#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

O yazdığın şeyler senin fikrin mi? Hakan Ünsal'ın yazdığı köşe yazısından alıntı yapıp, kendi fikirlerin gibi gösteriyorsun. Yaptığın terbiyesizliklere hergün bir yenisini ekliyorsun. Kendi fikrin yok mu senin? Sağdan soldan yazı araklıyosun!!

Senin gibileri deşifre edeceğim burada. Ne kadar azalırsanız o kadar iyi!!

Yeni stat kabus oldu!.. -Maraton.com.tr

:tiphat:

O yazdığın şeyler senin fikrin mi? Hakan Ünsal'ın yazdığı köşe yazısından alıntı yapıp, kendi fikirlerin gibi gösteriyorsun. Yaptığın terbiyesizliklere hergün bir yenisini ekliyorsun. Kendi fikrin yok mu senin? Sağdan soldan yazı araklıyosun!!

Bu forumda en az alıntı yapan, çok fikir üreten bir üyeyim. İnsanlara en az sataşan kişiyim. Aslında senin bu yaptığın düpedüz saygısızlık ve terbiyesizlik. Sen fikirlerle değil forumdaki insanlarla uğraşıyorsun anladığım kadarıyla. Hakan Ünsal'dan alıntı yaptığımı başka başlıkta yazmıştım. Kendini küçük düşürme. Karşı fikirlerle karşılık ver. Sataşarak, küçümseyerek değil.

Emre bence ön liberolarla ilgili yorum yapma sonuç hep hüsran oluyor.:asd:

Bu forumda en az alıntı yapan, çok fikir üreten bir üyeyim. İnsanlara en az sataşan kişiyim. Aslında senin bu yaptığın düpedüz saygısızlık ve terbiyesizlik. Sen fikirlerle değil forumdaki insanlarla uğraşıyorsun anladığım kadarıyla. Hakan Ünsal'dan alıntı yaptığımı başka başlıkta yazmıştım. Kendini küçük düşürme. Karşı fikirlerle karşılık ver. Sataşarak, küçümseyerek değil.

Ok yemiş boğa gibi oldu arkadaş :(

Bu forumda en alıntı yapan, çok fikir üreten bir üyeyim. İnsanlara en az sataşan kişiyim. Aslında senin bu yaptığın düpedüz saygısızlık ve terbiyesizlik. Sen fikirlerle değil forumdaki insanlarla uğraşıyorsun anladığım kadarıyla. Hakan Ünsal'dan alıntı yaptığımı başka başlıkta yazmıştım. Kendini küçük düşürme. Karşı fikirlerle karşılık ver. Sataşarak, küçümseyerek değil.

Seni, fikirlerimle tokatlarım zaten kafanı yorma! Alıntı yaptığın yeri göster, forumu terkederim. Başka başlık beni ilgilendirmez. Suçunu kabullen, efendi ol! Zeytinyağı gibi üste çıkmaya kalkma! Hem milletin yazısını çalıyorsun hemde, pişkinliğin dibine vuruyorsun!

Onur Sayin sana kapagi taktiktan sonra öbür konuda Hakan Ünsal'dan alinti yaptigini belirtmisin. :asd: :asd: :haha: :haha:

Ne tartışıyorsunuz burda agalar , kaçırdımda ??

Ne tartışıyorsunuz burda agalar , kaçırdımda ??

nbnb.jpg

nbnb1.jpg

nbnb2.jpg

:asd:

Böyle bir şey yok abi.:asd:

Bu arkadasi kaale alip cevap vermeye bile degmez. Hatirlarsaniz Topal olayindan dolayi forumda 100 mü 1000 mi (tam hatirlamiyorum) "Ben salagim" diye mesaj yazacagini söylemisti. Mehmet gitti Valencia'da formayi kapti, bu arkadas hala sözünü yerine getirmedi. Belki bu konuda Topal'in avukati gibi davranacagim ama "Ben salagim" mesajlarini görmedigim sürece bu sözü sürekli hatirlatacagim. :asd:

:asd: Ne denir ki buna? :asd:

Helal olsun üstad.İyi yakalamışsın:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt