#19 Lorik Cana

Cevap: #19 Lorik Cana

Şu takıma Sarptan fazla katkısı olmamış bir adamı Reis,ilah yaptınız ya sonra niye şampiyon olamıyoruz deyip ağlayın daha.

Cana nın kalmasını çok çok isterdim gitmesine de çok çok üzüldüm fakat yerine Muslera gibi yetenekli ve genç bir kaleci aldık bu da onun gidişine üzülmemi bir nebze azalttı.İnanıyorum ki yönetimimiz Cana nın boşluğunu ondan daha da iyi bir futbolcuyla dolduracaktır.

Şu takıma Sarptan fazla katkısı olmamış bir adamı Reis,ilah yaptınız ya sonra niye şampiyon olamıyoruz deyip ağlayın daha.

Sarp'in katkisi derken 2. direkte bos durumdayken attigi golleri kastediyorsan istemiyorum öyle katkiyi. Bos pozisyonda bir gol at, 90 dakika yat. Keske elimde olsa da bu sezon Cana'nin oynadigi birkaç maçtan görüntü koyabilsem, araya atilan etkili paslari kestigi birçok pozisyon var. Ben 2 sezon boyunca Sarp'in bir tane atak kestigini görmedim mesela; ama olsun, 50 metre top sürüp Baros'un üzerine sut çekmesi önemsenmez, rastgele bir gol atar Cana'dan verimli olur. Alistik biz böyle yorumlara.

Ben şahsen kötü topçu demiorum ama Galatasaray topçusuda değil.

Biz kendi kendimize Drogbalı kadrolar kurarken 'Cana nasıl gider beee yuuuh' komik oluo.

Sarp'in katkisi derken 2. direkte bos durumdayken attigi golleri kastediyorsan istemiyorum öyle katkiyi. Bos pozisyonda bir gol at, 90 dakika yat. Keske elimde olsa da bu sezon Cana'nin oynadigi birkaç maçtan görüntü koyabilsem, araya atilan etkili paslari kestigi birçok pozisyon var. Ben 2 sezon boyunca Sarp'in bir tane atak kestigini görmedim mesela; ama olsun, 50 metre top sürüp Baros'un üzerine sut çekmesi önemsenmez, rastgele bir gol atar Cana'dan verimli olur. Alistik biz böyle yorumlara.

Sana katılıyorum lan bu aralar, helal.

Kötü bir sezona göre değerlendirenler çok pişman olacak. Keşke kalsa. Çok yararlı olacak, buna eminim. Galatasaray'ı yürekten seven yabancı futbolcu, hele hele böyle kalitelisini çok zor buluruz.

Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur.

Senin istememen falan önemli değil, adam sonuçta en azından geçen sene kritik goller attı.Cana onuda yapamadı.Sarptan kötü bir adam demiyorum Canaya fakat Sarpı yerden yere vurup Canayı bu kadar abartmak saçmalık.

Arkadaş Cana iyi topçudur tamam.

Ama Galatasaray'da olmadı. Diego'ya kimse kötü topçu demiyor. Ama gitti yapamadı işte bu sene.

Biz Cana'yı verip Muslera'yı aldıysak bence kazançlıyız. Dünyada Cana kalitesinde ön libero çok fakat kaliteli kaleci çok çok az.

Yarın Flamini açıklanıverir misal. Kimse Cana falan hatırlamaz.

Gönderdiğimiz adam bu takımın önemli bir yapı taşı değildi ki Arda gibi ortalığı birbirine katıyoruz.

Kaldı ki antrenörün tercihine de saygı duymak gerekli. Fatih Terim Cana'yı istese parayla transfer ederdik Muslera'yı.

Ha edemedik mi gider Ruffier'i alırdık. Demek ki bu sene oynayacağımız sistemde Cana tarzı bir oyuncu istenmiyor.

İyi oyuncu her takıma uyucak diye bir kural çıktı da benim mi haberim yok. Koca İbrahimovic Barcelona'da olmadıysa neyi tartışıyosunuz anlamadım.

Bu seneki performansı kötü olsada seneye kendini bulursa ligin en iyi ortasahalarından olur.Musleraya karşı verilmemeli,Victor alınmalı kaleye.Cana kalmalı

Geri
Üst Alt