#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

besiktas macini izlemeyenlere burada mesaj yazmama cezasi verebilirmiyiz sayin yonetim

Vallaha devam aynı hızla, bütün kininizi bu topice kusun. SOnra çok görürüz üşüyoruz reis temalı mesajları.

Körü körüne bir futbolcunun savunuculuğuna soyununca böyle tahammülsüz olunuyor,hakaret mi edilmiş üstteki yorumlarda da ''Kin kusmak'' oluyor?...Sen çok benimsedin diye herkes beğenmek zorundamı?...Giderde gittiği yerde bir kaç iyi maç çıkarırsa gelir sen üşürsün burda;şu ana kadarki yaptıklarıyla,hele de 4.5+2 ye değecek kadar hiç ısınmadım...

Elano gitti diye mi üşüyoruz şimdi? yeterince şans verildi,motive değildi,güçsüzdü,verimsizdi,gitmeliydi,gitti...Şimdi iyi olması bu gerçekleri değiştirmez...

Keita için üşünür,evet,bu takımda yapılabileceğin maximumunu yapmıştı...

Cana tipik bi kesici ve süpürücü.

Hicbir zaman defansin ortasinda oynayabilecek bi futbolcu degil iste kaniti.

[video=youtube;tA0fBtWjp_0]https://www.youtube.com/watch?v=tA0fBtWjp_0[/video]

1. Gol

Anelka Cana´yla ayni izada pas geliyor Anelka hareketleniyor Cana elini kaldiriyor. Ofsayt olsa bile defans futbolcusu hicbirzaman elini kaldirip oyundan düsmez.

2. Gol

Malouda topu 15-20 metre sürüyor önündeki Cana karsilayip rakibe basacagina geri geri gidiyor.

Gel de at diyor adeta.

3. Gol

Ashley Cole topu indiriyor Cana kayarak müdahale etmeye calisiyor.

Zaten topa degmese penalti yapacak.

Cole topu cekiyor golünü atiyor.

4. Gol

Top ortalaniyor Cana´nin kafasiyla muhakkak müdahale etmesi gerekirken topu iskaliyor ve arkasindaki Lampard golü atiyor.

5. Gol

Orta geliyor Cana´nin adami olan Ballack Cana´nin arkasindan kafayi vuruyor top gol oluyor.

Burdan Hagi´ye sesleniyorum.

Sarp´i oynatacagina o pozisyonda Cana´yi kullan.

Zaten insanlari kendi pozisyonunda oynatmadin kötü oynayincada harcadin (Misimovic,Elano,Ali Turan)

bari Cana´yi harcama!!!

neill defansta cana onliberoda oynamalı

Cana tipik bi kesici ve süpürücü.

Hicbir zaman defansin ortasinda oynayabilecek bi futbolcu degil iste kaniti.

[video=youtube;tA0fBtWjp_0]https://www.youtube.com/watch?v=tA0fBtWjp_0[/video]

1. Gol

Anelka Cana´yla ayni izada pas geliyor Anelka hareketleniyor Cana elini kaldiriyor. Ofsayt olsa bile defans futbolcusu hicbirzaman elini kaldirip oyundan düsmez.

2. Gol

Malouda topu 15-20 metre sürüyor önündeki Cana karsilayip rakibe basacagina geri geri gidiyor.

Gel de at diyor adeta.

3. Gol

Ashley Cole topu indiriyor Cana kayarak müdahale etmeye calisiyor.

Zaten topa degmese penalti yapacak.

Cole topu cekiyor golünü atiyor.

4. Gol

Top ortalaniyor Cana´nin kafasiyla muhakkak müdahale etmesi gerekirken topu iskaliyor ve arkasindaki Lampard golü atiyor.

5. Gol

Orta geliyor Cana´nin adami olan Ballack Cana´nin arkasindan kafayi vuruyor top gol oluyor.

Burdan Hagi´ye sesleniyorum.

Sarp´i oynatacagina o pozisyonda Cana´yi kullan.

Zaten insanlari kendi pozisyonunda oynatmadin kötü oynayincada harcadin (Misimovic,Elano,Ali Turan)

bari Cana´yi harcama!!!

Güzel tespitler.Ancak Elanoyla Aliyi kimse harcamadı.Harcayan biri varsa oda başkası.

Chelsea'nin önüne gelene 6-7-8 attığı dönemlerde de Heitinga'nın, Lescott'ın, Shawcross'un hatalarının vidyolarını koyuyorlarmış İngiltere'de.

Yine her zamanki saçma sarı kartlarından birini gördü.

Topa müdahaleydi o,izlemiyo musun olm sen maçı.

Kafana göre kural mı yazıyorsun? Direkt topa dokundu adam, öbür adam da balıklama atladı.Senin gibi konuşan yorumcular ve medya yüzünden hakemler her şeye kart veriyor.

Hayır öyle o şekilde dalarsan sarı kart, doğru karar Cana aynısından zilyon tane gördü zaten bütün hakemler bilmiyor siz biliyorsunuz Canaseverler olarak.Arkadan çift dalsaydı oda kırmızıydı.

Hayır öyle o şekilde dalarsan sarı kart, doğru karar Cana aynısından zilyon tane gördü zaten bütün hakemler bilmiyor siz biliyorsunuz Canaseverler olarak.Arkadan çift dalsaydı oda kırmızıydı.

Topa giriyorsa ve topu alıyorsa adam kart falan olmaz.Anti muhabbetinin resmen cılkını çıkarıyorsun, bir şey olsa da gelsem hemen sallasam kafasındasın kusura bakma.

Cana çok tehlikeli adam ya, kırmızı görmeye çok müsait. Çok sert girişleri var. :SS:

O kadar çok boş alan varki oraları dolduracağım diye istem dışı hareketler yapıyor. Yapısıda buna müsait.

Benim gördüğüm bu.

Topa giriyorsa ve topu alıyorsa adam kart falan olmaz.Anti muhabbetinin resmen cılkını çıkarıyorsun, bir şey olsa da gelsem hemen sallasam kafasındasın kusura bakma.

Ya saçma saçma konuşma bilmiyorsan, çift dalma önden sarı arkadan kırmızıdır bu açık bi şekilde Fifanın kuralı çünkü rakibi ciddi olarak sakatlama riski yaratıyorsun.

Ya saçma saçma konuşma bilmiyorsan, çift dalma önden sarı arkadan kırmızıdır bu açık bi şekilde Fifanın kuralı çünkü rakibi ciddi olarak sakatlama riski yaratıyorsun.

Dostum bak adamın niyeti topa diyorum.Topu söküp alıyorsun, bu tarz harekete sadece bu ülkede kart verilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt