#19 Lorik Cana

Kulübün gizli efsanelerinden.

Lincoln'u falan severiz ama asıl plaket buna verilmeli.

Bunun kadar kazma topcu az gelmistir dunyaya. Muslera ile takas olayi basimiza gelebilecek en buyuk mucizelerden biriydi.

Bunun kadar kazma topcu az gelmistir dunyaya. Muslera ile takas olayi basimiza gelebilecek en buyuk mucizelerden biriydi.
O dönem ayağı iyi ön liberoların çok önemi yoktu ama, yeni yeni değerleniyordu.

Topal’ı Valencia’ya satıp daha azına almıştık Cana’yı ki daha iyi topçuydu o dönem.

Sonra stopere çekmiştik Neill’ı öne alıp Fener deplasmanında bayağı iyidik o düzende.

Kewell, Podolski, Cana gibi isimler kötü zamanlarımıza denk gelmiş olsa da çok kral adamlardı. Hepsinin hala Galatasaray derken gözünün içi gülüyor.
Yarama tuz bastın renktaş. Hele o gariban Kewell neler çekti be ya. Forvete yakın kanat oynayan adamı stoper bile oynattık yokluktan. İyi zamanımızda gelse Kewell da Podolski de efsane olabilirdi.

Reklam ve Muslera için teşekkürler LC. Gerçekten çok hayra geçti.

O dönem ayağı iyi ön liberoların çok önemi yoktu ama, yeni yeni değerleniyordu.

Topal’ı Valencia’ya satıp daha azına almıştık Cana’yı ki daha iyi topçuydu o dönem.

Sonra stopere çekmiştik Neill’ı öne alıp Fener deplasmanında bayağı iyidik o düzende.
Sen diyorsan dogrudur, olabilir. Satin aldigimizda soyle iyi boyle harika dediklerini hatirliyorum. Ne var ki o sene staddan da izlediydim. Orta sahada sicip batiriyordu. Aklimda oyle kalmis.

''EPL nin çöpü bile bize altındır'' boş ezberinin sayısız örneklerinden, kazmanın önde gideniydi ki bizden önce oynadığı her takımda kaptan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Muslera ile takas durumu olmasa, fena halde elimizde patlamıştı.

Sen diyorsan dogrudur, olabilir. Satin aldigimizda soyle iyi boyle harika dediklerini hatirliyorum. Ne var ki o sene staddan da izlediydim. Orta sahada sicip batiriyordu. Aklimda oyle kalmis.
Orta saha dönemi kötüydü evet, stoperde fena oynamadı ama beklentileri karşılamadı genel olarak. Sezonu zaten rezalet geçirince normal karşılıyorum.

Fransa döneminde hocası Geretsti sanırım o dönemin etkisiyle hypelanmıştı ama bizden sonra da Lazio’da 3-4 sezon düzenli oynadı.

Bizde biraz da Rıdvan hırbosu yüzünden sırt çevrilmişti.

Geri
Üst Alt