#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Dostum bak adamın niyeti topa diyorum.Topu söküp alıyorsun, bu tarz harekete sadece bu ülkede kart verilir.

Hayır yok böyle bir olay, topa değsede değmesede önden çift dalış sarı kart, Fifanın kuralı bu.Git araştır ne diyim yani.Cana premier ligdede neredeyse her maç sarı görüyordu.

Serkan girdikten sonra iki mevkide birden oynamaya başladı.

Hayır yok böyle bir olay, topa değsede değmesede önden çift dalış sarı kart, Fifanın kuralı bu.Git araştır ne diyim yani.Cana premier ligdede neredeyse her maç sarı görüyordu.

Ben baya aradım bulamadım.Göstersene şu kuralı.

.

Çift ayakla dalışı FIFA yasakladı.

Çift ayakla dalış kartlık. Önden dalarsan sarı kart, arkadan dalarsan kırmızı kart... 'Faul' falan demiyorum. Çünkü çift ayakla dalmak sakatlığa yol açıyor. Doğru aşil tendona gidiyor.

.

Çift ayakla dalışı FIFA yasakladı.

Çift ayakla dalış kartlık. Önden dalarsan sarı kart, arkadan dalarsan kırmızı kart... 'Faul' falan demiyorum. Çünkü çift ayakla dalmak sakatlığa yol açıyor. Doğru aşil tendona gidiyor.

Saçma.Onu alıntıladığın yere bende baktım forum.memurlar.net midir nedir:o.Adamın biri uydurup sallamış oraya.Kuralı yazmamışsın yani.Neyse çokta önemli değil.

Saçma.Onu alıntıladığın yere bende baktım forum.memurlar.net midir nedir:o.Adamın biri uydurup sallamış oraya.Kuralı yazmamışsın yani.Neyse çokta önemli değil.

Hıncal uluç yazdı onu.

Zaten bu kuralı nerdeyse herkes bilir, Canayı savunmak için kuralda tanımıyorsunuz.

Bilmiyoesun bilmediğin şeyler hakkında konuşma, Fifanın türkçe kuralları açıkladığı bir site mi var göstereyim sana?Mhk ya mail at o zaman ne diyeyim.

Bilmediği şeyler hakkında senn kadar konuşan biri yoktur.Bişey attın ortaya kanıtlayabiliyomusun diye sıkıştırdım açıkçası doğruluğu çokta umrumda değil.Sonuçta kanıtlayana kadar haksızsın.Yine önemli değil diyorum da daha da uzatırsan yine zan altındasın çünkü kanıt yok.

Bilmediği şeyler hakkında senn kadar konuşan biri yoktur.Bişey attın ortaya kanıtlayabiliyomusun diye sıkıştırdım açıkçası doğruluğu çokta umrumda değil.Sonuçta kanıtlayana kadar haksızsın.Yine önemli değil diyorum da daha da uzatırsan yine sen haksız çıkarsın.

Ben niye haksız çıkayım ? Ben biliyorum sen bilmiyorsun, en büyük kanıtıda Canaın bu hareketlerinde her zaman sarı kart görmesi.

Ben bunu yazılı olmayan bi kural diye biliyorum,yani kazanan takım bozulmaz gibi.Hakemin yorumuna kalır olay.O yüzden uzattım.Neyse gereksiz bi konuşma oldu maça dönelim.

Serkan gibi bir bek ile oynarsa, daha çok kart görür. Bugün için en büyük talihsizliği onunla oynaması oldu.

Bu adama laf edenleri allah carpar be abi .. Serkanin mi aciklarini kapatsin yoksa ayhanin mi ...

İyiydi ama saatli bomba gibi, her an 10 kişi bırakabilir takımı.

Türk hakemleri ne zaman öğrenir bu kart gösterme kuralını.Gene çok iyidi Servet ile birlikte iyi ikili oldular, ama Servet sene snu gitmeli o ayrı.

Beklediğimden daha iyiydi bugün,ama rakibinde gol için çok kasmadığını hesaba katmak lazım...Sarı kartı gereksiz gördü,orta saha kalabalığının içinde anlamsızdı;böyle bir ''Jilet'' çift dalma cezasız kalmamalı,topa dokunmuş olsa bile rakibin kendini kurtarmak için ışınlanmaktan başka çaresi yok;Japon-Amerikan işbirliği ile geliştirilen bu teknolojide seri üretime geçilemedi henüz,bildiğim kadarıyla...

Ben Cana yı orta sahada görmek isterdim...Hem ''Seneye onunla mı devam edilmeli yoksa yenisine mi bakılmalı?'' kararının verilmesi için hem de Neill yaşı ve temposu itibariyle orta sahaya çok uygun olmadığı için,1-2 ara pasını stoperde ikende atabiliyor zaten...

Bu ''Karar'' bir maçla olmayacak tabi,bu ve sonraki maçlarda demek istedim...

Mhp başkan adayı olsa ezici çoğunlukla seçilebilir. Gerçek bir reyiz

Deli sacması müdahaleleri bazen cileden cıkarsada beni iskeleti olusturulacak takımda olmalı ama dmc olarak

bildiğiniz kasap tek hamlelik oyuncu tek özelliği hırsı.. mevkii itibariyle en azından hem defans birazda oyun kurma özelliği olmalı ... kaleyi bulan tek şutunu geldi geleli göremedik. 2 metre boyu var hucümlarda daha kafa topuna vurduğunu gören oldumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt