#19 Lorik Cana

Cevap: #19 Lorik Cana

Ekşide bir yorum yazılmış ne kadarda doğru.Taraftar hakikatten böyle düşünüyor.

.

Takımın mevcut durumuyla kimsenin kapasitesiyle oynamadığı doğru ama Canada hiçbir umut yok.Mesela Culio,Kazım gibi adamlar aslında kaliteli oyuncular olduğunu belli etti.Hazır talibi varken (tabi doğrusuysa) satılmalı hele 8 mn euro falansa teneke bağlayarak arkasına satılmalı.Hiç sorun değil Cananın yeri çok rahat dolar, zaten bi yeride yok şuanki takımda Mustafa Sarptan iyi olmak takımda kalmak için bir sebep değil tabiki.

Onur harbiden anlamıyorsun.

Ekşide bir yorum yazılmış ne kadarda doğru.Taraftar hakikatten böyle düşünüyor.

.

Takımın mevcut durumuyla kimsenin kapasitesiyle oynamadığı doğru ama Canada hiçbir umut yok.Mesela Culio,Kazım gibi adamlar aslında kaliteli oyuncular olduğunu belli etti.Hazır talibi varken (tabi doğrusuysa) satılmalı hele 8 mn euro falansa teneke bağlayarak arkasına satılmalı.Hiç sorun değil Cananın yeri çok rahat dolar, zaten bi yeride yok şuanki takımda Mustafa Sarptan iyi olmak takımda kalmak için bir sebep değil tabiki.

Sana kırk sayfa anlatsam anlamazsın, geçiniz.

Senden ala boş konuşan, tahrik amaçlı yazan ve anlamadığı halen halen futbol hakkında ahkam kesen bir Rıdvan var. Bir sen.

hahahah ulan ne adamsın ya.Sabaha kadar şu konuda ego tatmini yapmaktan başka ne amacın var merak ediyorum.

Yahu Merih, seni de anlamıyorum. Kendini neden bu kadar kasıyorsun birader? :) Onur geliyor Cana ya da başka biri hakkında mesaj yazıyor, demediğin kalmıyor. Hakan Tan geliyor yazıyor, demediğin kalmıyor. Serhat, Haktan ve diğer üyelerde de böylrsin. Bu kişiler sen de takıntı olmuş artık. Bırak, kim ne yazarsa yazsın yahu. Boşu boşuna kırıyorsunuz birbirinizi.

cana gitmesin culio sabri gidebilir yani. cana ne yaptı bu sene ya takım kötü diyeceksen culioya da kötü idi takım ama en azından bu kadroda tutulması gereken oyunculardan biri olduğunu kanıtladı. cana bu sene ki performansı ile gitmeyi hak ediyor. selçuk kalström hamitle ilgilendiğimiz bir zamanda cana zaten bu isimlerin çok gerisinde kalite olarak.

Takımın ne hallerde olduğunun ve futbolun da bir takım oyunu olduğunun farkında değilsin sanırım ?

Yahu Merih, seni de anlamıyorum. Kendini neden bu kadar kasıyorsun birader? :) Onur geliyor Cana ya da başka biri hakkında mesaj yazıyor, demediğin kalmıyor. Hakan Tan geliyor yazıyor, demediğin kalmıyor. Serhat, Haktan ve diğer üyelerde de böylrsin. Bu kişiler sen de takıntı olmuş artık. Bırak, kim ne yazarsa yazsın yahu. Boşu boşuna kırıyorsunuz birbirinizi.

Bak benim kimseye takıntım yok.Kimseyle kavgam yok.Benim derdim insanların durmadan kör bir şekilde vurması, egolarını tatmin edercesine, sırf dikkat çekmek uğruna saçmalaması.Onun doğrusu odur birşey diyemem ama bunu ısrarlı bir şekilde her gün yapıp, adamın oynamadığı maçlardan sonra bile gelip burada çatılması anlamıyorum.Bu insanların amacını anlamıyorum.Kimsenin gözünün yaşına bakmam.Kısasa kısas. Hakedene hakettiğini derim.Benim doğrularım bu saygı duyarım başkalarının doğrularına ama olay eleştiriyi, tartışmayı aşıyor. Anladınmı.Yoksa Onur ile kişisel ne sorunum olacak.Ne de Serhatla.

Bak benim kimseye takıntım yok.Kimseyle kavgam yok.Benim derdim insanların durmadan kör bir şekilde vurması, egolarını tatmin edercesine, sırf dikkat çekmek uğruna saçmalaması.Onun doğrusu odur birşey diyemem ama bunu ısrarlı bir şekilde her gün yapıp, adamın oynamadığı maçlardan sonra bile gelip burada çatılması anlamıyorum.Bu insanların amacını anlamıyorum.Kimsenin gözünün yaşına bakmam.Kısasa kısas. Hakedene hakettiğini derim.Benim doğrularım bu saygı duyarım başkalarının doğrularına ama olay eleştiriyi, tartışmayı aşıyor. Anladınmı.Yoksa Onur ile kişisel ne sorunum olacak.Ne de Serhatla.

Kime göre saçmalamak? Sen Cana'yı çok seviyorsun, o sevmiyor. O, negatif bir mesaj yazınca siz sinirleniyorsunuz, siz, Cana'yı göklere çıkaran bir mesaj yazsanız, o sinirleniyor. Kısır döngü yani. Görmezden gelmek bu kadar zor mu? :)

Beğeni beğenmeme meselesi farklı, canımı sıkan körü körüne düşmanlıklar.Haklının haklıya teslim edilmemesi.

Anlamıyorum ki, Lassana Diarra, De Zeeuw hatta Bradley, Biglia gibi adamlar alınacaksa Marsilya günlerinden çok uzak olan tek yonlu Cana niye gitmesin?

Hepsi Cana'nın gerisinde. Lassana Diarra dahil. Keşke fenere gelse de Cana ile karşılıklı oynasalar görürüz o zaman:asd: Gerçi Biglia falan çift yönlü diye rivayet edilir de tam bilemiyoruz. Bradley Cana ile beraber iyi iş çıkarır ama.

Hepsi Cana'nın gerisinde. Lassana Diarra dahil. Keşke fenere gelse de Cana ile karşılıklı oynasalar görürüz o zaman:asd: Gerçi Biglia falan çift yönlü diye rivayet edilir de tam bilemiyoruz. Bradley Cana ile beraber iyi iş çıkarır ama.

Lass gelsin ona da tekniği vasat diye küfürler edilmezse görürüm ben.Hele Biglia gibi adamlarla kıyaslamak şaka gibi.

Gerisinde derken ?

Cana kral olacak F.T ile, Cana'nın kalmasını canı gönülden istiyorum.

Beylerrrr Ortasaha sorunu bitmiştirrr geçmiş olsun .....Başkanın açıkladığına göre Selçuk İNAN ve Kim Kallström bitmiştir yaniiii

Kim Kallström - Selçuk İNAN - Culio - Yekta daha ne olsunn :))))Sıra kale -Defans ve ileriye geldi :)))

ETOO ismini bir kenara not edin :)))

Beylerrrr Ortasaha sorunu bitmiştirrr geçmiş olsun .....Başkanın açıkladığına göre Selçuk İNAN ve Kim Kallström bitmiştir yaniiii

Kim Kallström - Selçuk İNAN - Culio - Yekta daha ne olsunn :))))Sıra kale -Defans ve ileriye geldi :)))

ETOO ismini bir kenara not edin :)))

bi de matiudi gibi siyahi bir ön libero almak lazım renkdaş çok yumuşak kalır o isimler :)

Geri
Üst Alt