Onur Gürel
Aslan Üye
- 27 Ekim 2010
- 8.994
- 3
- 1.023
Cevap: #19 Lorik Cana
...
![]()
Bu bayraklardan biri Emre'ye, diğeri Onur'a.
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Kariyerli ve faydalı bir oyuncu cana . Ancak bu takımdaki performansını beğenen hele hele göklere çıkaranlarda kusura bakmasın çölde serap görüyor. Mücadele ediyor deniyor evet ediyor ancak diğer yönlerden çok kısıtlı olan oyuncu zaten mücadele etmek zorunda. Top tekniği kısıtlı , oyun kurma becerisi az , hücum yönü zaten yok gibi e bi zahmet mücadele bari etsin . İtalya liginde her takımda bu tarz iki tane oyuncu bulursun . Yani kolay bulunan türde bir oyuncu . Öyle göklere çıkarmanın , oo büyüsün reis demenin mantığını anlamıyorum . Tabi dandik işe yaramaz muamelesi yapmak da yanlış orta üstü iyinin biraz altı faydalı bir takım oyuncusu cana .
Kadrosunda Cana gibi iki oyuncu bulunduran Lazio gelip devre arasinda Cana'yi istiyor. Top toplatmak içindir büyük ihtimalle. Ayrica bana Cesena'daki Cana tarzinda adamlari say bakim.
![]()
Colucci ve parolo var oldu mu . Yani canayı savunacağım diye mübağlaya bile cevap veriyorsunuz . Ben cana nın stilinin düz mücadele eden ofans yönünden çok kısıtlı olduğunu söylüyorum .Siz de say cesenadakileri diyorsunuz . DAha açık konuşayım . Bu tarz adam dünyada çok ve çok çok azı cana kadar para kazanıyor . Hiçbirisi onun kadar abartılmıyor . Ernst de yapıyor cananın yaptığını selçuk şahin de . Koş mücadele et ayağına gelen topu yanındakine ver arada rakibe sert gir cana bu işte . Liderlik yönü var ekstra özellik olarak . O da oyun anlamında liderlik değil abi tarzında liderlik . Senede vergisiz 2 m euro kazandığını yabancı kontenjanını doldurduğunu düşünürsek öyle baştacı edlecek bir performansı yok . Dünyada para eden orta sahalar oyunun iki yanını oynayabilen 2-3 adam çalımlamasa da iyi oyun kuran top tekniği kısa uzun pası iyi oyuncular oluyor . Cana tarzı emekçiler faydalı oyuncudur her zaman takıma katkı sağlar ama torna operatörüne yönetici maaşı ve önemi verirsen olmaz .
isimler degisti enteresan
dun takimi obur sahaya yikan on liberomuza tesekkur ederim kendi adima
bunu goremeyen adamlar klubun cokusunude coktukten sonra gorup istifa diyip mendil falan salllayanlarla ayni kafadaki insanlardir. aynen devam
ama bir iki komedi disinda nedense cana topigi pek hareketli degil bu sefer
neden acaba![]()
Ligin en iyi ön liberosu gereksiz tartışmaya lüzum yok , Mustafa Sarpın ve Ayhanın oynadığı maçları görüyüorz
Yeter yahu! Mustafa ve Ayhan yapışık ikizler mi ki hep aynı anda anıyorsunuz. Mustafa
bir türlü kurtulamadığımız dünkü dandik yerli transfer. 3 Şampiyonlukta, Avrupa zaferlerinde imzası olan Ayhan ile ne alakası var.
O günler 2008'de kaldı.Ayhan'la Mustafa arasında fark yok.Sadece Barış bu ikisine göre iyi.
kesinlikle yüzde yüz haklısın emektar ama abartmaya gerek yok gs'nin şu andaki en iyi adamlarından ama biglia gibi bi adamımız olsa yedek olurdu