#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Yani takımda ki herşey mükemmel ya hala Lorik Cana varsa yoksa :)

Bu konuya şöyle bir hafta 10 gün kilit lazım.Kafası bozulan buraya geliyor yoksa :)

Cana bizim takıma şu an fazla bir adam. Bu takımın kimyası bozuk. Bu takımın kurbanları ise : Giovanni, Jo, Keita, Elano, Misimovic, Lincoln .... Sırada Cana mı var? Bunların hepsi beş para etmez di mi ? At gözlüklerini çıkarın biraz, Cana'nın gördüğüm tek olumsuz yanı gereksiz kart görmesi. İyi madem Cana gitsin, o gitsin bu gitsin, kim gelecek ya? Daha iyisinin geleceğini düşünüyo musunuz? Hatta daha iyisini bıraktım, bu rezil takıma bu saatte Hüseyin Cimşir bile gelmez .

Evet kapak attı adam beyler :( forumu bırakıyorum şu anda.

Tabi birşey bulamayınca bu tür laflar etmeni doğal karşılıyorum.

Ulan bilmemneyin sitesi beni ilgilendirmez.Veloso kariyeri boyunca orta saha oynamıştır.Libero oynayacak sertlikte bir adam değildir.Sen bana siteden kaynak gösteriyorsun ben izlediğimi söylüyorum.Senin yaptığın resmen menajerlik oyunlarndan edindiğin tecrübeleri söylemek. Laf anlatılmaz sana.

Senin bilmemneyin sitesi dediğin dünyaca ünlü bir site.Sen 10 maç izliyorsan onlar 1000 maç izliyor.Kıçlarından sallayacak halleri yok.Ayrıca bende izledim Genoa'da ki maçlarını adam bildiğin defansif orta saha Sporting'deyken de öyleydi.

Senin bilmemneyin sitesi dediğin dünyaca ünlü bir site.Sen 10 maç izliyorsan onlar 1000 maç izliyor.Kıçlarından sallayacak halleri yok.Ayrıca bende izledim Genoa'da ki maçlarını adam bildiğin defansif orta saha Sporting'deyken de öyleydi.

Geçiniz. Veloso libero falan değildir.Pas özelliği çok iyi bir orta sahadır.Göz var nizam var.

Topu gerektiği gibi uzaklaştıramaması;Bkz: ankaragücü maçı.. 2. hamleyi yapamaması, kademelerde geç kalması; Bkz 3-2lik Gaziantep maçı

Seninle burada sabaha kadar saha içinde Cana'nın yaptıklarını tartışabilrim.

1.si rakip hücuma çıktığı zaman Cana rakibin çıktğı yönün tersinde tutacağı adamın pası alabileceği noktaya yakın bir yerde bekleyip olası pasta araya giriyor ve topu kapıyor.

2.si eğer Cana'nın markajındaki adama top gelmediyse yakınındaki oyuncuya tam yaklaşmayıp yakınında beklediği için diğer oyuncuyu ya stoper yada bek ile birlikte üçgene alıyor ve topu gene bize kazandırıyor.

3. rakibe pres yapıp uzun topa zorladığımız an bütün toplar otomatikman bize geçiyor çünkü Cana hava toplarında dominant bir oyuncu. Birde not düşeyim bu gelen hava toplarını rastgele savurmuyor direk ayağa indiriyor ve hızlı hücuma çıkmamıza da katkıda bulunuyor birçok kere.

4.sü -benimde top oynarken en çok kullandığım yöntemdir- rakibi sindirmek için tatlı-sert müdahalelerde bulunuyor ve rakibi kızdırıyor. Basketbolda Yugoslav faulu denilen faulleride hücuma çıktığı kornerlerden sonra yapabilen bir oyuncu.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Benim defansif bir orta sahadan beklediğim herşeyi yapabiliyor Cana. Şu an %100'üyle oynamadığı bir gerçek ama takımın da durumuna bakınca kadrodaki hiçbir oyuncudan maksimum verim beklenemez.

1.si rakip hücuma çıktığı zaman Cana rakibin çıktğı yönün tersinde tutacağı adamın pası alabileceği noktaya yakın bir yerde bekleyip olası pasta araya giriyor ve topu kapıyor.

2.si eğer Cana'nın markajındaki adama top gelmediyse yakınındaki oyuncuya tam yaklaşmayıp yakınında beklediği için diğer oyuncuyu ya stoper yada bek ile birlikte üçgene alıyor ve topu gene bize kazandırıyor.

3. rakibe pres yapıp uzun topa zorladığımız an bütün toplar otomatikman bize geçiyor çünkü Cana hava toplarında dominant bir oyuncu. Birde not düşeyim bu gelen hava toplarını rastgele savurmuyor direk ayağa indiriyor ve hızlı hücuma çıkmamıza da katkıda bulunuyor birçok kere.

4.sü -benimde top oynarken en çok kullandığım yöntemdir- rakibi sindirmek için tatlı-sert müdahalelerde bulunuyor ve rakibi kızdırıyor. Basketbolda Yugoslav faulu denilen faulleride hücuma çıktığı kornerlerden sonra yapabilen bir oyuncu.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Benim defansif bir orta sahadan beklediğim herşeyi yapabiliyor Cana. Şu an %100'üyle oynamadığı bir gerçek ama takımın da durumuna bakınca kadrodaki hiçbir oyuncudan maksimum verim beklenemez.

Emek vermiş yazmışsın o kadar, saygı duyarız
:tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt