#19 Mehmet Batdal

Cevap: #19 Mehmet Batdal

Maçtan önce içine doğmuş öyle bir pozisyonla karşılaşacağı. Ama nasıl vuracağına dair hiç bir fikri yokmuş heralde.

O golü kaçırdın ya futbol falan oynama hacı bir daha. Tamam 5 aydır top oynadığın yok falan filan zart zurt ama o gol kaçmaz lan 7.32, 2.44 kale be, az akıllı vursan gol olacak.

karabükte oynuyordu bu adam. oda farketmez sonucta bu adam solak ayagının iciyle direk dibinede atabilir. kalecinin sagına geldigini görerek sol köşeyede vurabilir. bu gidiyor tam kalecinin üstüne atıyor. cok agır cekimde oynuyor. bank asyanın aranan topcusu bu adam. bana kalsa bu adamdan futbolcu olmaz ama neyse.

Topun azıcık dibine girse gol.

Biraz sert vursa gol.

Diğer köşeye plase vursa gol.

Vurur gibi yapsa kaleci kaleden çıkacak nereye vursa gol.

Sadece üflese gol olmayacaktı o da o yolu seçti sağolsun. OF BATDAL OF

Bu adama kiziyorsunuzda en kritik macta taraftarin onune atiliyor, Sivas macinda 90 dakika oynatilamazmiydi? Bal gibi oynardi turuda gecerdik inanin bana.. Son 2 mactir Batdaldan haric neler var neler..

Evet 5 ay oynatılmadı ve böyle önemli bir maçta, böylesine önemli bir dakikada girdi. İstediğiniz kadar bahane bulun o topu sokamamasının bir açıklaması yok, bu adam forvet oyuncusu FORVET, kaçmaz yahu o gol.

abi 3. lig futbolcusu böyle oluyor işte, pek bir şey beklememek lazım. Riera'yı alsaydı bu herifin yerine keşke

32 haftadir kiytirik Ispanyol neyapti? Turk cocuguna bugun saydirdiniz giydirmediniz laf kalmadi.. Elin ispanyolu Badtaldan bin beter.. Yaziklar olsun..

Evet 5 ay oynatılmadı ve böyle önemli bir maçta, böylesine önemli bir dakikada girdi. İstediğiniz kadar bahane bulun o topu sokamamasının bir açıklaması yok, bu adam forvet oyuncusu FORVET, kaçmaz yahu o gol.

Abi haklisin.. Ama futbol saniyelik is, yemin olsun bu cocuga biraz guvenilse burda cogu kisiyi utandirir ama iste herkez saydirmasinI biliyor..

32 haftadir kiytirik Ispanyol neyapti? Turk cocuguna bugun saydirdiniz giydirmediniz laf kalmadi.. Elin ispanyolu Badtaldan bin beter.. Yaziklar olsun..

Konus kardes, konus.
whorship.gif

Asıl bu golü 5 ay oynatılmayan adamın atması gerekiyor.

Tabi formayı bir daha giymek istiyorsa.

O elin ispanyolu dediğin o pozisyonda Batdal yerine bulunsa yazmıştı golü :ka21:

Tamam ben de Batdal'ın üzerine gidilmesine karşıyım. Haklısın. Ama eğer Galatasaray'da oynuyorsan, o kadar amatörce de vuruş yapamazsın. Bu da bir gerçek.

Abi haklisin.. Ama futbol saniyelik is, yemin olsun bu cocuga biraz guvenilse burda cogu kisiyi utandirir ama iste herkez saydirmasinI biliyor..

oktay bu adammı utandıracak 100 metreyi 50 saniyede koşacak bu adam kusura bakma ama kimseyi utandıramaz. bu adam bırak bizi süper lig oyuncusu degil. adam bikere yavaş ve hantal. hava toplarındada boyuna göre vasat. görünen köy kılavuz istemez. anadolu klüplerinde bile kadroya giremiyordu bu herif.

Batdal'ın akrabasısın %100 eminim. Gelmiş 26 yaşına herif genç yetenek güvenilse falan diyorsun. Bugün tribünlerdeki 40bin adamın 35 bini atardı lan o golü, o herif o sahaya niye çıkıyor? Niye olmuş futbolcu? 4 metre boyuyla bi kafa topunu neden indiremiyor? Allah aşkına savunmayı kes şu adamı

Kacırdığı gol %100 değil bence.Önemli ama %100 baskadır

Ya bende gercekten bu Batdal bi saplanti oldu ben dogrulari goremiyorum.. sahsi fikrim bu ligi fizik olarak rahat goturur yeterki hoca onda o isigi tek bi gorsun onu hazirlar ve ugrasiyorda.. Yada gercekten burdaki cogu kisinin salladigi kadar var ama ben bu adamin kazma olduguna inanmiyorum.. Gorduk iste 2 mactir 1,80-1.85 arasi forvetle oynadik rakip savunmanin kucagindalar habire.. Bunlara sallayanlar yok? Kostek degil az biraz destek olun.. Leslerin basina gelen olaylar bizim basimiZa gelse ic savas baslardi herhalde.. Adamlar Semih Senturku bile bulunmaz hint kumasi ilan ediyorlar biz ise elimizdeki oyuncuya saydirmaktan baska bisey yapmiyoruz.. Ben sarplarida gordum barislarida.. Batdal onlara bakaraktan hic olmazsa bu kulube kustahlik etmedi.. Neymis fazla gamsiz.. Cok konussa Arda gibi cok konusuyor cok geve, az ve oz konussa gamsiz oluyor anlamiyorum..

Orda en kötü vurusu yapti.

Yani top sag ayagina carpip kaleye bi türlü gitse,yine gol olurdu.

Ama topu orda yerden Tolga´nin üstüne atmak acik ara en kötü secenektir.

Bugun Batdal gayet iyi oynadi bence, o golu de atmaliydi bunun bahanesi olamaz ama gayet iyiydi onun disinda.

Geri
Üst Alt