#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal

Yazık ya takımın bu halinde olmasında belki de en az sucu olan adam bu,çatacak yer aramayın.

Yazık ya takımın bu halinde olmasında belki de en az sucu olan adam bu,çatacak yer aramayın.

Hic kimseyi ayirmiyorum sahsen. Adam aylardir bu takimda ve su ana kadar hic bir katkisi olmadi. Yeni bir ise baslayip aylarca aldigin paranin karsiligini veremezsen kovulursun. Futbolcular bu konuda cok sansli cünkü hep bir bahaneleri oluyor, sakattim, hoca oynatmadi, takima alisamadim vs.. Ama netice itibariyle kadromuzda bulunup da takima zerre faydasi olmayan oyunculardan biri de Mehmet.

adam geldi sakatlandı bismillah durun atıp tutmayalım çok yetenekli bunu gönderip ah vah diyeceğimize kazanalım

Hic kimseyi ayirmiyorum sahsen. Adam aylardir bu takimda ve su ana kadar hic bir katkisi olmadi. Yeni bir ise baslayip aylarca aldigin paranin karsiligini veremezsen kovulursun. Futbolcular bu konuda cok sansli cünkü hep bir bahaneleri oluyor, sakattim, hoca oynatmadi, takima alisamadim vs.. Ama netice itibariyle kadromuzda bulunup da takima zerre faydasi olmayan oyunculardan biri de Mehmet.

İlk 11'de oynadıgımı var cok sey bekleyelim?

Devasaaa bir adam maşallah ehe ehe.Ama çok ağır ya.Umarım galatasaray da istenileni verir.

adam kadromuzdaki Baros'dan sonra tek "forvet" gibi forvet... yani neden oynatılmıyor...

3 0 5 0 dan sonra mı girecek oyuna yani o skorlar mı bekleniyor...

bu batdal özkan barıs ayhan servet caglar ali turan yahu bunlar oyuncu mu geçiniz efenim.

Top kontrolleri iyi de bakalim gol atabilecek mi?

Bu adamın yanına bi Pino'yu koymadın be Hagi.

Milan Baros'un eksikliğinde santrafor mevkiinde ilk 11 olarak başlaması gerek maçlara.Bu çocuğu harcamasınlar.

Batdal Buca'ya geri dönebilir beyler.Kulağıma gelen 1-2 duyum var.

Geri
Üst Alt