#19 Lorik Cana

Cevap: #19 Lorik Cana

Salı günü Lazio'ya gideceği konuşuluyor. Bugün son maçına çıkabilir.

Fatih Terim Cana'yi oynatmaz.Satildi bilin.

Tam tersi. Fatih Terim'in 1 numaralı oyuncusu olur. İyi de olur. Bu sene nasıl olsa Avrupa yok, kısaca sert oynayana sert oynayabileceğimiz bir Cana ve ruhu yansıttıracak bir Fatih Terim var.

Bazıları Culio,Kazim ile karsilastiriyor inanamiyorum gercekten, guluyorum sadece.

Fatih Terim teknigi hucum yonu zayif oyuncu sevmez.Hatta kendi felesfesidir " Hucum oyuncularina defans yaptirabilirsiniz fakat defansif oyunculara hucumu yaptiramazsiniz "derdi.Sirf bu yuzden teknikleri iyi diye kendi mevkileri olmadigi halde Ergunden sol bek ,Umit Davaladan sag bek icat etmis ve kullanmisti cogu zaman.Bekleyelim gorelim derim

Galatasaray'ın en ters zamanına gelmeseydi çok güzel günler geçirecekti bu taraftar Cana ile. Kısmet değilmiş, geldiğinde en çok sevinenlerden biri olarak uğurlarken üzülüyor insan. Ama her zaman aklımın bir köşesinde kalacak Neill'e sataşan adamı sadece takım arkadaşına yamuk yaptı diye alaşağı etmesi...

bir sene daha şans verilmeli mi bilmiyorum.7 milyon euro gibi fiyatlar konuşuluyor anında satılsın eğer doğruysa

Arnavutluk - Belarus Karsilasmasinda gosterdigi ustun performanstan dolayi Arnavutluk federasyonu 10.000 $ Odul verilmis.

mevcut ve muhtemel müstakbel kadroda kaptanlığı en iyi taşıyabilecek oyuncudur

Kaptanlığını göremeden bu taraftar; gidiyorsun.

Bir yere gideceğini sanmam.Zaten B.Tulun savaşçı takım kuracağız dedi.Cana'da bu profilinin adamı zaten.

Gitmesi için gün sayanlaran uzun bir süre bekleyecek gibi. İmparator'un 1 numaralı adamı olacaktır kendisi.

Çok sarı kart görüyor diye kızılan, eleştirilen Baros'dan daha fazla kart görmüş.

246606_173244596066734_143708995686961_420856_3927783_n.jpg

Arnavutluk antermanından.

Geri
Üst Alt