#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Forum sakinleri söyleisn Mehmet Topal Valencia'ya giderse ben eşşeğim diyen bir adamın neyini ciddiye alalım.Halen utanmadan bana yalancı diyor.Dedin mi demedinmi?

Cana'yi severim de, Van Bommel vs Cana'nin teknigini tartismak komik. De Jong'le kiyaslarsan tamam derim.

Forum sakinleri söyleisn Mehmet Topal Valencia'ya giderse ben eşşeğim diyen bir adamın neyini ciddiye alalım.Halen utanmadan bana yalancı diyor.Dedin mi demedinmi? Az delikanlı ol. Eşşeğim diye bağır.Eşşek te güzel hayvandır.Senden iyidir en azından.

nbnb-1.jpg

Topal lobiside güzelmis. :asd:

ALEX

Toplam Şut : 2

İsabetli Şut : 1

Topla Buluşma : 45

Pas Yüzdesi : % 72

Top Çalma : 0

Yaptığı Faul : 0

bundan baltayi cikar

alex ligdeki en kotu performansini gosterdi

@ Merih ve Emre

Son kez uyarıyorum beyler sizi. Konu sizin kişisel mevzularınızı konuşacağınız konu değil. Rahatsız mı oluyorsunuz , raporlayın burada karşılık vermeyin. 2-3 saat önce uyarmıştm hala devam ediyorsunuz. Bu mesajımdan sonra tartışma daha fazla uzamasın konu kapandı !

ALEX

Toplam Şut : 2

İsabetli Şut : 1

Topla Buluşma : 45

Pas Yüzdesi : % 72

Top Çalma : 0

Yaptığı Faul : 0

bundan baltayi cikar

alex ligdeki en kotu performansini gosterdi

Adam 1 gol 1 asist yapmış, maçı çevirmiş, daha neyin istatistiği reis :)

@ Merih ve Emre

Son kez uyarıyorum beyler sizi. Konu sizin kişisel mevzularınızı konuşacağınız konu değil. Rahatsız mı oluyorsunuz , raporlayın burada karşılık vermeyin. 2-3 saat önce uyarmıştm hala devam ediyorsunuz. Bu mesajımdan sonra tartışma daha fazla uzamasın konu kapandı !

Cana gibi adamsın la Namık. :D

oglum alex hayatinda kac kez yuzde 72 ile oynamissss?

macta bir asisti var oda asirarak soldan verdigi

goldeki serbest vurus sacmalik

goldede kafaya cana cikacak degil heralde

@ Merih ve Emre

Maalesef ilk uyarından sonra tekrar sataşan kişi oldu. Benim kavga etme niyetim yok. Ama Merih ilk uyarından sonra tekrar provokatif ve olumsuz kelimeler içeren mesaj yazdı. Hem bu mesajlardan biri duruyor (eşek, lan gibi kelimeler içeren, yapılan alıntıda var) hala silinmedi.

oglum alex hayatinda kac kez yuzde 72 ile oynamissss?

macta bir asisti var oda asirarak soldan verdigi

goldeki serbest vurus sacmalik

goldede kafaya cana cikacak degil heralde

Cana Alex'i belli bir süre çok iyi marke etti ama belli bir yerden sonra kalite farkı ortaya çıktı. Alex hiç olmadık bir şekilde maçı çevirebilecek çapta bir oyuncu. Onu durdurmak için ya maçın başlarında sindireceksin ya da takım savunmasını iyi yapacaksın. Tek başına Cana yetmez, nitekim yetmedi de. Sonuç 1 gol, 1 asist..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt