#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Size Göre, Lincoln çok kötü bir futbolu, Elano boş adam, Rijkaard berbat bir TD, Mehmet Topal kötü, Lorik Cana kötü vs vs.

Lincoln çok iyi futbolcu,Elano futbolcu değil, bizdeki isteksiz oyunuyla adam olduğuda şüpheli,Rijkaard harcandı bize,Topal 30 Cana eder, Stoper oynadığı zaman bile çok iyi oynamıştı.

Maç en kötü berabere biter diyordum ta ki Cana topu marsa dikene kadar.

Cana benim Galatasaray'da futbolunu en beğendiğim oyuncudur ama bu onun son golde hata yapmadığını söylemek demek değildir.Resmen amatörce bir hata yaptı.Hiç beklemezdim o hareketi o anda kendisinden.Gitgide Servet'leşiyor umarım hatasını çabuk anlar.

Ama yinede özellikle ilk yarı çok iyi gördüm müdahalelerini.Seneye de iyi bir takım kurulmak isteniyorsa takımda en azından yarım sezon tutulmalı.Yok yine Rumen oyuncu,Rumen ligi yıldızı transfer edeceksek yolu açık olsun derim.Mesut Özil'i ,Essien'i koysan nafile.Bari kariyerlerine yazık olmasın

Bu mantıkla olmaz Enes.

Geçen yıl M.Sarp paso 11 oynadı.

O zaman M.Sarp büyük oyuncu mu oldu şimdi büyük takımda oynadığı için.

Aga bu futbolcular oynadıkları takımlarda takımlarının yıldız futbolcularıydı.Bunlar Galatasarayda sönüyor.Sorun o futbolcularda değil işte bizde.Bunu anlatmak istiyorum.

Sezon sonunda ilk olarak gitmesi gereken yabancı futbolculardan biri.

Aga bu futbolcular oynadıkları takımlarda takımlarının yıldız futbolcularıydı.Bunlar Galatasarayda sönüyor.Sorun o futbolcularda değil işte bizde.Bunu anlatmak istiyorum.

Vallahi bilmiyorum ne desem artık.

Gözlerimizi kapayıp açsak herşey sona erse.

Psikolojim bozuldu artık bu takım yüzünden.Önceden maçlarda deşarj olurduk keyif alırdık,

şimdi negatif şekilde yükleniyoruz.Vallahi sevdiğim insanları kırar hale geldim.Söylenecek çok şey var da neyse bakalım.

Biz bunları yıldızken değil, sönmeye yüz tuttuklarında alıyoruz. Böyle de bir gerçek var.

Hagi defansın dengesini bozdu ve orta sahada iyi oynayan canayı maç içinde stopere aldı. Suçlu hagidir.

bende mac sirasind ikinci yarinin 5. dakikasinda cana kotu oynuyor yazdimmm

Oooo Serdar kardeş ben de senin mesajlarını arıyordum, sana bir sır vereyim lütfen bir kere olsun bir başkasının fikrini dinle Cana kötü oynamıyor! Cana kötü futbolcu bunu kabul et!

Oooo Serdar kardeş ben de senin mesajlarını arıyordum, sana bir sır vereyim lütfen bir kere olsun bir başkasının fikrini dinle Cana kötü oynamıyor! Cana kötü futbolcu bunu kabul et!

Cana'ya kötü futbolcu diyen affedersiniz ama futboldan zerre kadar anlamıyordur.Açık ve Net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt