#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal

Bu forma bu kadar ucuz olmamalı

Ulan transfer ettigimiz her Turk oyuncu bos mi cikar be. El insaf. Bi yandan sakatliklar, bi yandan buyuk beklentilerle aldigimiz ise yaramaz Turk oyuncular. bakalim devre arasi kimler gelecek kimler gidecek.

Yerden aldigi nerdeyse her topu olumlu kullandi. Biraz daha süre almasi lazim. Bugün ben begendim Batdal'i.

Bu adamı Pino'yla oyadığını ne zaman görecez :o

Yeni Hakan Şükür müş müş Pehhh .

Hakan Şükür'ü Galatasaray'ın o zamanki orta saha oyuncuları deli gibi besliyorlardı.Mehmet Batdal bu rezil futbolcuların içinde ne yapacak? Hakan Şükür,bu kepaze adamlar ile oynayabilir miydi sizce?

bu adam barosu bile keser üstüne düşülmesi gerekir.daha fazla şans verilmesi gerekir.ayhana mustafya sabır ediyoruz şu adama da biraz sabir gösterelim

Bu adamı futbol hayatının başından beri izlemediğiniz için şuursuzca eleştiriyorsunuz.Büyük potansiyelli futbolcu,çok büyük.Mehmet Batdal'ı bu akşam besleyebilecek kapasitede veya besleyebilen 2 tane oyuncu saysanıza.

Topu ayağında çok iyi saklıyor nedir bu yorumlar anlamadım.

bugün çok iyiydi sakatanmazsa çok önemli süreler alacak gibi. hakan şükürle alakası yok stili ibrahimoviçe benziyor boyu olmasına rağmen hava toplarında değil yerden etkili teknik bir adam..

Son vuruşları kötü demiştim, bu konuda çalışması lazım. Onun dışında top saklama işini çok iyi yapıyor. Kayserispor'lu oyuncular ayağında top alamadı. Fiziğini de iyi kullanıyor.

Son vuruşları kötü demiştim, bu konuda çalışması lazım. Onun dışında top saklama işini çok iyi yapıyor. Kayserispor'lu oyuncular ayağında top alamadı. Fiziğini de iyi kullanıyor.

Son vuruşları hem teknik olarak hem düşünce olarak kötü.Mesela bir pozisyonu var topu çekti vurdu sol köşe bomboşken gitti kalecinin bulunduğu köşeye attı.

Son vuruşları hem teknik olarak hem düşünce olarak kötü.Mesela bir pozisyonu var topu çekti vurdu sol köşe bomboşken gitti kalecinin bulunduğu köşeye attı.

Eee o zaman Messi'de kötü oluyor değil mi? O dediğin olayı, Mehmet özellikle yapıyor ama daha pişmediği için beceremiyor. Bence o vuruşu geliştirsin, haftanın güzel gollerine en çok katılan eleman olur. Tabi çok çalışması ve çok maça çıkması lazım, hemen olacak iş değil.

O vuruşlar üzerindeki baskı azaldığında yerini bulur ancak. Berbat bir takımda, sürekli baskı altında, çok fazla beklentilerin olduğu bir ortamda oynuyor bu oyuncular.

İleride basan, hücumda etkinlik sağlayabilen bir takımda çok etkili olabilecek bir adam. Gücü kuvveti biraz daha yerine geldiğinde ve taraftarı arkasında hissettiği an çok başarılı olabilecek bir oyuncu bence.

bunlar hiç çalışmıyolarmı 2 metre önündeki topa hamle yapmıyor bekliyor ayağına gelsin

Geri
Üst Alt