#19 Lorik Cana

Cevap: #19 Lorik Cana

spor max de tarzı sevilen 2 bjk li güdük övüyor diye hayranlık beslenen oyuncu.enteresan.

Amerikan_futbolu.jpg

cana nın futbol oynayabilecegi tek lig bu.

Olaya bak. Dünya futbolu ayaklar altında. Kimler yorum yapıyor, kimler Cana'yı eleştiriyor.

B_f61e14ddf7a5925a8f740665eec64ff6.jpg

Bu resim beni umutlandırdı. İnşallah bu sene gitmeyecek ve gelecek sene bambaşka bir Cana olarak geri dönecek reis. Stay with us Lorik. :melek:

Galatasaray futbolcusuna hakaret ediliyor ve bu beğeniliyor. Acayip biryer oldu burası, öfke, kin milletin gözünü bürümüş.

Muslera gelirse gidecek.Geçen yıl çok kötü performans göstersede kalitesi tartışılmaz

Fatih Hoca Cambiasso'yu çok istiyorum diyor ama elinde Cana gibi adam var tamam bi Cambiasso etmez ama özellik bakımından benzer özelliklerini söyleyebiliriz.

Fatih Hoca Cambiasso'yu çok istiyorum diyor ama elinde Cana gibi adam var tamam bi Cambiasso etmez ama özellik bakımından benzer özelliklerini söyleyebiliriz.

Birisi armut, diğeri elma. İkisi aynı an da sahada oynayabilecek kadar farklı oyuncular. Cambiasso'nun tekniği ve ayağı daha düzgün.

Cana-Cambiasso

----Selçuk---

Allahim Brezilya mi ?

Sen Canayı Lazioya göndermek için yazdın sanırım bu yazıyı. Neyse... çaktırma Cana bir gitsin de Lazioya......

Yarın sağlık kontrolünden geçeceği söyleniyor.

Yalannn gitmez, gidemezzz, inanmıyorum inanmak istemiyorum GİTME ULAN

Fatih hoca bırakma şu adamı.

Geri
Üst Alt