#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Futbol oynamak isteyen takımların değilde rakibi sindirmeye çalışan kazmalardan kurulu takımların oyuncusu gibi Cana.

article-0-02810606000004B0-643_468x550.jpg

Fazla Barcelona beyne zararlı.

Abicim ortaya bir iddia atıyorsunuz ben de diyorum ki Marsilya,Sunderland istatistiklerine , oynadığı hücum futboluna baksınlar. Psg günlerinden beri bu adam hep hücumcu takımların, eön,yet subabı görevinde oynadı.Gayet de iyi oynadı.Türk milletinin hastalığı bilmeden sallamak.

Cana'nın en büyük suçu fazla sorumluluk alması.Bırak abi sen görevini yap.Etliye,sütlüye karışma.Yoksa ''futbolcu değil'' diyen bile olur.

Bu adamı Gerets önermişse biraz düşünmek lazım.Hücüm futbolunun kralı olan Gerets.

Cana'nın en büyük suçu fazla sorumluluk alması.Bırak abi sen görevini yap.Etliye,sütlüye karışma.Yoksa ''futbolcu değil'' diyen bile olur.

Bu adamı Gerets önermişse biraz düşünmek lazım.Hücüm futbolunun kralı olan Gerets.

Geri dönse ne güzel olur.

Simdi yandi.Cuneyt Tanman ile Bulent Underin Gstv'de ki yorumlarini izleyenler bilirler.

Evet bam gibileri muhtemelen baş tacı olacaktır.Böyle adamlar küstürülecektir.Kınalar hazırlansın.

Abicim ortaya bir iddia atıyorsunuz ben de diyorum ki Marsilya,Sunderland istatistiklerine , oynadığı hücum futboluna baksınlar. Psg günlerinden beri bu adam hep hücumcu takımların, eön,yet subabı görevinde oynadı.Gayet de iyi oynadı.Türk milletinin hastalığı bilmeden sallamak.

Uğur Meleke bi yazısında belirtmişti aradım da bulamadım.Geçen sene taraftarlar tarafından TAM 15 LİG MAÇINDA maçın adamı seçilmiş.İlk 18 maçın 11 tanesinde olmak üzere hem de.Avrupa futbolundan bi haberiz.Bilmeden fikir sahibi olmadan sallamak türk spor yazarlarının ve bu forumdan bi kaç arkadaşın hastalığı maalesef:o

O kadar berbat bir kadro varki Cana,Culio efsane oluyor kadroda avatarlara bile konuyor :D

Arkadaşım Velosso defansif orta sahadır.

Velosso asla Mehmet Topal gibi, Lorik Cana gibi tek başına defansif yükü çekebilecek bir orta saha değildir.

Ama örnek vermek gerekirse, topu hep kendinde tutmayı başaran, sistemli bir şekilde kontrol ve atak futbolu oynayan takımlarda (Arsenal, Barcelona vs.) evet defansif orta saha olarak oynayabilir.

Onun dışında Veloso box-to-box bir oyuncudur. Hatta oyun tarzı, stili vs. herşeyi Kim Kalström ile aynıdır.

Bizim defansımız o yükü kaldırmaktan aciz. BAM+Defans 7 defansif görevli futbolcuyla oynadık bir dönem. Bizim sıkıntımız defanstan başlıyor.

3 yabancı defans ve onların hakiki alternatifleri genç yetenekler bulmalıyız bu yaz. Ne zamandır bir stoper çıkmadı altyapıdan. Yetiştiremiyorsak, bu işin eğitimini dışarda almış gurbetçi gençleri getirmemiz gerekiyor.

Defansta yapacağımız akıllı işler, orta sahanın ve forvetlerin oyun anlayışını değiştirir. Mehmet Topal röportajını okumakta fayda var. Adamın futbola bakışı değişmiş orada. Defansa yardım ederdim, burda da aynı alışkanlıkla oynadım başlarda ama hep uyarıldım hoca ve arkadaşlarım tarafından diyor. Herkes bölgesinden sorumlu diyor.

Yazık olacak sana da be adamım, teşekkürler her şey için şimdiden. Cana gibi adamı da harcadıklarımız listesine ekleyebiliriz artık.

Aslında kaliteli adam ama bir türlü eski takımlarındaki performansına çıkamadı.Bizde oynadığı futbolla değil kaptanlık marsilya ve sunderlandda kadroya giremez.Umarım zamanla gerçek performansına ulaşır

Arnavutluk Belarus maçında stoper oynamasına rağmen çok güzel bir performans gösterdi, maçın yıldızı diyebiliriz.Belarus futbolcularının her atağını kesti.Bir freekicki de üst direkten döndü, bir şutunda da topu çizgiden çıkardılar.Demeki stoper oynayabilir bu adam.Arnavutluk gibi bir takımda bu adam stoperde çok iyi oynuyorsa sorunu biraz da bizde aramamız lazım.Belarus zayıf takım deyip geçmeyin, bu adam hem Bosna maçında Hem de Romanya maçında stoper'de çok iyi performans gösterdi.

news_manset_resim_m0_cana01.jpg

[video=youtube;x4Qy9CCeKMk]https://www.youtube.com/watch?v=x4Qy9CCeKMk&feature=player_embedded[/video]

Videonun ilk 50 Saniyesi Cananın direkten dönen füzesini izleyebilirsiniz.

top direğe tam çarpcakken yukarı doğru yön değiştirmiş gibi :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt