#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Marsilya'li taraftarlar burada yazilan komik elestirileri okusa bir taraflariyla gülerler muhakkak. "Madem begenmiyorsunuz tekrar bize verin" derler. Gidip takir takir oynar, biz de burada maçlarini izlerken dizlerimizi döveriz buna %99 eminim. Tabii burada elestiriyi otomatige baglayan kisiler yine begenmez veya elestirmek için yine yoktan bir seyler çikarirlar.

Herseyi geçtim, "ön libero nedir, nasil oynamalidir" gibi konulardan bir haber olan veya isi gücü Barcelona gibi devlerin maçlarini izlemek olan kisilerin gelip Cana'yi begenmemesi beni deli ediyor.

Biraz terbiyeli ol lütfen burada ceza yememek için bütün nezaketimle fikrimi yazıyorum seninde bir fikrin varsa söylersin ama bana kelime oyunu yapma!

Eğer Cana'yı oynatanlar mal değilse ben malım senin söylediğine göre ve bana bunu söyleyecek olan adamın anlını karşılarım.

Yeter artık burada bazı arkadaşlar sırtlarını moderatör bazı arkadaşlara dayamışlar kendilerini bir şey sanıp etrafa hakaretler yağdırıyorlar ve sırtlarını dayadıkları moderatör arkadaşlar da bizim gibi insanlara ceza verirken onlara arka çıkıyor!

Ayıptır bir adama kötü futbolcu diyince mal oluyorsak ve buna bir ceza uygulanmıyorsa böyle yöneticiliği de yazıklar olsun!

Kendinize gelin artık burda sizin gibi computer kahramanlarının hakaretlerini yemek için yazmıyoruz sırf takımızı sevdiğimizden yazıyoruz!

Cana'ya kötü futbolcu diyen affedersiniz ama futboldan zerre kadar anlamıyordur.Açık ve Net.

Sevgili Enes Sever siz bana daha önceden burada herkesin söylediği bir futbolcuya kazma dediğim için bir hafta ceza veren arkadaşsınız sanırım, eğer biraz adalet anlayışınız ve vicdanınız varsa İnan YILMAZ isimli arkdaşın mesajıma yazdığı cevap için de aynı cezayı uygularsınız!

Gelelim sizin mesajınıza evet siz futbolu yemiş yutmuşsunuz ben ve benim gibi düşünen insanlar anlamıyor bir tek siz biliyorsunuz bu futbolu ve bir tek sizin kafanız çalışıyor bu işe ben özür diliyorum sizden ve Cana'dan!!!

Kötü oynuyor dersin anlarım ama bu bildiğin cahillik.Koskoca Marsilya'da senelerce kaptanlık yaptı Cana en basitinden.O adamlar mal da sen mi anlıyorsun futboldan?

Eğer benimle tartışacaksan geliriz bir araya yüzyüze tartışırız fikirlerimizi, bakalım yüzümüze bakarak da öyle burada olduğu gibi mal falan diye sallamaya cesaret edebilecek misin?

Sestak yaptığı asisti Servet yapsaydı nolurdu acaba.

Orta sahadan stopere geçince, orta saha bom boş kaldı lan kör müsünüz bu kadar? Stoperde iyi olmadığı açık zaten saçmalamayı kesin artık.

hakan balta 16 golmu yedirmis dedi biri:)

kim oturup saymis:)

hala canayla falan ugrasin

o da resmen milletin gozune sokmak icin savunmaya gecince mac satar gibi oynuyor

ikinci yari en uyuz oldugum sey oldu

geriye cekildi cana ayni topal sitili

sonrada stopere gecti bomba stayla

küfür etmedim niye mesajım siliniyor. adam topu mustafa sarpa değil göçmen kuşlara vurdu 3.golde

hakan balta 16 golmu yedirmis dedi biri:)

kim oturup saymis:)

hala canayla falan ugrasin

o da resmen milletin gozune sokmak icin savunmaya gecince mac satar gibi oynuyor

ikinci yari en uyuz oldugum sey oldu

geriye cekildi cana ayni topal sitili

sonrada stopere gecti bomba stayla

Serdar arkadaş nasılsın? Arada takıldım size ama yanlış anlamayın lütfen!

Ama bir şey söyleyeceğim Mehmet Topal stoperde Cana dan daha iyi oynuyordu, hatırlarsan dikkatleri üzerine çektiği turnuva olan 2008 Almanya'da takımda stoper olarak çok iyi maçlar çıkarmıştı!

Ortasahada oynadığı süre boyunca iyiydi. Cana oldu mu hiçbir şekilde ortasahada üstünlük kuramıyor rakip takım. Hagi büyük hata yaparak takımın bütün dengesini bozduğunda iş işten geçmişti çoktan. Cana stopere, Mustafa önliberoya, Servet sol stopere, Hakan sol beke geçti bir anda. Bunların dışında BAM üçlüsünün aynı anda sahada bulunması zaten takımı dinamitlemek gibi birşey oldu.

Tek bir hata yaptı diye Cana'yı asmayı bekleyen kitle de bir zahmet avucunu yalasın. Servet'in maçın başından beri dan dun rakibe yolladığı toplar, Neill'in 4 kere atağa çıkarken kaptırdığı toplar göze batmıyorda Cana batıyorsa, gidin temiz bir hava alın.

Ama bir şey söyleyeceğim Mehmet Topal stoperde Cana dan daha iyi oynuyordu, hatırlarsan dikkatleri üzerine çektiği turnuva olan 2008 Almanya'da takımda stoper olarak çok iyi maçlar çıkarmıştı!

ben zaten topalin stoper olarak daha iiyi olacagini dusunmusumdur

keske hep orda oynatilsaydi

zaragoza macini seyrettim dun gene ayni sekilde kotu oynuyor

inanmayanlar izlesin

ekstra stoper resmen

topalin sorunu hic bir zaman yetenek olmadi zaten

cana kadar on libero oynayacak kafasi olsa zaten kral olurdu

yok arkadasim alinacak bir sey yok hepimiz konusuyoruz burda

benim alindigim zor gorulur

birtek mactan sonra onurun kalkip bakin arda 81 kilo degil demesine cildirdim:)

girmedim foruma ciktim hava aldim:)

Bazı oyuncuların tanrılaştırılmasına bayılıyorum ya :) Cana kötü bir oyuncu değil, çok iyi bir oyuncu da değil. Sıradan bir oyuncu. Herkes maçları izliyor. Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın..

baltanin sevetin sarpin ayhanin falan oynadigi takimda cana tanridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt