- 4 Temmuz 2009
- 10.571
- 1
- 1.363
Cevap: #19 Lorik Cana
Keıta gibi değeri gittikten sonra anlaşılacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Overrated kelimesini bu adamı tanımlamak için bulmuşlar
Alakasi yok Keita'nin degeri belliydi. Gittigi bile anlasilmaz.
Mehmet Topal gibi diyorsun![]()
Ben mehmeti hep savundum.Mehmeti rijkaard tayfası bitirdi
O yüzden mi Valencia'ya Transfer oldu![]()
Ya bırak rijkaardı savunmak için futbolcuları aşağılayan bir sürü kişi vardı.Rijkaardçıların çoğu mehmet topalın bamla aynı değerde olduğunu iddia ediyordu.Yabancıları yücelt yerlileri aşağıla mantalitesi
Mehmeti de siz bitirdiniz. O da pas yapamıyordu, çok çabuk sakatlanıyordu. Unutmasanıza olm? Onu da öyle eleştiriyordunuz.
Mehmeti de siz bitirdiniz. O da pas yapamıyordu, çok çabuk sakatlanıyordu. Unutmasanıza olm? Onu da öyle eleştiriyordunuz.
Kafayı mı yediniz aga siz? Burada Cana'yı savunarak zamanını boşa harcama, üstteki mesajına bak, 15 dakikanı almıştır o. Boşa giden koskoca 15 dakika. Açıp 3 tane komik video izleyerek sinir boşaltırsın veya güzel 3 ayrı müzikle kafa dağıtırsın. Faydalı işlerle uğraş, anlamayana anlatmak oldukça faydasız bir iş.
Mehmetin pas tekniği şu an oynayanların hepsinden kat kat üstün öyle bir eleştiri yok
Mehmetin pas tekniği şu an oynayanların hepsinden kat kat üstün öyle bir eleştiri yok
Okan'ım, sen kimlere laf anlatıyorsun lan?Kafayı mı yediniz aga siz? Burada Cana'yı savunarak zamanını boşa harcama, üstteki mesajına bak, 15 dakikanı almıştır o. Boşa giden koskoca 15 dakika. Açıp 3 tane komik video izleyerek sinir boşaltırsın veya güzel 3 ayrı müzikle kafa dağıtırsın. Faydalı işlerle uğraş, anlamayana anlatmak oldukça faydasız bir iş.
![]()