#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Orta değil o direkt pastı ya. Ben bile şaştım kaldım. Bilinçli gönderdi oraya o topu.

Trivela pasi verdi Servet'e. :asd:

Iyi oynadi bugun. Zaten bi Cana iyi oynadi Baros oynadi sonrasinda da Arda girdikten sonra o iyi oynadi.

Cana'ya helal olsun.Formanın ve aldığı paranın hakkını sonuna kadar veriyor.Yetenek olarak kısıtlı ama yürek olarak üst seviyede.

fenerbahçe maçında yerine pas yapabilecek yetenekte bir önlibero olsaydı maçın 70.dakikasında skor 4-0'dı.hırs azim tamam ama bir yere kadar oda.

fenerbahçe maçında yerine pas yapabilecek yetenekte bir önlibero olsaydı maçın 70.dakikasında skor 4-0'dı.hırs azim tamam ama bir yere kadar oda.

O zaman Elano'yu Misimovic'i satmayacaksın. O tür işleri de Cana'dan beklemeyeceksin. Bir tek Culio mu çekecek koca Galatasaray'ın pas yükünü?

Cana kendinden isteneni yapabiliyor hiçolmazsa. Sahaya ruhunu koyup mücadele ediyor. Yerlilerin bir iki futbolcu hariç tamamında olmayan ruh...

Keita Pino Baros ve Kazim hucum hatti 10000 fenerliyi yok ederdi be!

Tek kusuru pas atamamasıysa eğer biz müthiş bir oyuncuya ancak oldukça ön yargılı taraftara sahibiz demek.

Dünya'nın her liginde,her takım bir tane kesici 1 tane de oyunu yönlendirici orta sahaya ihtiyaç duyar.Biz kesici olarak oynayanlardan en iyi olanı aldık.Ancak diğeri yok işte.

Dün güzeldi şutuna çok üzüldüm.Epey sert ve düzgün gitti keşke gol olsaydı da 3-2 yenilseydik.O derece sağlam vurdu.Volkan'a güzel ders olurdu

Maçın en iyisiydi. Yok şunu yapsaydı yok bunu yapsaydı diyenler objektif gözle bakmıyordur. Yeteneği doğrultusunda elinden gelenin en iyisini yaptı. Yarı sahamızda bir çok topu kesti.

O Kırk metreden vurduğu şutu içeri alsaydı volkan, bugün burada aslanım benim, kaptansın, böyük adamsn lafları dolanıyordu.Eleştirenler tamamen skor bağımlısı.

mehmet topal dan hiçbir fazlası yok.ama çok eksiği var.birde yabancı

Topal olsa bugün ona da ana avrat söverdiniz.Boş boş konuşma.

aynen abicim topal bizdeyken kötülemeyen yoktu iki saat yok sola dönüp pas atcakmısda bilmem nede noldu şimdi de böyle diyoruz... dün stat ta izledim maçı loric cana müthis oynadı cok top kesti alex 75 dakka sahada yoktu resmen..

evet mükemmel kesici ... fenerin 2. golunde alexe gölge markaj yapmasıyla klasını gösterdi.

Kondisyonu 60 dakkalık bir adam.Sonrasında sahada dolanıyor,dikkat ettiyseniz Alex 60 dan sonra oynamaya başladı çünkü Cana oyundan düştü sahada dolaştı durdu,,her maç aynı şeyler oluyor ama kimse kabul etmek istemiyor.Tamam mücadele ediyor anladık ama 60 dakkalık güçle Gs'mizin ön liberosu olunmaz.Tekniğine laf bile söylemek istemiyorum görevini yapsın yeter onuda 60 dklık yapıyor sonuçlar önümüzde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt