve seyirci helal diyor.

bu kadar basit olmamali,adamda topu oyuna sokma kabiliyeti es deger mustafa sarpa yakin.her mac gereksiz sari kart ve fouller...bence hic ve hic verim alamiyoruz,ha kimden aliyoruz diyorsaniz baska zaten.

ama konu cana ise,gereksiz yere taraftar bir kahraman yaratma pesinde!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt