#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Ben en başından beri tempo ve hamle eksikliğinden şikayetçiyim Cana nın,yani daha çok defansif yönünden...Topu olumlu kullanma açısından zaten yüksek olmayan beklentilerimi de karşılayamamış olması 2. planda benim için...Esas itirazım forumda oluşturulmaya çalışılan ''2 Aurelio (Cana nın yaşındaki hali) defans etkisinde önlibero'' imajına...Barış-Mustafa zaten bu takımda hiçbir zaman bulunmamış olması lazım gelen adamlar;''Su-i misal misal olmaz'' yani...

Pas özelliklerini, kazmalıktan yedirttiği golleri geçtim bu adam zaten defansif açıdanda öyle aman aman üstün bir adam değil ki.Bi Aurelio gibi (eski hali) sağa sola heryere yetişmeye çalışan tereyağından kıl çeker gibi top kapan bir adam da değil statik belli bir bölgede oynayan durgun bi adam, tek hamleli ve ağırda...Bilakis adama bam güm dalan her maç sarısı olan rakibi omuzla tekmeyle durdurmaya çalışan adam.

Sağa sola bağırması rakibi sert şekilde durdurmaya çalışmasına tav oluyorsunuz büyük ihtimal.

Pas özelliklerini, kazmalıktan yedirttiği golleri geçtim bu adam zaten defansif açıdanda öyle aman aman üstün bir adam değil ki.Bi Aurelio gibi (eski hali) sağa sola heryere yetişmeye çalışan tereyağından kıl çeker gibi top kapan bir adam da değil statik belli bir bölgede oynayan durgun bi adam, tek hamleli ve ağırda...Bilakis adama bam güm dalan her maç sarısı olan rakibi omuzla tekmeyle durdurmaya çalışan adam.

Sağa sola bağırması rakibi sert şekilde durdurmaya çalışmasına tav oluyorsunuz büyük ihtimal.

Sen adamın orta sahanda oynadığı her maçta kurdurduğu üstünlüğü göremiyorsan ve oyunu yönlendirmesini göremeyip, topa sert girmesini art niyete bağlarsan denecek söz yok.Senin takıntılı adamlarından biri Cana.Türkiye'nin en iyi defansif oyuncusudur Cana.

Futbolcu değil diyen mesajımı bul sallama.Bursada H.çimşirde oynuyor.

adam on libero

savunma yapmayi bilmiyor diyorsun

pas vermeyi bilmiyor diyorsun

cok gereksiz kart goruyor diyorsun

top calamiyor diyorsun

kelimelerle futbolcu degil desen ne olur demesen ne olur

kalkip mesajlarini tariyacak degilim:)

Tempo derken kasteddiğin nedir anlayamadım?Çünkü bu adam takımı öne çıkarma,ilk topa basarak topun bizde kalmasını sağlama,önde pres gibi oyun merkezini öne taşıyabilecek hamleleri fazlasıyla yapıyor.

Hamle eksikliği ve savunma yönü konusunda top kapma istatistiklerine bak istersen.Cana çıkar çıkmaz orta sahanın ortasından rakibin akın akın geldiği maçları bir daha hatırla mesela.

Ayrıca beğenin beğenmeyin ama şu takımda Cana'yı tartışmak ayıptır.Öyle bir lüksümüz yok.

Futbolcu değil diyen mesajımı bul sallama.Bursada H.çimşirde oynuyor.

Yahu etme böyle!...Cimşir diyorum,Cimşir diyorsun;Aurelio diyorum Aurelio diyorsun peşimsıra...Damgayı yiyeceğiz ''Aynı adam bu ikisi'' diye...Bilirsin forumda çok meraklısı var bu işlerin...

Yahu etme böyle!...Cimşir diyorum,Cimşir diyorsun;Aurelio diyorum Aurelio diyorsun peşimsıra...Damgayı yiyeceğiz ''Aynı adam bu ikisi'' diye...Bilirsin forumda çok meraklısı var bu işlerin...

Madem öyle diyorum, bu adamları gönderelim premier lig'de, ligue 1'de kaptan yapalım. Çatır çatır oynasınlar.

Şimdi çıkıp ben burada ne oynadığına bakarım derler.Libero oynadığı bir tane maçta kötü oynamadı bu adam.Elinden geleni yaptı. Fener maçının Baros ile en iysiydi.Ama ısrarla vurma peşinde millet. Cana'ya çaktıkça mutlu oluyorlar.

Diyoruz ki Lorik Cana'yı boşuna mı oynadığı takımlarda kaptan yapmışlar ? Tüm teknik adamların ve taraftarın hayranlığını kazanmış ?

Onur dan alıntı yaparak yazdığım mesaja Merih kendisine demişim gibi cevap yazdı da onu anlayamadım...

Cananın daha önce kaptanlık yaptığını da sayende öğrenmiş oldum,iyi oldu bu...

Onur dan alıntı yaparak yazdığım mesaja Merih kendisine demişim gibi cevap yazdı da onu anlayamadım...

Cananın daha önce kaptanlık yaptığını da sayende öğrenmiş oldum,iyi oldu bu...

Kardeş en iyisi sen oyuncularımızı biraz araştır ondan sonra tartışalım istersen ?

Kardeş en iyisi sen oyuncularımızı biraz araştır ondan sonra tartışalım istersen ?

İroni yapmıyorsan,ben ironi yaptım,anlamadın galiba...Bilmediğin olursa oyuncular hakkında çekinmeden sorabilirsin,yardımcı olurum...

İroni yapmıyorsan,ben ironi yaptım,anlamadın galiba...Bilmediğin olursa oyuncular hakkında çekinmeden sorabilirsin,yardımcı olurum...

Anlamadım kardeş öyle ince çizgiler üzerinde konuşuyorsun ki anlayabilmek güç.

Her eleştiren,önliberoda oynayan adam için ''Top cambazı,asit kralı olmalı'' demişçesine yapılan yorumlar bıktırıcı bir hal aldı artık...Çift stoperin önünde,stil olarak 3. bir stoper işlevi görebilecek oyuncu tercih etmeyenler de olabilir benim gibi;Hüseyin Cimşir den fazla yapabildiği nedir?.Marsilya-Sunderland kaptanlığı yapmış olmasından başka?!...

Ben sana ciddi ciddi soruyorum.Şimdi dünyanın en iyi ön liberosu kim desem Mascherano'yu ilk 3'te sayarsın illa ki.Mascherano'nun Cana'dan fazla yaptığı nedir?Veya Nigel de jong veya John obi mikel.Ön liberolar arasında uçurum yoktur zaten sen bi kere bunu bilmiyosun.Ön libero ne onu bilmiyorsun daha doğrusu.O zaman ön lbierosuz sistemi tercih ederim dersin bunu anlarım.Ama lafı Hüseyin Cimşir falan diye çarpıtıp kendini komik duruma sokuyorsun.

Ben en başından beri tempo ve hamle eksikliğinden şikayetçiyim Cana nın,yani daha çok defansif yönünden...Topu olumlu kullanma açısından zaten yüksek olmayan beklentilerimi de karşılayamamış olması 2. planda benim için...Esas itirazım forumda oluşturulmaya çalışılan ''2 Aurelio (Cana nın yaşındaki hali) defans etkisinde önlibero'' imajına...Barış-Mustafa zaten bu takımda hiçbir zaman bulunmamış olması lazım gelen adamlar;''Su-i misal misal olmaz'' yani...

Alıntıladığından önceki yorumum bu...O saydığın adamlarla Cana yı bunların üzerine karşılaştır,sonra komik buluyorsan da gül,eğlen işte,bedavadan...

Kafaya yapıştırmışlar kötü futbolcu, düz futbolcu imajını önyargıyı kırmak zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt