#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal

ben cok begeniyorum biraz daha sabredilmeli ve daha cok sans verilmeli

Tek başına bir şey yapamaz yanına 2.forvet lazım kesinlikle

Ayaklarına hakim ama Baros'la beraber oynamazsa pek anlamı kalmaz o ayakların.

Mac kurtarici olarak oyuna gire bilecegi, hatta ilk 11'de oynaya bilecegi, hatta ilk 18'e gire bilecegi tek takim taraftariyiz. Aferim.

adamdan ne bekliyelim daha genç sakatlıktan çıktı alışık olmadığı ortam takımda moral sıfır ne yapabilir diye soruyorum

bence bu durumdaki bir takim icin ilerde oynamasi gerekir

liderlik kovlayan bir takim degiliz

top oynamiyoruz

batdal baros cift forvet cikmaliyiz

Mehmet tek forvette iş yapamaz ki, yapamıyor zaten. 4-5-1, 4-2-3-1 gibi taktiklerde gol atmayı bırak, kaleye bile gidemez. Mehmet-Pino veya Mehmet-Baros olarak oynarsa zamanla pişer ve iyi işler yapar. Ama Servet'in, Balta'nın, Sarp'ın günahını da bu çocuk çeker yollanır.

Batdalın eti ne budu ne.Bişey beklememek lazım, kendisi bu ligin oyuncusu bile değil.Şuan serbest bıraksak bu ligden kimse alıp 11 oynatmaz.

Ben hiç ışık ve yetenek görmüyorum bu arkadaşta gelecek için.

Yaser daha etkiliydi bu adamdan o derece :)

Ben bu kadar boyu uzun olupta, bu kadar hava toplarında etkisiz olan adam daha görmedim.Nate Robinson'la hava topuna çıksalar, Robinson en az metra fark atar.

Ben bu kadar boyu uzun olupta, bu kadar hava toplarında etkisiz olan adam daha görmedim.Nate Robinson'la hava topuna çıksalar, Robinson en az metra fark atar.

Ben gördüm. Hem de aynı forma içinde, aynı mevkide.. Bil bakalım kim?

Kasımpaşa maçı tam Batdallık maçtı. En azından ikinci yarı girmeliydi oyuna Pino'nun yanına.

Ben olsam batdala fazla pas vermem nasıl olsa o topu almaya gelirken defans oyuncusu ondan önce topu alacak ve gereksiz pas kaybı olacak..Bank asyada hiç mi defans oyuncusu yoktu da o kadar gol attırmışlar.

Geri
Üst Alt