#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Uc-dort sayfa yazilmis yazdiginin ustune konu Cana olmasina ragmen benim ilgimi cekti Taffarel ayarinda 4.5 milyonluk kaleci kim ya da kimler ? Manchester-Arsenal gibi takimlar kaleci ariyor da 4.5 milyona 3-5 tane alirlar artik :) . Bir de fazla fazla demisin vay be ... :d

Monaconun kalecisi Ruffier,,Ochoa,hatta 37lik Palop 2 sene daha oynar yani bizde :)

LiveImages_Spor%2BFoto_574_Galatasaray%2B-%2BAjax_S15215511.jpg

Cana gerçek bir önliberodur. Pozisyon almasını bilir, top kapar, isabetli paslar gönderir ileriye. En önemlisi mücadeleci ruhu çok önemlidir. Senelerdir mücadeleci, savaşçı bir önlibero gerekliliği söylendi hep bu takımda. Mehmet Topal bile bu sebeple eleştirildi yumuşak oynuyor diye.

Geçen sene Rijkaard'ın elinde olsaydı Mustafa Sarp saçmalığına katlanmak zorunda kalmazdık. Elano'da kendi mevkisinde oynama şansı bulurdu ileriye destek verebilirdi.

Geçen sezonki kladroda Cana cuk otururdu, bu seneki kadro ise nereden tutsan elinde kalan cinsten. Seneye kurulacak sağlam bir takımda Cana banko 11 oynayacaktır zaten.

Rejkard kendi almasına rağmen sözde!!!!!!!!! gidene kadar kaç maç oynattı ilk 8 hafta?

Kafasını tekmeye sokan fotosunu koymuşsunda bende Sarpın fotolarını koyammı :)

Gökhan İnler'i almak zor,

Cana=Ernst, Ernst'in Cana'dan fazla olan özelliği ne. Cana Ernst'ten bile daha mücadelecidir. Bjk'da Ernst'i mücadele etsin diye aldı zaten. Oyun kursun diye değil.

Quaresma pası bile atıyor Cana, tekniği az olan adam bunları da yapamaz.

maşallah gerçekten ibretlik

Cana=Ernst, Ernst'in Cana'dan fazla olan özelliği ne. Cana Ernst'ten bile daha mücadelecidir. Bjk'da Ernst'i mücadele etsin diye aldı zaten. Oyun kursun diye değil.

Q7 pası :))) peki çok memnunsanız daha bişey demiyecem,, Cana ile türkiye liginde başarılar...

Rejkard kendi almasına rağmen sözde!!!!!!!!! gidene kadar kaç maç oynattı ilk 8 hafta?

Anlamak istemediğin belli. Yazın yapılan transferler Rijkaard fln yaptırmadı. Alternatifin alternatifi adam bu, Cana-Pino fln.

gökhan inler

fabian ernst

gökhan daha düne kadar kaç paraydı,yeni yıldızı parladı.

ernst i zaten izledik.

yeni gökhan ve ernst bulmak bu kadar mı zor. sen galatasaray'ın güçlü bir yönetim ve iyi bir teknik direktörle neler yapabileceğini bir düşün istersen. ama sende haklısın,yönetimin vizyonsuzluğu taraftarıda bu hale getirdi..

Gökhan yeni filan parlamadı,şuan en az 15 milyon euro.Ernst gayet vasat bir adam,Bundesliga'da az izlemedim kendisini.Evet,yeni Gökhan bulmak o kadar zor.Hadi bul bakalım bulabiliyor musun?Patates mi bu arkadaş,tarlada mı yetişiyor?Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nden önlibero say dedin saydık.Hepsi Cana'dan iyi tamam ama senin alabilecek gücün var mı?Yok.O zaman elinde bulunana bok atmak yerine kıymetini bileceksin.Sen güçlü yönetimi hocayı filan bırak bir 15-20 sene unut Barça'yı Arsenal'i filan.Kafa değişecek ilk önce.Taraftarın sorunlu,altyapın sorunlu,yerlilerin sorunlu,yönetimin sorunlu,federasyonu sorunlu(yabancı sınırlaması)...Doğru olan birşey yok bu ülkede ve sen makineleşmiş bir düzene ulaşan bu takımları yakalarım diye hayal kuruyorsun.Dediğim gibi boş hayal bunlar.

Anlamak istemediğin belli. Yazın yapılan transferler Rijkaard fln yaptırmadı. Alternatifin alternatifi adam bu, Cana-Pino fln.

Bende onu anlatmak istedim zaten Rejkardın kendisi almasına rağmen sözde!!!!!!!!!!gidene kadar kaç maç oynattı....diyerek

İnsan kendi aldırdığı adamı oynatmazmı?Alternatifin alternatifi bunlar

Adam sakattı zaten. İyileştiğinde de zaten Rijkaard ayrılmak üzereydi. Geçen sezon Cana olsaydı ortasahada 5 puanla liderliğe çıktıktan sonra sezonu 3. bitirmez, şampiyon olurduk.

Ayrıca Mustafa Sarp'ın küme düşen Kayseri Erciyesteki resimlerini koyabilirsin veya formasını yırtığı resmi hatta gölge markajı yaparken, rakibi izlerken, rakibe buyur geç derken ki resimlerini bekliyorum Mustafa Sarp'ın.

Adam sakattı zaten. İyileştiğinde de zaten Rijkaard ayrılmak üzereydi. Geçen sezon Cana olsaydı ortasahada 5 puanla liderliğe çıktıktan sonra sezonu 3. bitirmez, şampiyon olurduk.

Ayrıca Mustafa Sarp'ın küme düşen Kayseri Erciyesteki resimlerini koyabilirsin veya formasını yırtığı resmi hatta gölge markajı yaparken, rakibi izlerken, rakibe buyur geç derken ki resimlerini bekliyorum Mustafa Sarp'ın.

yahu kafa mı yapıyorsunuz ne şampiyonlugu ne cana sı.

2czsgac.gif

Adam sakattı zaten. İyileştiğinde de zaten Rijkaard ayrılmak üzereydi. Geçen sezon Can olsaydı ortasahada 5 puanla liderliğe çıktıktan sonra sezonu 3. bitirmez, şampiyon olurduk.

Vay be ne Canaymış,tek başına kova kaleciyi tolere etti,sağda Sabriyi solda Hakanı,santraforszuluğu tolere etti

11 puanı tolore etti 5 puanda fark koydu

Sarpı felan savunduğum yok bu arada

Ölümü görüp sıtmaya razı oluyoruz şuan

Offff anlatında bilelim Ernst'in Cana'dan ne fazlalığı varmış. Cana yerine Ernst olsaydı şimdi bizde oda aynı bu şekilde eleştirilecekti kalıbımı basarım. Geçen sezon kazandığımız maçlarda bile ortasahamız 2-3 pasla rahatça geçilebilen bir yerdi. 5 puan farkla lider olduktan sonra şampiyonluğu alamamamız tamamen bizim salaklığımız ve ortasahamızın rezilliğidir.

Mehmet Topal 2008'den beri zaten düzgün top oynamadı, Bam'ı zaten saymıyorum adam yerine koyup. Cana olsaydı geçen sene Rijkaard'ın elinde, ortasahanın buyur geç diyerek defansla karşı karşıya bıraktığı ve bu sebeple yediğimiz gollerin çoğunluğu olmazdı. Anlamak istemiyorsanız bu sizin probleminiz.

Daha iyisi gelene kadar en iyisi Lorik Cana'dır. Aranızda para toplayıp Essien'i getirecekseniz ona birşey diyemem tabi.

Şu Sabri'yi de kötü gibi örnek göstermeyin, Galatasaray'lılığınızı sorgulamaya başlarım. Yeter Sabri-Sabri-Sabri, ne yaptı bu adam ne? Her maçta %101 performans vererek oynadı, sizin CR7'den beklediğiniz olağan dışı sağ bek görevlerini mi yapmadı? Ne gareziniz var kardeşim bu adama? Fenerbahçe maçında sağ bekin nasıl rezil bir hal aldığını görmediniz mi?

Offff anlatında bilelim Ernst'in Cana'dan ne fazlalığı varmış. Cana yerine Ernst olsaydı şimdi bizde oda aynı bu şekilde eleştirilecekti kalıbımı basarım. Geçen sezon kazandığımız maçlarda bile ortasahamız 2-3 pasla rahatça geçilebilen bir yerdi. 5 puan farkla lider olduktan sonra şampiyonluğu alamamamız tamamen bizim salaklığımız ve ortasahamızın rezilliğidir.

Mehmet Topal 2008'den beri zaten düzgün top oynamadı, Bam'ı zaten saymıyorum adam yerine koyup. Cana olsaydı geçen sene Rijkaard'ın elinde, ortasahanın buyur geç diyerek defansla karşı karşıya bıraktığı ve bu sebeple yediğimiz gollerin çoğunluğu olmazdı. Anlamak istemiyorsanız bu sizin probleminiz.

Daha iyisi gelene kadar en iyisi Lorik Cana'dır. Aranızda para toplayıp Essien'i getirecekseniz ona birşey diyemem tabi.

sende tabi haklısın mustafa sarptan barıştan daha kaliteli cana.çapsız futbolcuları izleye izleye Cana yı,bir takımı şampiyon yapabilecek düzeye getiriyorsun.

sende tabi haklısın mustafa sarptan barıştan daha kaliteli cana.çapsız futbolcuları izleye izleye Cana yı,bir takımı şampiyon yapabilecek düzeye getiriyorsun.

Yaşın kaç bilmiyorum ama çapsız futbolcuları izlediğimiz kadar, bu takımın efsane olduğu dönemleride izledik. Hagi'yi alisamiyen'de izledik. 4 sene şampiyonluğu Uefa Kupası'nı gördük. O zamanki, mücadeleci adamları gördük. Cana'da hırsıyla, mücadele gücüyle o zamanı hatırlatıyor bana. Yabancı gibi değil, bizden biri gibi. Bu yüzden Cana'yı seviyorum.

