#19 Lorik Cana

Cevap: #19 Lorik Cana

Bu arada Terimin 1 numaralı adamı diyenler ne zaman Terimin tek yönlü vasat ağır bir adamı sevdiğini görmüş? Ben hatırlamıyorumda hatırlayan varsa söylesin, laf sokmuyorum soruyorum neye dayanarak yani?

Banko olur olmaz bilemem, ama sadece bu seneyi düşünmemeliyiz derbilerde ve bi sonraki sene avrupa kupalarındaki maçlarda daha kontrollü oyun oynayacağımızdan çok işe yarayacaktır.

selçuk kalström gibi isimlerin konuşulduğu bir takımda işi yok böyle tek yönlü oyuncunun. hatalarıyla sevaplarıyla yüreğine sağlık giderse.

bu sene genelinde yedek olur bence kalırsa.sert deplasmanlarda yararlanılabilir aslında ama.

bülent timurlenkin dedıgıne gore de lazıo ciddi istiyor.

tonlada yabancı alacağız gibi.gidicilerden olabilir.

cana birtane yaw onun gibisi yedek olacak adam degil aliskin degil ona yedek degil kaptanlik yakisir adam geldi gundan beri neler cekti bu teknik direktolardan insallah fatih hoca onun degerini anlar ve hakketi kaptanligi verir ve orta sahamizin vazgecilmaz adami olur.

Bir sezon önce gelmesine ragmen Fatih hoca çalistigi 4. teknik direktör olacak :o

Anaolu kulüpleri bile bu kadarini basaramamisti.

Gökmen Özdemire göre İnler için 9 milyon isteniyormuş.Cana 6 milyona satılıp 3 daha eklersek Gökhan İnleri alırız. İyi oyuncu ama Gökhana kaynak yaratmada kullanılabilir

yeni sezon için stoperde düşünülebilir

iyi bir takımda stoper olarak yıldızlaşabilir

defansif zekası dünya çapında

@lovefootballto Love Football

Fatih Terim'in yabancı raporu doğrultusunda Lorik Cana Galatasaray'dan bugün itibariyle ayrılmıştır.Umarım iyi yerlere gelir.

ayrıca bülent timurlenk,kendisine twitterdan sorulan şu soruya;

keremolmez Kerem Ölmez (soran)

@timblnt bulent bey, yabancilardan kalanlar olacak mi? Culio ve cananin kalmasindan yanayim ben, terim hangilerini tutacak acaba?

şöyle cevap vermiştir.

timblnt Bulent Timurlenk

@keremolmez Lorik Cana gitti.

yolu açık olsun.

Sanırım gidiyor reis. Yazık olacak.

Yolun açık olsun.Adam gibi adamdın, daha iyi zamanda gelseydin keşke.

Bank Asya oyuncusu 6m'a gidiyor keşke Bülent Korkmaz 'a göre takımın dinamosu olan m. Sarp'ıda 1-2 m'ye satabilsek.

Bank Asya uzmanları bir liste gönderse de lazio onları alsa keşke.

roma da formasını ayırtmış 19' u şaka maka gidiyor mu ne :)

güle güle barış özbek gibi seninde değerini bilemedik !

Geri
Üst Alt