#19 Mehmet Batdal

Cevap: #19 Mehmet Batdal

Mehmet batdalın kısa galasaray kariyerinde aklımda kalan2-3 pozisyonu var.

Birincisi geçen yılki kadıköydeki fener maçında son dakkalarda müsait pozisyonda kız gibi çektiği şut(kızlar bile artık öyle vurmuyor)

Bide dün kaçırdığı pozisyon

Bu iki pozisyon sonrasındada adamda hiç üzülmüş havası görmedim

Ya hırs yok(bence yok) ya da başka şeyler var

Destek olmak lazım. O kadar boş bir adam değil.

sağ iç vursa gol, sol dış abanarak vursa yine gol kontrol edip kaleciyi feykleyip vursa gol ama yapılacak en kötü vuruşu yaptı sol iç yumuşak vuruş kalecilerinde o pozisyonlarda en çok isteyeceği vuruşu imza attı batdal kendisini tebrik ediyorum çok iyi oynadığı dakikalarda büyük bir skandala imza attı ama şu gol kaçıran haliyle bile sercan'dan filan çok daha önde olduğunu gösterdi..

adamın agır cekiminden zaten süper lig topcusu olmadıgını anlarsınız. melonun attıgı pasa ayak iciyle vurur. önüne gelen topta bomboş kaleye kalecinin üstüne vurur. ondada ayak ici kullandı. ayak ici manyagı oldum sayesinde.

Mehmet batdalın kısa galasaray kariyerinde aklımda kalan2-3 pozisyonu var.

Birincisi geçen yılki kadıköydeki fener maçında son dakkalarda müsait pozisyonda kız gibi çektiği şut(kızlar bile artık öyle vurmuyor)

Bide dün kaçırdığı pozisyon

Bu iki pozisyon sonrasındada adamda hiç üzülmüş havası görmedim

Ya hırs yok(bence yok) ya da başka şeyler var

Bence kız doğacakmış ta son anda direkten dönmüş.

adam sana fenerli dmeemişiki meloya fenerli demiş:ays:

ozaman mehmet battalın arabasının fotosunuda çekip gözüme soksun kanıtlasın boş lafa bala konuşmasın germesin ortamı.. Ben örnek olarak söyledim melo fenerlimidir dedim sadece Galatasaraylı değiller ama nasıl oynadıkları ortada

Yakın bir arkadaşımla aynı takımda oynadı bu Mehmet Batdal.Bugün çocukla konuştum o pozisyonu.O adamdan bi halt olmaz zaten yeteneksizin biriydi başkandan torpilliydi falan dedi...

94 de o golü atamıyorsan Galatasaray'da oynayamazsın bu kadar basit bu iş

Yakın bir arkadaşımla aynı takımda oynadı bu Mehmet Batdal.Bugün çocukla konuştum o pozisyonu.O adamdan bi halt olmaz zaten yeteneksizin biriydi başkandan torpilliydi falan dedi...

Bırak ne torpili :D Ne yeteneksizi.Adam gol kaçırdı diye bu kadar yüklenmek kötü :)

Bu nasıl bi arkadaşıydı yaa düşmanı olsa bu kadar kötülemezdi :D bu adam boluda estiriyordu torpille ne alakası var. Battal oyuna girdikden sonra daha iyi oynadık poziyonlar bulduk azcıkda iyi yönünden bakalım dün bende battala küfürler falan ettim halada ediyorum ama fazla abartıyoruz bence

Bu nasıl bi arkadaşıydı yaa düşmanı olsa bu kadar kötülemezdi :D bu adam boluda estiriyordu torpille ne alakası var. Battal oyuna girdikden sonra daha iyi oynadık poziyonlar bulduk azcıkda iyi yönünden bakalım dün bende battala küfürler falan ettim halada ediyorum ama fazla abartıyoruz bence

Evet Bolu'da estiriyordu. :):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Ya eskiden hangi takımda oynuyosa estiriyordu hatırlıyorum 16 17 gol atmıştı :D :D bucaymış :D:D

filmlerde de olur filmin sonunda en önemli top en zayıf halkaya yani filmin kahramanına gelir vurur atar neyse gol olur basket olur omuzlara alınır falan. top öyle yavaş geldi ki. düşünmeye fırsatı oldu ne yapacam diye : 1-1 son dakika son top önünde bom boş kale, sezondaki ilk maçın, 50 000 kişi milyonlarca izleyici bütün gözler üstünde . korktu dışarı atarım diye plaseledi. kaleci kurtarırsa da kurtarsın dedi. sabri bile atardı. olmadı.

Ya eskiden hangi takımda oynuyosa estiriyordu hatırlıyorum 16 17 gol atmıştı :D :D bucaymış :D:D

Zaten bi o sene attı. Profesyonel kariyerinde Liglerde toplamda 17 gol attı. 16 tanesi Buca'da, 1 tanesi Karabük'te.

Tek sene iyiydi o kadar. Yükselen bi form grafiği yoktu yani.

Aynen ama sol ayağı baya iyiydi ya gelişştirse kendini kral olurdu fizik falan elmander gibi adam ama olmadı. Türk futbolu forvet çıkaramıyor zaten şuanda en iyi Türk forvet kim desen necati derler onada gülerler :D Türk futbolu forvet çıkaramıyor artık bide bu acıdan bakmak lazım :D

Geri
Üst Alt