#19 Lorik Cana

Cevap: #19 Lorik Cana

"Şanlı" Galatasaray tarihini en çok hak eden isimlerden biri.Geldiğinde çok ama çok sevinmiştim.Gittiğinde de çok üzüldüm.

Cana vs Gattuso maçını çok merak ediyorum,El clasico'yu bekler gibi bekliyorum:D

Kesinlikle Kalmalıydı . Cana ve Melo'yu Yan Yana Hayal Etmesi Bile Güzel .

[video=youtube;EL_bZAdOKhk]https://www.youtube.com/watch?v=EL_bZAdOKhk[/video]

Konyalı birisini dövmüştü, ne adamdı be :D

Napıyorsun oralarda acaba ADAMIN DİBİ ? Seni hala çok seviyoruz

Yanlış zamanda geldin bize. Umarım başarılı olursun Lazio'da.

Geçen sezon Melo olsaydı onu da kötülerdi bu taraftar.İyi oyuncuydu ama kötü zamanda ,kötü bir takıma geldi.

adamin hakkini yiyorlar ya. Ledesma ile birlikte oynatsa hocasi cosar.

hakkında gelen haberler kötü galiba

Bu adama tapanlar falan vardı forumda :D

Mourinho'ya ver bu adamı, Khedira'nın yerine oynatsın Barcelona maçı hariç tüm maçlar Madrid'in orta saha üstünlüğüyle biter. Buna da emin ol. Cana kademe bilgisi olarak ve oyunu okuma diye tabir ettiğimiz olayı çok iyi yapan bir adamdı. Ama beğenmeyenlerde haklıydı, modern futbola pek yatkın değil tarzı. Stoperden devşirme olduğu için, ofansif açıdan sıfıra yakın kalıyordu. Ama Cana gibi futbolcu şuan yine her ligde, her takımda oynar. Madrid'de oynayan Khedira'dan çok daha kaliteli bir orta saha oyuncusu defansif açıdan. Hoş ofansif olarak Khedira'nın hızdan başka da artısı yok ya.

Ulan Khedira khedira herkes takmış adama o Real kalitesinde değil diye illa Cana mı oynayacak.

Cana bizdeyken küme düşen takımlara karşı orta alan hakimiyetini ele alamıyorduk, Cana mı durduracak Barçayı. :D

Bogdan bir adamdı çok şükür Elano gibi zararına kurtulmadık dua etmek lazım.

Geri
Üst Alt