#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Açık açık kötü oynayan üç oyuncu gördüm. Kewell, Stancu ve Hakan Balta. Diğer oyuncular en kötü vasat oynadı.

Cana'nın yerine pas yapabilen bir ön liberomuz olsaydı bugün, belkide maçı kazanabilirdik.

İyi mi oynadı ? Yanlış maç seyrettim ben herhalde, gerçekten kötüydü. Ayağının top yapamamasını geçtim, defansif olarakta kötüydü.

Rıdvan bile maçın en iyisi Cana diyo.Hani bank asya'da 60 tane bulurum diyen.Yani boşa kasma:asd:

Cana'nın yerine pas yapabilen bir ön liberomuz olsaydı bugün, belkide maçı kazanabilirdik.

Ama Cana'nın işi o değil ki. :)

Cana'nın bu takımdaki rolü sadece kesici rolü üstlenmek. Bu söylediğiniz pas trafiğini yöllendirecek futbolcular, önünde bulunan Culio ve Yekta'nın işi. :)

Süpersin Cana. Keşke seni daha iyi bir takımda izleyebilseydik...

bu kadar kötü pas veren topu ayağında iken bomba zanneden bir ön liberon varsa oyun kurmakta zorlanırsın. adamın attığı pasların çoğu rakibe gidiyor

Yerinde ve tam konsantre olunca iyi oynuyor..

Bu adamı ya cok seviyorlar ya da hic sevmiyorlar. Cana'da cünkü maalesef ortası yok gercekten topa müdahalede ne kadar iyiyse topla oynamada o kadar kötü. Ama suan ki Galatasaray'da ona kadar elestirilcek cok isim var.

Servet'e attığı Xavivari pası gördünüzmü acaba.

İhale'nin kalacağı en son ADAM. Sallamış olmak için sallamayın.

Israrla Cana'yı 10 numara olarak gören, sürekli Xavi gibi paslar vermesini bekleyen insanlara aşina olduk iyice.

Misimovic harcandı bu takımda gidin onun hesabını sorun. Hayalini kurduğumuz pasları atacak adam Misimovic'ti, Cana değil.

Israrla Cana'yı 10 numara olarak gören, sürekli Xavi gibi paslar vermesini bekleyen insanlara aşina olduk iyice.

Misimovic harcandı bu takımda gidin onun hesabını sorun. Hayalini kurduğumuz pasları atacak adam Misimovic'ti, Cana değil.

Bu yorum benim için değil sanırım?

Kazansaydik Cana kralsin derdi herkes. Bugün ne yanlisini gördünüz Cana´nin? Duran toptan 2 gol yedik ve oyun anlayisiyla alakasi bile yoktu. Defansin amatörlügü sebebiyet verdi yenilmemeize.

Hala Cana amuaaaaaagodo diye konuşan adam varsa mümkünse en yakın camdan atlayıp öldürsün kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt