#19 Mehmet Batdal

Cevap: # Mehmet Batdal

------

M.Battal alt sınıf oyuncusudur...

Bankasya golcüsüdür...

Ha efendim ileride iyi oyuncu olacak.....

Hangi ileride efendiler........

25 yaşındaki bir futbolcudan bahsediyoruz...

35 yaşında keşfedilip yarım sezonda 15 gol atsın diye bekleyecekmiyiz...

Sanırım sizin hedefler oldukça düştü...

Eğer seneye ŞL de oynamayı planlıyorsak, tekrar Avrupa sahnesine dönme hayallerimiz depreştiyse bizi o yolda golleriyle yardımcı olacak bir oyuncu değildir M.Battal...

Ha yıldızların yedeği olur muşşş... Sizce... Olurmu bir düşünün öyle cevap yazın.........

Yetenekli topçu o pozisyonu gole çevirirdi futbolcuda yetenek olacak arkadaş

golü atsa süperdi,aydın gibi bunu da kazanacak hoca anlasılan....

gitmek istemiyorsa da bırak gitsin. dönerse gelişine bir daha vur daha uzağa gitsin

Galatasaray sanki futbolcu kazanma ve yetiştirme kurumu... Dünya para alıyor bu adamla.., fayda veremeyen, kendini göstermeyen adam direk kapının önüne konmalı... Galatasaray'ın kapısında milyonlarca adam kuyrukta bekler o formayı giymek için...

ne alakası var şu anda müthiş forvetler bile o pozisyonlarda kaçırabiliyorlar,vurdu olmadı,ben de kızıyorum kaçırmasına ama olmadı napalım

"Ne alakası var şu anda 3. Lig forvetleri bile o pozisyonda topu filelere gönderebiliyorlar" diyerek teorini çökertebilirim. Orada o golü atamaması tamamen beceriksizliğinden.

Galatasaray sanki futbolcu kazanma ve yetiştirme kurumu... Dünya para alıyor bu adamla.., fayda veremeyen, kendini göstermeyen adam direk kapının önüne konmalı... Galatasaray'ın kapısında milyonlarca adam kuyrukta bekler o formayı giymek için...

Porto Hulk'a öyle yapsaydı.Javier HERNANDEZ gol atamamaktan futbolu bırakmak üzereyken ona da böyle davranılmalıoydı o zaman değil mi ?

"Ne alakası var şu anda 3. Lig forvetleri bile o pozisyonda topu filelere gönderebiliyorlar" diyerek teorini çökertebilirim. Orada o golü atamaması tamamen beceriksizliğinden.

Haklisin Torresin kacirdiginin 100/1 ini kacirmadi der .. Torres Batdaldan daha kazma o zaman der kacarim... Sunuda unutmayim, torrese verilen sans Batdala verilmedi..

tüh gitti teorim , ben teori falan yapmıyorum ,sadece olabilen şey o golü kaçırmak , adam bi gol kaçırdı futbolculuk hayatını bitireceksiniz,maç boyunca topa vurmayanlara bişi yok

Olmuyor diye bişe yok olacak o,o top gol olacak.

Siz memursunuz diyelim,tam müfettiş geldiğinizde hata yaparsınız ceza kaçınılmaz.

Benim için Battal da o tip hata yaptı.

Porto Hulk'a öyle yapsaydı.Javier HERNANDEZ gol atamamaktan futbolu bırakmak üzereyken ona da böyle davranılmalıoydı o zaman değil mi ?

Bunlarla polimige girme kardesim bosver.. Sanki butum forvetlerin vurdugu gol oluyor anlamakta gucluk cekiyorum..

tüh gitti teorim , ben teori falan yapmıyorum ,sadece olabilen şey o golü kaçırmak , adam bi gol kaçırdı futbolculuk hayatını bitireceksiniz,maç boyunca topa vurmayanlara bişi yok

Ya adam 25 yaşına gelmiş, Karabük bile postalamış. Nerede ki futbol hayatı zaten? Oyuna girince iyi işler yaptı kabul, ama o pozisyonu atamıyorsa sadece YUH derim. Açıklaması falan yok, o pozisyonu atacak. Savunması falan olmaz.

Sırf muhalif olmak adına verdiğin örneklere bak... Yıllardır bu kulüp adını sayamayacağım kadar çok kazmayı kazanma adına yıllarını heba etti, en başta onları savunanlar sonradan gitmesi için dualar etti. Galatasaray'ın kaybedeceği tek bir yıl yok, olmamalı... 20 yaşına kadar topçuyu kaybetmeme adına herşeyi yaparsın eyv lafım yok, hatalarına da katlanırsın lafım yok. Ama biz hala 25-26 yaşına gelmiş battalla, 28 yaşındaki sabriyi kazanmaya çalışıyoruz, yazık ya acıyın şu kulübünüze, kulübün giden yıllarına be...

Necati başlığının altına gelmişsin 32 yaşına ayapında top tutamayacaktın da neyine güvenip imza attın o sözleşmeye falan da yazılıyor mu yoksa 25 yaşında 2 senedir faal futbol oynamayan at eğitmeninden farksız hocaların elindenm geçip ilk defa gerçek bir hocayla çalışan stoperden bozma oyuna girdikten sonra gayetde fiziğiyle doğru işler yapan Mehmet BATDAL mı sadece eleştirilen ? Milan BAROS başlığının altındada görmek isterim sizi ama olmaz Baros kral...

Desenize forvet oyuncuların yeni bahanesi hazır nasılsa Torres kaçırdı Hulk kaçırdı ben kaçırsam ne olur.

En son fenerliler bu mantıktaydı Güiza'ya 3 yıl sabrettiler Hulk'a Javier Hernandeze bazılarının sabrettiği gibi ne oldu peki cümle aleme alay konusu oldu.

Yetenekli topçu yeteneklidir alim olmaya gerek yok herkes futbol biliyor burada Torres ile Mehmet Batdalı kıyaslıyorsunuz kendinize gelin :)

Birde Elmanderle oynasada o zaman izlesek sunu

Geri
Üst Alt