#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Orası ayrı, alt yapıdan çıkarıp oynatacak cesaret yönetimde yok. Ona birşey diyemem. Ama liberonun görevi, rakipten gelen topu uzaklaştırmak ve dan dun vurmaktır. Yani Xavi vari pas atmak görevi değildir. Cana layıkıyla görevini yapıyor ama, Türkiye'den daha iyilerinin çıkması da lazım. Ha Mehmet Topal mı, yoksa Cana mı dersen, 1000 kere Cana derim. Mehmet Topal ayağına top geldiğinde, yeni gelin gibi heyecan yapıp topu atacağı yeri düşünene kadar, yediğimiz gol sayısını hatırlamıyorum ben. En azından dan dun vurup uzaklaştırmak daha iyidir.

Hıncalın bi lafı vardı,kendisini hiç sevmesemde bozuk saat misali.

Sen türkiyede topa dan dun vurmayı,top kesmeyi bile beceremeyen oyuncu çıkaramıyorsan alt yapıların ne iş yapar.

Messi,Toress,Ronaldo gibi insanların içinden geçen yetenekleri çıkarma,bunlar Allah vergisi.Düz topçu çıkarıp monte edemyiosun takıma.

.....................................................

Canaya yabancı kontejyanımı doldurana kadar,Tafarel ayarında bi kaleci 4.5 milyon euroya fazla fazla alınır,hangisi daha mantıklı?

Sana imkansızı kurtarıp maç,kupa alcak Tafomu,koşmaktan başka meziyeti olmayan Canamı?

İyi bi takım kurucaksan Cana fuzuli kontejyan doldurur

Yeteneksiz bi futbolcunun bu kadar abartıldığı başka klüp takım varmıdır acaba,yaptıklarını yapmak için futbolcu olmaya gerek varmı?

Futbolda sadece yetenek'le bir yere varılsaydı Carrusca, Quaresma gibi futbolcular şimdi dünyanın en iyi futbolcularından biri olurdu.

Bu adam olmasaydı tarihi fark yiyorduk Fener macında siz neden bahsediyorsunuz? Maç boyunca sadece 1 kere döndürdü Alex'i. Saçma sapan konusmayın. Valla şaka gibisiniz ya, takımda o kadar öküz varken eleştirilen adamlara bak. Baros, Cana... Valla rezalet.

Futbolda sadece yetenek'le bir yere varılsaydı Carrusca, Quaresma gibi futbolcular şimdi dünyanın en iyi futbolcularından biri olurdu.

Şimdi bende futbol sadece koşmak mücadele etmek olsaydı bütün atletler futbolcu olurdu dicem olmıcak

Anlamsız bi tartışma olur Enes.

Yabancı futbolcu alcaksan sana bulunmaz hint kumaşı olucak.

Koş mücadele et,bunları bulamıyosak yazık,bide 15 trilyon para bağlıyorsak hep yazık

Bu adam olmasaydı tarihi fark yiyorduk Fener macında siz neden bahsediyorsunuz? Maç boyunca sadece 1 kere döndürdü Alex'i. Saçma sapan konusmayın. Valla şaka gibisiniz ya, takımda o kadar öküz varken eleştirilen adamlara bak. Baros, Cana... Valla rezalet.

Başlık Cana başlığı kimi eleştirelim üstat?

Hakanmı gitsin Canamı?

Hakan gitsin diyen yok

Alexi döndürmemek marifetse Barışlı Topallı ortasahanın Alexi 1 kere döndürmediği maç var.

lan bu adama orta sahayı verin tek başına terk edin gidin arkanıza bakmayın.ha kanat oyuncun stancu olmayacak ama :D

stoperde yaptığı en az 3-4 tane gol olan hatası gözümün önüne geldi bir anda.teknik olmayı bırakın önündeki topa vurmaktan aciz.

ön libero oynasa oyun kurmaktan aciz. önümüzdeki sene 11 de olursa başarıyı daha çok bekleriz.

servet ve cana 'nın yerine iki adam almazsak seneyede aynı çile...

stoperde yaptığı en az 3-4 tane gol olan hatası gözümün önüne geldi bir anda.teknik olmayı bırakın önündeki topa vurmaktan aciz.

ön libero oynasa oyun kurmaktan aciz. önümüzdeki sene 11 de olursa başarıyı daha çok bekleriz.

servet ve cana 'nın yerine iki adam almazsak seneyede aynı çile...

Hmmm ön liberonun görevi oyun kurmak yani. Tamamdır. Ayrıca stoper oynatan hatalıdır, Cana değil. Evet Servet ve Cana'nın yerine adam aldığımız da, bu takım CL'ye yarı final görür zaten. Takım da tek sorun Cana ve Servet, gerçekten haklısın.

Sıradan bir topu martılara diktikten sonra rakibin önüne düşürerek gol yedirmek her iyi önliberonun asli görevidir.

:):):):):):):):)Komik canını senin...

Daha ikna edici argümanlarla gel bana.Yaptığı bir hatayla futbolcu değerlendireceksek yanmışız.Ayrıca adam stoper oynuyordu o pozisyon yaşanırken.:asd:

Hmmm ön liberonun görevi oyun kurmak yani. Tamamdır. Ayrıca stoper oynatan hatalıdır, Cana değil. Evet Servet ve Cana'nın yerine adam aldığımız da, bu takım CL'ye yarı final görür zaten. Takım da tek sorun Cana ve Servet, gerçekten haklısın.

Barcelona'da ,Arsenal'de oynayan ön liberolara bak bakalım görevleri sadece top kesmek mi !

Takımda diğer sorunları yazmadım,burası transfer başlığı değil.

Cana 'dan memnunsan daha bu düşünceyle çok üzülürüz taraftar olarak.

Galatasaray'ın vizyonunun nerelerden nerelere geldiğini bir kez daha gördüm şimdi. Cana ve Servet 'in yerine iyi adam alınca zaten CL'de yarı final oynarmışız. Arkadaşım Zaten Galatasaray'ın hedefi bu olmalı. bu hedefin peşinden koşmalı...

:):):):):):):):)Komik canını senin...

Daha ikna edici argümanlarla gel bana.Yaptığı bir hatayla futbolcu değerlendireceksek yanmışız.Ayrıca adam stoper oynuyordu o pozisyon yaşanırken.:asd:

O anda stoper değilde önlibero sıfatıyla bulunsa müthiş işler yapardı kesin, tamam.

Şimdi bende futbol sadece koşmak mücadele etmek olsaydı bütün atletler futbolcu olurdu dicem olmıcak

Anlamsız bi tartışma olur Enes.

Yabancı futbolcu alcaksan sana bulunmaz hint kumaşı olucak.

Koş mücadele et,bunları bulamıyosak yazık,bide 15 trilyon para bağlıyorsak hep yazık

Aga işte futbolcu olmak sadece çok yetenekli olmak değil.Biraz koşmak, biraz mücadele, biraz da yetenek olması lazım.Sırf yetenek değil işte.

Kendimden bir örnek alayım.Ben mesela halı saha maçlarında oynarken ne pas yapmayı bilen, ne de şut çekebilen bir insanım.Her topu ileriye sürdüğümde yada çalım atmayı düşündüğümde topu mutlaka kaybederim.Bu yüzden top bana geldiğinde hemen en yakın arkadaşıma verip, oyun kurarlar.Ama mevkim defans benim.Okulda oynadığımız turnuvalarda en iyi defans futbolcularından biriyim.Niye ? Çünkü rakibin kontra ataklarını kesiyorum, rakip şut çekerken futbolcunun önüne çıkıp şutmasını engeliyorum vb.Bu yüzden de takımın vazgeçilmeziyim.Ben olmasam takım çöker vallaha.

Cana'nın ön liberoda iken hiç hata yaptığınızı gördünüz mü ? Ben görmedim, çünkü oynadığı mevki orası, stoper değil.

Önlibero top çalacak,kesicilik yapacak,sert oynayıp rakibi yıldıracak oyuncudur.Aldığı topu en yakın oyuncuya atmaktır işi.Ama tabi sizin önlibero anlayışınız başka.Müthiş paslar atsın,60 metre diagonal top atsın filan diye bekliyorsunuz siz.Kusura bakmayın üzgünüm,Alex Song,Essien gibi oyuncuları rüyanızda görürsünüz.Cana çok iyi bir önliberodur fazlası değil.Bu forumda çok iyi pas yapan,pas hatası bile yapmayan Busquets de eleştiriliyordu.Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz.Topu martılara dikmiş filan geçeceksin bunları.Üst düzey stoperler bile ne hatalar yapabiliyor orjini önlibero olan Cana yapmış çok mu?

Barcelona'da ,Arsenal'de oynayan ön liberolara bak bakalım görevleri sadece top kesmek mi !

Sen Barcelona mısın,Arsenal misin?Paralel evrende filan mı yaşıyorsunuz nedir anlamıyorum.Üst düzey takımları geç,bizim seviyemizdeki klüplerden hem teknik hem iyi oyun kurabilen hem de sert defansif açıdan iyi bir önlibero söylesene?Söyleyemezsin çünkü yok.

Ön liberonun işi aldığı topu en yakın oyuncuya atmaksa Barış'ın, Ayhan'ın günahı neydi.

Cana'yı beğenenler Şamp. Ligi'nde çeyrek finale kalan takımların ön liberolarını incelerseniz , günümüz ön liberosunun özelliklerini ve Cana'yı karşılaştırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt