#19 Mehmet Batdal

Cevap: # Mehmet Batdal

Maca bakmadim 90 dakika diyer forvetler gol atamamis dogru duzgun pozisyona girememis, arkadasimiz bi gol kacirdi asiyorsunuz.. Yuruyun gidin.. Batdal kadar olaydida pozisyona gireydi o King Barosunuz.. Ayakta duramiyor be..

beni ağlattın sinir krizleri geçirttin. Hem *****le olan puan farkı düştü hemde iddaa'dan tek gole yattım.

Sol ayaklı.

Allah'ım inanamıyorum, nasıl kaçırır onu.. :(

M.Batdal şu anki durumunun bir çıta üzerine çıkabilirse Galatasaray futbolcusu olabilir.Ayrıca Necati'den de Baros'tan da iyi oynadı çünkü çift forvet uzunsuz oynanmaz arkadaş oynaaanmaaazz.. Hava topunda etkili adam şart.Buna rağmen Berbatov gelsin mi oylamasına hayır oyu veren adamlar var onalara bugün ki son vuruş müstehak.

Kalbur üstü bir topçu 2 pozisyonuda gole çevirebilirdi.

Ah birini gole çevirse kral olmuştu be.Çok da isterdim 3 puandan daha çok bu adamı kazandık diye isterdim.

Üstünde durulsa faydalı olur bu takıma.

ya bi defol git kendine kulüp bul rezil rezil umursamazlıklar,üstünde o şanlı forma varken sen de kimsin !!! de yürü git anadolu bozkırlarına kadar yolun var !

Baros ve Necati'nin giremediği pozisyonlara 20 dakikada Mehmet girdi.Fizik gücünü iyi kullanıyor, ama son vuruşları zayıf.

Lan bu hirsla doksana takardim o topu.

Tamam cok sert vurursun hirsindan dolayi disari falan cikar anlarim, ama öyle bi sutun aciklamasi olamaz.

ya arkadas aklım hayalim hala almıyor eline gelmiş tarihi fırsat takıma birşeyler katmışsın o nasıl bir vuruş ya o nasıl bir rahatlık aban arkadaş kale çizgisinde neyin teknigi vur kır al topu sür o şut ne O ŞUT NE LAN!

topa vurusuna cakayim lan senin deli ettin bugun beni iki vurus yapti ikiside bebe vurusu öyle 10 tane pozisyon gelsin hic birini atamaz bu maho

Sol ayagi 0 olan bir adamin 2 pozisyondada solla vurmasi enterasan kapitalizme karsi durusmu sergilemeye calisiyor bu sekilde napiyor anlamadim

sanirim oyle yapti sosyal mesaj verdi ama 2 puanimizi yedi bu ugurda, ugur

Batdal'a sallayanlar maçın siniriyle yapıyor anlıyorum en başta bende saydım ama biraz objektif olun. Hakkını verin gayet iyi oynadı.

Necati ve Baros rezil bir oyun sergiledi. İleride uzun boylu bir forvetimiz olunca toplar hep bizim çevremizde kaldı. Ama bu fizik harikası futbolcumuz yetenek bakımından harika kıvamında olamadığından o son pozisyonda saç baş yoldurdu. Ne olursa olsun atman gerekli ama sana bugün Necati ve Baros'tan daha fazla kızmakta anlamsız olur. Allah çarşına pazar versin. Bence bir daha böyle fırsat bulamazsın Galatasaray'da. Sercan'ın 2. versiyonu gibisin. Çokta başın ağrıyacak bugün ve yarın. O yüzdende Allah kolaylık versin.

ulan fb macında bu macta o son dk posizyonlar olmasaydı keske acayıp koyuyo adama

Geri
Üst Alt