Siz her ortasaha adamının Xavi gibi paslar atmasını bekliyorsunuz. Suat Kaya şimdi bizim futbolcumuz olsaydı, Cana gibi onuda eleştirirdiniz. Efsane dönemin ortasahadaki defansif önliberosuydu adam. Ondan beklenen top dağıtması, oyun kurması değil, rakibe basması ve top kapmasıydı yapışırdı adeta rakibe, tıpkı Cana gibi.

Cana'ya Rıdvan gibi bakanlardan değilim kesinlikle ama performansı beni hayal kırıklığına uğratmadı dersem yalan olur.Bazen gereksiz yere çift dalıyor ,A.gücü maçında topu havaya dikmesi ve ardısıra golü yememiz hoş olmadı.Ben Beşiktaş maçlarını da izledim , Ernst Yusuf'la beraber 1 şampiyonluk kazandırdı.Birçok kez hücuma destek verip asist yaptığına şahit olduk ,Cana'yla görev bakımından farklılıkları var biliyorum ama fayda/zarar endeksine bakarsak bu yıl Aurelio'yu nasıl eleştiriyorsam Cana'nın da zaman zaman hataları oldu.Ama Cana kaliteli bir oyuncu defansif yönü kuvvetli ve önümüzdeki yıl da bizimle kalmalı.

Yaşın kaç bilmiyorum ama çapsız futbolcuları izlediğimiz kadar, bu takımın efsane olduğu dönemleride izledik. Hagi'yi alisamiyen'de izledik. 4 sene şampiyonluğu Uefa Kupası'nı gördük. O zamanki, mücadeleci adamları gördük. Cana'da hırsıyla, mücadele gücüyle o zamanı hatırlatıyor bana. Yabancı gibi değil, bizden biri gibi. Bu yüzden Cana'yı seviyorum.

Siz her ortasaha adamının Xavi gibi paslar atmasını bekliyorsunuz. Suat Kaya şimdi bizim futbolcumuz olsaydı, Cana gibi onuda eleştirirdiniz. Efsane dönemin ortasahadaki defansif önliberosuydu adam. Ondan beklenen top dağıtması, oyun kurması değil, rakibe basması ve top kapmasıydı yapışırdı adeta rakibe, tıpkı Cana gibi.

Cana kötü bir oyuncu değil, Galatasaray'da da oynar ama Suat ile mukayese hiç olmamış. Suat; ayağı pas yapan, çevik, oyun görüşü Cana'dan çok daha iyi olan, civa gibi bir adamdı.

Şu Sabri'yi de kötü gibi örnek göstermeyin, Galatasaray'lılığınızı sorgulamaya başlarım. Yeter Sabri-Sabri-Sabri, ne yaptı bu adam ne? Her maçta %101 performans vererek oynadı, sizin CR7'den beklediğiniz olağan dışı sağ bek görevlerini mi yapmadı? Ne gareziniz var kardeşim bu adama? Fenerbahçe maçında sağ bekin nasıl rezil bir hal aldığını görmediniz mi?

Sinirlerin bayağı yıpranmış Sercan,gerçi kimin yıpranmadıki

Sabriyi beğenmeyenin Galatasaraylılığını sorgulamaya hakkın varmı?

Sabriyi beğenmeyen iyi Galatasaraylı değil yani?

Ayhan bu klübe senelerce hizmet verdi,tartışanın Galatasaraylılığını sorgularım!!Böyle bi hakkım varmı?

..............................

Sabri,Cana xxxx neyse artık topa vurmasını bilmeyen adamlar,hayret ediyorum bazen.

Yoksa bi bekin görevi nedir onumu bilmek lazım?Yada aramızda para toplayıp Alvesi alana kadar en iyisi bu mu?

Yahu tamam messi gibi adam geçmesin,ama insanda azda yetenek lazım diiymi ya :)

Suat 10 numerodan bozma defansif orta saha olduğu içün olabilir belki.İsteyen istediğini söylesin,şöyle gol yedirdi böyle şey etti falan,Cana candır benim için,Barış Özbek mücadelesinden bahsetmiyorum,başka bu herif.

o dönemlere girmeyelim.uefa kupası finaline kadar kapalı tribünde şahit oldum onurlu yükselişimize.ben senin yaşının küçük oldugunu düşündüğüm için mustafa sarpla barışla kısıtlı tuttum örneği.Eğer bu döneme sende yetişmişsen suat kayayla cana yı kıyaslamayacağanı düşünürdüm.Bu çapsız oyuncular için takımı şampiyon yapar tarzı açıklamalar yapmak ne derece doğru bilmiyorum.Hele ki Servete sabriye kazma futbol katili gibi kelimeler kullanılırken aksine canayı kral yapmak,mantıksız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt