#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Istatistik olarak Baris'in pas ortalamasi %75. Her 32 dakikada bir top caliyor Cana her 26 dakikada 1. Varsa diger oyuncular merak edilen hemen bulunur :melek:

Istatistik olarak Baris'in pas ortalamasi %75. Her 32 dakikada bir top caliyor Cana her 26 dakikada 1.

yahu cana bir sezon on libero oynasin sonra karsilastirin toplasan 3 mac oynamistir on libero

biri de o besiktas maci acip seyredin ernst nasil kuyrugunu iki bacaginin arasina alip dolasmis sahada

Cevap vermeyince başka yerlere çekmeyin konuyu.Barışa ofansif olarak berbat diyorsunuz gitsin diyorsunuz, Canaya gelince 1. vazifesi o değil oluyor adil olun

Barış'ın defansif yeteneğimi var.Öküz gibi girmekten başka ne yapıyor.Barış stoperde oynayabilirmi Hayır. Bam dediğin üçlü olduğu sürece oraya gelen her adam çürüyecek. Sen hücumsal yeteneği geçtim savunma olarak bu iki adamı kıyaslayamazsın.Gerçi Elano futbolcu değil diyen de sendin neyse.

Cevap vermeyince başka yerlere çekmeyin konuyu.Barışa ofansif olarak berbat diyorsunuz gitsin diyorsunuz, Canaya gelince 1. vazifesi o değil oluyor adil olun

baris on liberomu ne bos konusuyorsun yaaaaaaaaa

canaya sag yada sol ic oynasinmi diyoruz

kafan mi iyi arkadasim

Ben sana ciddi bir soru sordum. Ne yazikki istedigim cevabi alamadim. Gerçekten merak ediyorum. Bir ön liberonun görevi nedir sana göre?

Defansif olarak ataklari kesmesi bekten birisi geriden yok oldugunda onun yerini doldurmasi geriden oyun kurmasi defans ile orta saha hatta zaman zaman ileri kanat arasinda køpru gørevi gørmesi vs. vs.

Barış'ın defansif yeteneğimi var.Öküz gibi girmekten başka ne yapıyor.Barış stoperde oynayabilirmi Hayır. Bam dediğin üçlü olduğu sürece oraya gelen her adam çürüyecek. Sen hücumsal yeteneği geçtim savunma olarak bu iki adamı kıyaslayamazsın.Gerçi Elano futbolcu değil diyen de sendin neyse.

Cana ne oynuyor? Bir penaltı, bir hediye gol, bir de buca maçında ıskaladığı top.

Orta sahaası essien,lampard,gerrard üçlüsünden kurulu takımda Cana tartışılıyor ve gitsin deniyor.

Beyler uyarıyorum bir kez daha. Onur ile tartışılmaz. Nasıl olsa Cana kapakları takmaya devam edince de ''ama pas veremiyooo'' diye geri gelecek. Boşverin gitsin.

Bakın mesela Elano'ya topçu değildi, Elano Brezilya liginden yolluyor selamını. Pardon, orada herkes o showu yapardı. Nasılda unutmuşum.

baris on liberomu ne bos konusuyorsun yaaaaaaaaa

canaya sag yada sol ic oynasinmi diyoruz

kafan mi iyi arkadasim

Niye oynamasın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Barış Ayhan birlikte kaç kez oynadı.Defansif oyuncu illla ön libero mu olması lazım.Trabzonda Colman Selçuk oynamıyor mu yaaaaaaaaaaa

Barış Skibbe döneminde çok iyiydi. 6-7 top çalmayla oynuyordu maçlarda. Ondan başka çalan yoktu zaten biraz Ayhan ve Arda 3-4. Özellikle deplasmandaki Bordeaux maçında inanılmaz oynamıştı, yerinde müdahale ve faullerle rakibin 20 atağını kesmişti rahat. İyiydi yani, çok da ümitliydim. Alman ümit milliydi zaten. Sonradan olmadı ama, şimdi öz güvenini tamamen kaybetti, iyice geriledi. O dönem Lincoln'ün arkasını çok iyi süpürmüştü. Defansif olarak baya iyiydi yani.

Fikir belirtmiyorum, ek bilgi veriyorum. Kimsenin hakkını yemeyelim.

Selen ne zaman istatistikle oyuncu eleştirmekten/övmekten vazgeçeceksin? Hayır, ona göre bizde istatistikle şu oyuncu kötü/bu oyuncu kötü diye araştırma yapalım.

Beyler uyarıyorum bir kez daha. Onur ile tartışılmaz. Nasıl olsa Cana kapakları takmaya devam edince de ''ama pas veremiyooo'' diye geri gelecek. Boşverin gitsin.

Bakın mesela Elano'ya topçu değildi, Elano Brezilya liginden yolluyor selamını. Pardon, orada herkes o showu yapardı. Nasılda unutmuşum.

Neyi yolluyor lan?Elano bu sene iyi olacak dediniz yediniz kapakları.Brezilya liginde ne yaparsa yapsın El Chelo olmuş Carrusca ayarında lig.

Cana ne oynuyor? Bir penaltı, bir hediye gol, bir de buca maçında ıskaladığı top.

Yaptırdığı penaltı giden bir maça tepki olarak yapıldı.O maç oradan dönmezdi ve o olaydan sonra alkışlandı.O Manisa maçında yürüyen adamları hatırla ve Cana'nın kestiği atakları hatırla.

Sende tam bir önyargı kafası var. Sadece sevmediğin adama, belirli egolar uğruna çakma derdindesin.Ama savunduğun adamı savunurken benim argumanları kullanırsın.Çelişkiye düşme.

yahu cana bir sezon on libero oynasin sonra karsilastirin toplasan 3 mac oynamistir on libero

biri de o besiktas maci acip seyredin ernst nasil kuyrugunu iki bacaginin arasina alip dolasmis sahada

Bunlari hesaplarken ikinci sezonu karistirmadim. Ikinci sezon yani defans oynadigi olursa her 27 dakikada bir top caliyor onu cikardigimizda her 26 dakikada bir top caliyor. Ya zaten Melih'e de yazdim Cana ve Culio transferleri bence uyumlu degil yani birbirleri ile uyumlu degil cok daha farkli bir oyuncu ile Cana øn liberoda olsa Cana-xxxxxx olsa verim artardi. Fener ørnegi gibi Cana-Emre olsaydi mesala Cana-Culio degil ama.

Yani oyuncu iyidir vs. vs. ama bunlar birbirleri ile ne kadar uyum saglarlar bence yønetim falan bunlari dusunmuyor. Mesala simdi herkes hakli olarak Cana Culio ve Yekta oynasin diyor. Bence de oynasin ve gørelim ne kadar yeterli ya da ne kadar yeterli degil.

Edit: Ayhan bilinen bir sey geri oynadigi sadece istatistigi verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt