#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal

Kewell ilk yarı 9 golle takımın en golcü ismiydi.

Geçen sene Baros-jo-kewell-keita yeterli değildi.

Geçen sene Baros'un ve Kewell'ın oynadığını hatırlamıyorum neredeyse. Baros 9 hafta oynadı sadece, Kewell'da 2.yarı hiç oynamadı :) Sadece Baros veya Kewell olsaydı bile inanılmaz etki ederdi takıma.

Bütün takimda oldugu gibi Batdal dada sirp macinda ikinci yari form düsüklügü,gücsüzlük vardi.Bu takima biraz kondisyon depoladimi,ikinci bir H.sükür yolda diyebiliriz.Hakaninda ilk geldigi zamani biliyoruz,sahanin icinde gereksiz yerlerde dolasip duruyordu.Insallah yeni bir kral daha cikar su takimdan.Ben sahsim adina Batdal dan cok ümitliyim,yukarida bir arkadasin dedigi gibi adama gelen hava toplarina mecburiyetten egilerek vuruyor,saglam ortalara iyi vuruslar cikaracagina eminim.

Hakan Şükürü andırıyor acaba futbolculuğu benzeyecek mi bakalım :)

Bu son 2 macta kacirdiklarina bakarsak hicde öyle görünmüyor.

En golcü oyuncumuz Hakan Şükür neler kaçırıyordu ama onları kapatacak kadar fazla atıyordu. Gol kaçırabilir, girdiği 3 pozisyondan 1'ini atması iyi performans demektir.

Oyunculara baştan destek değil de köstek olan taraftarlarımız ne kadar da haz duyuyorlar bu işten.Siz Yaser'i de böyle harcadınız,adamı baştan yaftaladınız. Siz böyle çok oyuncu harcadınız..Mehmet'i rahat bırakın lütfen.

Mehmet'in son vuruşlarının kötü olduğunu daha önce de söylemiştim, Buca'da boş kaleye kaçırdıkları bile var. Bu konuda çalışması lazım.

mehmedi guizayla kıyaslayanlar ya futbol cahilidir yada yanlıdır

Adam ilk kez yabancı bir takımla oynuyor hem de Bucadan GS gibi bi takıma geldi gol kaçırması çok normal.

Mehmet Batdal'dan üst düzey performans ve her bulduğunu atmasını beklemeyin.(en azından bu sezon)Bucaspor'da oynarken de böyle goller kaçırıyordu.Zamanla daha iyi olacaktır.

Fiziğini iyi kullanıyor. Kendini geliştirdiği takdirde -ki ben çok umutluyum- bu takımı önemli bir futbolcusu olacak.

Yahu adam iki tane şut çekti birisi gol oldu, o da çok güzel goldü. Şimdi o golü niye kaçırdın diye adamı yargılamak doğru değil. Ayrıca Baros da zaman zaman saç baş yolduruyor. Mehmet beklenenin üstünde performans sergiliyor bence -ki top kontorlü ve son vuruşunu biraz geliştirirse inanılmaz bir futbolcu olur. Çalım atabilme kabiliyeti de var çünkü.

attigi golden sonraki kacirdigi pozisyonun öncesinde bizim ceza alani icinden topu cikardi ondan sonra gitti pozisyona girdi baya katki saglayacagini düsünüyorum batdalin

arkadaşlar zamanla iyi olcak demişsiniz de bu adam 24 yaşında. . 18 değil.

Geri
Üst Alt