#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Cana, Servet, Gökhan gibi hatalı ve hantal futbolcularda ısrar eden. Gelecek sezon onlarla devam etmemizi bir isteyebilen taraftarlar, Galatasaraylılıklarını sorgulamalıdır! Bu üç hantal ve hatalı futbolcu kaybedilen puanların yenilen gollerin baş sorumlusudur. Bunlar Galatasaray'ın geleneksel futbolcu ruhuna tamamen ters olan futbolculardır. Üçü birden gönderilmeden iflah olmayız hiç bir zaman.

Peki senin gibi Barış,Ayhan gibi işe yaramazları bulunmaz hint kumaşı gösteren birinin neyi sorgulanmalıdır beyefendi?

Beli bazı arkadaşlar pas yapamıyor diye çok kızıyor , ben katılmıyorum bu adam inanılmaz savaşıyor , şutları iyi , uzun pas atıyor (belkı hepsı ısabetlı değil ama yinede iyi atyıor ) , en önemliside takımı hateşliyor ....

Zaten çok iyi pas yapabilse bizde oynamazki ...

Kas gücüyle oynayan futbolcu istemiyoruz!

Arkadaşlar sorun Cana'nın Gsmiz için yeterli kalitede bir oyuncu olup olmamasıdır. Tamam iyi niyetli olabilir savaşıyor olabilir ama bunu maç geneline yaymadıgı sürece ve yakınındaki adama 5 metreden pası atamadığı sürece benim için yeri yok bu takımda.Savaşması iyi anladık ama 60 lardan sonra yok oluyor her maç aynı,her maçıda ne hikmettir ki 60 lardan sonra kaybediyoruz,ben kişisel olarak böyle bir adamın Gs gibi bir takımın ön liberosu olmasına karşıyım. Git Afrikadan atlet güçlü bir adam getir Cana kadar oynar yapmayın Allah aşkına..

Senin ne fikrin var? Ne omurgan var?Ne duruşun vaR?Seni kim ciddiye alır? Sen kimsin?Ne iş yaparsın? Gölge etme verdiğin sözü tut ve ben eşşşeğim diye anır.

Sen ben eşeğim diye anır. Seviyen çok düşük. Senden çıkacak en uygun fikir bu olur herhalde. Senin omurgan var mı? Seni kimse ciddiye almıyor çünkü bir fikrin yok herkese sataşmaktan başka birşey yapmıyorsun. Forumun kalitesi senin gibiler yüzünden düşüyor. Fikir üretmek yok sadece kavga ve sataşma var senin için.

İkili tartışmalara girmeyin. !

Birde tekniği olan ön libero lazım diyorar ya,yerlerdeyim.Ön liberonun asıl görevi nedir?,Ön libero için öncelik teknik midir?bir düşünün .Dünyanın sayılı ön liberolarından Mark Van Bommel .Teknik olarak çok mu üstün Cana´dan?Ama adam dünyanın sayılı ön liberolarından biri yıllardır.Neden bakalım bir düşünün.

Çok iyiydi.Açtığı orta çektiği şut kaptığı toplar.Oyunu eliyle ağzıyla yönlendirmesi vb..

Sen ben eşeğim diye anır. Seviyen çok düşük. Senden çıkacak en uygun fikir bu olur herhalde. Senin omurgan var mı? Seni kimse ciddiye almıyor çünkü bir fikrin yok herkese sataşmaktan başka birşey yapmıyorsun. Forumun kalitesi senin gibiler yüzünden düşüyor. Fikir üretmek yok sadece kavga ve sataşma var senin için.

Arkadaşım önce sözünü tut.Sen burada yazmadınmı Topal oraya giderse eşşeğim diye anıracağım diye.Sen gazetelerden metinler çalıp benim fikrim diye sunmadınmı burada.Senin neyine saygı duysun insanlar, senin neyini ciddiye alsın.Az konuş bari, adam sansınlar seni.

196111_10150127813423826_658303825_6454639_1978959_n.jpg

takımın adamlarından kendisi beyler.armanın değerini bilen arma için savaşan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt