Sezer ÖZAY
Kırmızı Üye
- 5 Mayıs 2011
- 2.406
- 316
- 1.343
Cevap: #19 Mehmet Batdal
Ah be Batdal..
Ah be Batdal..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şeytanın avukatlığını yapayım ama pek de şeytanla ilgili bir durum değil
Bucaspor'da oynarken, Buca'da 35 FB ----- plakalı aracıyla geziyordu devamlı. Hasta Fenerlidir hemde öyle böyle değil
hala sinirim gecmedi buna kiz gibi vurdu topa
ne diyon ne fenerlisinden bahsediyon çoçuk
Destek olmak lazım. O kadar boş bir adam değil.
Mehmet batdalın kısa galasaray kariyerinde aklımda kalan2-3 pozisyonu var.
Birincisi geçen yılki kadıköydeki fener maçında son dakkalarda müsait pozisyonda kız gibi çektiği şut(kızlar bile artık öyle vurmuyor)
Bide dün kaçırdığı pozisyon
Bu iki pozisyon sonrasındada adamda hiç üzülmüş havası görmedim
Ya hırs yok(bence yok) ya da başka şeyler var
adam sana fenerli dmeemişiki meloya fenerli demiş:ays:
Yakın bir arkadaşımla aynı takımda oynadı bu Mehmet Batdal.Bugün çocukla konuştum o pozisyonu.O adamdan bi halt olmaz zaten yeteneksizin biriydi başkandan torpilliydi falan dedi...
Yakın bir arkadaşımla aynı takımda oynadı bu Mehmet Batdal.Bugün çocukla konuştum o pozisyonu.O adamdan bi halt olmaz zaten yeteneksizin biriydi başkandan torpilliydi falan dedi...
Bu nasıl bi arkadaşıydı yaa düşmanı olsa bu kadar kötülemezdibu adam boluda estiriyordu torpille ne alakası var. Battal oyuna girdikden sonra daha iyi oynadık poziyonlar bulduk azcıkda iyi yönünden bakalım dün bende battala küfürler falan ettim halada ediyorum ama fazla abartıyoruz bence
Ya eskiden hangi takımda oynuyosa estiriyordu hatırlıyorum 16 17 gol atmıştı![]()
bucaymış
![]()