#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal

Cesarete ihtiyacı var bunun için gol atması gerekti bu gol çok iyi oldu..

Ben acikcasi tarzini sevdim.Boyle buyuk bir takimda ilk defa oynamasina ragmen ayaklari yere cok saglam basiyor.Modern santraforlar gibi kanatlara inip savunmacilarin dengesini bozabiliyor.Buyuk maclarda izlemek lazim ama bu 2 macta da begendim ben.Kacirdigi goller onemli degil,o da gittikce alisacaktir.

Benim beklediğimden iyi açıkçası. Vücudunu iyi koyuyor pozisyonlarda. İbrahimovic'i anımsatıyor bana.

Hakan Şükür'de Bursa'Dan bize geldiğinde bu yaştaydı.Gelişecek daha ben umutluyum.

Yok, biraz geç kalınmış bir transfer bence, ama hala patlama yapması için zamanı var. 1-2 sene içerisinde, gereken süreleri aldığı takdirde çok daha iyi yere gelecektir. Fiziği ve futbol becerileri müsait.

Çok umutluyum. Müthiş bir futbolcu ve zamanla harika olacak.

Top kullanma becerisi iyi, yani ayağına yakışıyor en azından top, gol atma sıkıntısının üzerindeki baskıdan olduğunu düşünüyorum, ama yinede son vuruşlarını biraz daha iyileştirmesi lazım.

bu cocukta gelecek var, topu cok iyi kontrol ediyor, paslari cok iyi, vucudunu cok iyi kullaniyor, son vuruslarini zamanla gelistirecek bizar sabir lazim, guvenin

Oyuna girdi ve 3-4 Sivaslının arasında vücuduyla topu korudu ve güzel de vurdu. İbrahimoviç 'e çok benziyor tarzı hakikaten. Vücudunu iyi kullanıyor ama yine de son vuruşlarını geliştirmeli önceki maçlara dayanarak diyorum. Çünkü bu maçta neredeyse pozisyona sokamadık Mehmet 'i.

Begenmiyorum ben Bize göre bi oyuncu degil bence illa örnek vermek gerekirse bize villa tarzı golcu lazım

Murat kimi beğeniyorsun yahu sen? Online olduğundan beri yazdıklarına bakıyorum sadece gülüyorum. Bildiğin gülüyorum. O kötü, bu kötü. Sabriye gidip beterinde beteri var dön diyorsun. Gelsin ona da söversin. Çağlar gel kurtar bizi Balta'dan diyorsun. Niye? Yüklenmek için bir adam daha lazım tabi.

Böyle taraftarlık? Ben almayayım usta.

Murat kimi beğeniyorsun yahu sen? Online olduğundan beri yazdıklarına bakıyorum sadece gülüyorum. Bildiğin gülüyorum. O kötü, bu kötü. Sabriye gidip beterinde beteri var dön diyorsun. Gelsin ona da söversin. Çağlar gel kurtar bizi Balta'dan diyorsun. Niye? Yüklenmek için bir adam daha lazım tabi.

Böyle taraftarlık? Ben almayayım usta.

Oynayamazsa söverim Tabi ne yapıyım koyun gibi alkışmı ediyim? Yada Polyanacılıkmı yapıyım? yada damar yapıp Galatasarayım benim cocugumu keserim senin icin falan sen yenil bize inat biz sevelim sana inat falanmı diyim? Ne yapıyım sen söle

Çok açık Zlatan stili var. Şutları,Tekniği, Top tutuşları.. Fakat biraz daha gelişmesi ve tecrübe kazanması gerekiyor. Bitiriliğini arttırması gerek.

Oynayamazsa söverim Tabi ne yapıyım koyun gibi alkışmı ediyim? Yada Polyanacılıkmı yapıyım? yada damar yapıp Galatasarayım benim cocugumu keserim senin icin falan sen yenil bize inat biz sevelim sana inat falanmı diyim? Ne yapıyım sen söle

Mesela kulübün bünyesindeki masörü eleştirmemekten başla. Floryada duran güvenlikçiyi eleştirme.

Çok basit bir düşünce ama dediğin olsun..

Geri
Üst Alt