#19 Lorik Cana

Cevap: #19 Lorik Cana

way be Gattuso neymiş senin anlattıkların doğru olsaydı bugün Gattuso Seedorf'la birlikte ıslıklanıyor değil heykeli dikiliyor olurdu

gattuso isliklaniyorsa, neden gattuso = cana diyorsunuz, saka misiniz ?

ayrica ne anlatmisim ben orda?

pres yapan, rakib topcuya nefes aldirtmayan biri demisim, gattuso, teknigide asla cananinkisi kadar kötü olmadigini yazdim, yalan mi?

"vay be, gattuso neymis" ne demek

Gattuso'nun top tekniği Cana'dan iyiyse, benim de şutum Teodosic'ten iyi.

Düz taraftarlara ne olacak peki ?

önce baskalarinin düsüncelerine saygi göstermeyi ögrenin. kimin düz taraftar oldugunu allah biliyor. rejkaard`da o zaman size göre futbol`dan anlamiyordu.

ben adamin kisiligine birsey demiyorum, diyemem`de, cünkü hicbir kötülügünü görmedim ama nedense burda bazi arkadaslar kulübümzün teknik direktörüne olsun, futbolcusuna olsun, ya da baskan adaylarina olsun, en asalayici sözler kullanma haklarini kendilerinde görüyorlar.

basta dedigim gibi, önce biraz insanlara karsi saygili olmayi ögrenin.

Kaptan olmadan önce takima faydasi olsun, aldigi paranin hakkini versin bence.

Fatih Terim gercekten gelirse, yabancilarin belkide hepsini gönderir.

Cana anca Gerets gelirse kalir. Insallah Gerets gelmez ve Cana gibi düz futbolcular kalmaz.

Amin.

İşte bu lafa hastayım. Klasik kahvehane tartışmalarında geçen sözler. Yok aldığı para falan. Ya kardeşim atıyorum 2 milyon euronun x karşılığı diye bişey mi var? Keita içinde 8 milyonluk top oynamadı diyolardı gittiğinde. E napıcak bunu karşılığı ne bi filtreleme olayı falan varda haberimiz mi yok? 2 milyon euro alıyosa sezonda en az 20 gol 20 asist yapmalı falan. Ayrıca düz demişsin ön libero dediğin nedir zaten bi açıkla bakalım? Top çalması,agresifliği çok iyiyse zaten iyidir pasları da vasat olsa yeterli neden en iyi ön liberolardan biri Mascherano o zaman bi düşün bakalım. Ayrıca Cana'nın uzaktan şut,müthiş hava hakimiyeti gibi ekstra özellikleri de var.

önce baskalarinin düsüncelerine saygi göstermeyi ögrenin. kimin düz taraftar oldugunu allah biliyor. rejkaard`da o zaman size göre futbol`dan anlamiyordu.

ben adamin kisiligine birsey demiyorum, diyemem`de, cünkü hicbir kötülügünü görmedim ama nedense burda bazi arkadaslar kulübümzün teknik direktörüne olsun, futbolcusuna olsun, ya da baskan adaylarina olsun, en asalayici sözler kullanma haklarini kendilerinde görüyorlar.

basta dedigim gibi, önce biraz insanlara karsi saygili olmayi ögrenin.

Rijkaard bana göre futbolu çok iyi biliyordu, benim Rijkaard hakkinda olumsuz tek bir mesajim olmadi... Gittiginde çok üzülmüstüm...

Saygi konusuna gelince, ben saygi gösteririm fakat sen çikip canla basla oynayan bir futbolcuya "aldigi parayi hak etsin" dersen, saygi görmezsin...

Rijkaard bana göre futbolu çok iyi biliyordu, benim Rijkaard hakkinda olumsuz tek bir mesajim olmadi... Gittiginde çok üzülmüstüm...

Saygi konusuna gelince, ben saygi gösteririm fakat sen çikip canla basla oynayan bir futbolcuya "aldigi parayi hak etsin" dersen, saygi görmezsin...

bana saygi göstermemen inan umrumda bile degil ama zoruma giden kulübe uzun yillar hizmet etmis insanlara saygisizlik yapilmasi. topu topu 15 mac oynamis cana, hicbir dogru dürüst katkisi olmadiktan sonra, canla basla oynamissa bile, benim icin gecer not alamaz. elden cikarilmasi en mantiklisi.

bana saygi göstermemen inan umrumda bile degil ama zoruma giden kulübe uzun yillar hizmet etmis insanlara saygisizlik yapilmasi. topu topu 15 mac oynamis cana, hicbir dogru dürüst katkisi olmadiktan sonra, canla basla oynamissa bile, benim icin gecer not alamaz. elden cikarilmasi en mantiklisi.

Iste düz taraftar dedigimizde kiziyorsunuz... 15 maç oynat, katkiya bak, olmadi gönder... Galatasaray futbol takimi deneme tahtasi mi ? Istikrar nedir bilirmisiniz ? Omurgasi sürekli degisen takim nasil basarili olur ?

Cana gibi istikrarli sekilde oynayan, 3 hafta sakatlandi denildiginde 2 hafta sonra sahalara geri dönen, dünyanin en büyük liginde kaptanlik yapmis bir adam Galatasaray'a gelmis, bizi çok benimsemis ama bizim taraftarlar begenmiyor...

Neden begenmiyor ?

Ayhan'li, Sarp'li, Baris'li kadroyu zirveye tasiyamadi, günümüz sartlarinda bir orta saha futbolcusu her maç 10 asist yapip, 4 tane de gol atiyor ya, Cana bunu yapamadi...

Bakin 4 çesit orta saha futbolcusu vardir...

Hücum yönü güçlü olan, savunma yönü güçlü olan, iki yönlü olan... Birde Sarp, Baris gibi hiç birini beceremeyen...

Simdi bir takim olustururken, ilk üç orta saha tipini de kullanabilirsiniz...

Hücum - Hücum

----Defansif----

Cana'da bu görevi dünyada yapabilecek en iyi 3 futbolcudan bir tanesidir...

Iste düz taraftar dedigimizde kiziyorsunuz... 15 maç oynat, katkiya bak, olmadi gönder... Galatasaray futbol takimi deneme tahtasi mi ? Istikrar nedir bilirmisiniz ? Omurgasi sürekli degisen takim nasil basarili olur ?

Cana gibi istikrarli sekilde oynayan, 3 hafta sakatlandi denildiginde 2 hafta sonra sahalara geri dönen, dünyanin en büyük liginde kaptanlik yapmis bir adam Galatasaray'a gelmis, bizi çok benimsemis ama bizim taraftarlar begenmiyor...

Neden begenmiyor ?

Ayhan'li, Sarp'li, Baris'li kadroyu zirveye tasiyamadi, günümüz sartlarinda bir orta saha futbolcusu her maç 10 asist yapip, 4 tane de gol atiyor ya, Cana bunu yapamadi...

Bakin 4 çesit orta saha futbolcusu vardir...

Hücum yönü güçlü olan, savunma yönü güçlü olan, iki yönlü olan... Birde Sarp, Baris gibi hiç birini beceremeyen...

Simdi bir takim olustururken, ilk üç orta saha tipini de kullanabilirsiniz...

Hücum - Hücum

----Defansif----

Cana'da bu görevi dünyada yapabilecek en iyi 3 futbolcudan bir tanesidir...

Vay be,Cana neymişde değerini anlayamamışız!...O iki ofansif oyuncu kimler olursa olsun elek olur böyle bir orta saha;hamle kabiliyeti vasatın altında Cana ve iki ofansifle...Cana transfer edildiğinde birçokları gibi benimde beklentim defansif yönden muhteşem birini görmekti,adam daha SSL in temposunu kaldıramadı!.

Ofansif değilde herşeyi üst düzey yapabilen yapan iki adam (kimdir bunlar? fiyatı nedir? SSL e getirmek mümkün müdür? Cevap vermesi zor sorular tabi...) bulunabilirse onların arkasında idare eder,o kadar...Ki böyle iki insanüstü yaratık bulunabiliyorsa ''Önlibero'' ya ihtiyaç kalmıyor zaten...

Ne çok abartılcak nede cok yerilecek bir oyuncu. İyi bir takımda asla sırıtmaz, ama kötü bir takımıda asla kurtarmaz. İyi bir bonservise hic düsünülmeden satılmalı.

Geri
Üst Alt