#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal

Kiralanırsa bundan Mehmet kazanır , kendini kanıtlamaya ihtiyacı var daha güçlü dönebilmek için.

Umarım gönderilmez Mehmet çok ümitliyim ondan. Kimden bu kadr ümitli olsak gönderiliyor zaten umarım Mehmet gönderilmez..

mehmet batdal ın bir problemi var ama nedir? pino dan bile forvet çıkarttı ama kendisi pek bi varlık gösteremedi...

Bu kadar gamsız ve isteksiz olacağın aklımın ucundan geçmezdi Mehmet..

Umarım layık olduğun takımlara gidersin..

Bu kadar gamsız ve isteksiz olacağın aklımın ucundan geçmezdi Mehmet..

Umarım layık olduğun takımlara gidersin..

gamsız olmak ayrı bir durum ,başarılı olamamak ayrı bir durum .Birgün bile disiplinsizlik yapmadı ,kendini bilen ,efendi biri ben tanıyorum.Tutmadı bizde gider ,ama adam gibi geldi öyle de gidecek.

ben daha 90 dakikasını doğru düzgün izlemedim bama verilen şans buna verilsin çok başarılı olcağına inanıyorum

gamsız olmak ayrı bir durum ,başarılı olamamak ayrı bir durum .Birgün bile disiplinsizlik yapmadı ,kendini bilen ,efendi biri ben tanıyorum.Tutmadı bizde gider ,ama adam gibi geldi öyle de gidecek.

Bak güzel kardeşim eğer ki Galatasaray'a yeni gelmiş bir oyuncuysan son 5 dakika bile forma şansı buluyorsan,o 5 dakikada kendini hırpalarsın,diğer arkadaşların yorgundur belki onlar için bile koşarsın,5 dakikada neler ispat eder bir oyuncu kelimelerle anlatılmaz,11'de oynadığı bir çok maçta ayağını uzatmaktan aciz,son derece toptan korkan,pasif,kararsız bir uzun boylu oyuncu işte..

Top bile saklayamıyor doğru dürüst o fiziğine rağmen,Hakan Şükür gibisi gelir mi yahu..

Bu çocuk hala gidemedi bir yere.

Cevap: #11 Mehmet Batdal | Konyaspor'da Kiralık

yerli transferde takasta kullaniriz..

gecen bornovada gördüm okuldan cıkmıstım eve donuyordum.halinden memnun a5 ini kullanıyordu bende ona yol verdim,gecerken alık tipiyle mal mal baktı.ege üniye piyasaya gelmiş

allah akıl fıkır versin diyorum ne diyeyım

gecen bornovada gördüm okuldan cıkmıstım eve donuyordum.halinden memnun a5 ini kullanıyordu bende ona yol verdim,gecerken alık tipiyle mal mal baktı.ege üniye piyasaya gelmiş

:asd:

;);););););););););););)

;);););););););););););)büyüklük sende kalsın renkdaş iyi yapmıssın ;););););););););););););)

;);););););););););););)

Nerelerde bu yok piyasada :D

Ben istemiyor kiralik futbolcu ben istiyor terlemek futbolcu

Bu adam futboldan ekmek yiyorsa millet boşuna üniversite okuyor :D

bu adam nasil futbolcu olduysa ?

Geri
Üst Alt