#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal

Mehmet oynarsa 10 kişi oynarız bu maçta, umarım göz göre göre Hagi oynatmaz onu.

lugano ve yobo ile fizik olarak baş edebilecek bi oyuncu,kafa topları da iyi,tutup pino yu forvette oynatırsak top hiç ileride kalmaz,orta sahamız iyi top yapamıyor zaten,önde de hiç top tutamayınca çok baskı yeriz,tabi fener in de bizim maçlada girdikleri her pozisyon gol olduğunu düşünürsek skor baya kötü olur:o

Mental olarak hazır değil.Ezilir bence.

lugano ve yobo ile fizik olarak baş edebilecek bi oyuncu,kafa topları da iyi,tutup pino yu forvette oynatırsak top hiç ileride kalmaz,orta sahamız iyi top yapamıyor zaten,önde de hiç top tutamayınca çok baskı yeriz,tabi fener in de bizim maçlada girdikleri her pozisyon gol olduğunu düşünürsek skor baya kötü olur:o

Maç öncesi tabiki böyle oluyor :D

oyunun sıkıştığı anlarda ya da taktik gereği uzun toplar sürekli sağlı sollu ortalarda bu tip adamların kadronuzda bulunmasında çok fazla yarar var. Zamanı gelince oynar. Kendsiini hazır tutması lazım Anadolu maçlarında türkiye kupasında çok lazım olacak.

Bu adama güvenilerek yedek forvet alınmadı. Baros yok Kewell yok ama hala kadroda düşünülmüyor..Taraftar da ümidi kesmiş 2 haftadır tek satır yazılmamış topicine. Dün gece 1-0 olduktan sonra alınmalıydı oyuna..

bugun haberlerde haginin biletini kestigi yazılıyor bence biraz sabır gosterilmeli zaten elimizde adam yok bide mehmeti yolllamayalım mehmete gelene kadar cokadam var gondermemiz gereken

Mehmet Batdal cok iyi ara pas verin bir oyuncu gecen sene bu forumda onun icin bir suru video toplamistim youtubedan isteyen forumda arasin tam olarak nereye ekledigimi hatirlayamiyorum

Ne Hakan Şükür'ü, İbrahimovic

Şans verilsin en azından olup olmayacağı görülür. Ama iş var.

Sanırım Pino'yu rakip defansı

uğraştırıp Pino'yu rahatlatıyor.

Bence biraz oynasın gollerde atar.

Bu Mehmet Battal ile Çağlar Birinci olayı da tam Cübbeli Ahmet Hoca'nın vaazındaki olaya benzemeye başladı. Youtube'da izlemiştim "gençken gelme, yaşlıyken gelme eee ne zaman geleceksin musalla taşına yatınca. Sonra da soruyorlar cemaate nasıl bilirdiniz. Eeee nasıl bilelim görmedikki adamı" açıklamasındaki gibi taraftar olarak daha ne oynadıklarını göremedikki karar verelim.

Gercekten arkdasın dedigi gibi cok soguk mimik diye bişey yok adamda robot gibi ama olsun görevini iyi yapsın bunlar önemli degil Ama dedigim sebeplerden dolayı ben cok umutlu degilim anca iyi bi nöbetci Genc Mehmet diye anılır..

Valla adaş ben bilmiyim siz bilin yeterki takıma faydası olsun.

Bucaspordan beri izlerim bana ibodan cok crouch tarzı bi oyuncu tadı verdigi icin begenmem Ayrıca bence bu tarz oyuncuların devri bitti anca işte ibo adebayor vb gibi cat pat adamlar varki onlarda hızlıdır mehmet hız yok Dribling yok bitiricilik yok ve yas 24 benim düşüncelerim bu yönde he 20 yasında falan olsa derimki eyvallah kendini geliştirir hem oyunculugundan ekmek yeriz hemde bonservisinden ama öyle bi durumda yok

Begenmiyorum ben Bize göre bi oyuncu degil bence illa örnek vermek gerekirse bize villa tarzı golcu lazım

Fikrim degişmedi

Biraz daha agresif ve golu dusunur gordum kendisini, son oynadigi macta sabaha kadar oynasa gol atamaz bir goruntusu vardi. Bu mac sut falan cekti. Ben umutluyum kendisinden. Batdal-Pino ikilisi is yapabilir.

Td nin gözüne girmek için saçma sapan topuk pasları falan deniyor,topu alır almaz kanatlara verip içe kat etmesi lazım.

bence mehmet batdali iki üc mac arka arkaya oynatirsa büyük bir patlama yapabilir.

cocukta iyi kuma$ var..boyuna ragmen teknigi iyi..bence üstünde durulmali ..

yanliz sanirim takimdaki kiskancliklarin kurbani oluyor , cocugu di$liyorlar gibime geliyor sanki ...

Geri
Üst Alt